Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah inşallah bizde senden güzel çift çizgiler bekliyoruz aşkooo 😍😍❤️ Oh valla keyfini çıkar bebeğim bende çok severim boş günleri 🤣🤣😍❤️

Evet kuzum elimde var o kaset testlerden pazartesi yapacağım 🥰 pazartesi gecikmemin 6. Günü olacak ya 🙈🙊
Allahım inşallah güldürsün yüzünü 🌸🥰

Tık tık kimse yok mu uyudunuz mu hadi hadi kandırmayın çıkın 😅😅😅😅 yoksa ekşınlı gecelerdemisiniz 😁😁😁🙈🙈🙈 şaka bi yana iyi geceler 😘❤️

Haha 😂 arkasımda geçen bana rahmim kaynıyor dedi dedim kaynıyor ne demek bebek istiyor rahmim diyor ay yarıldım yere 😂😂 3 çocuk istiyor 😂
Ay çok güldüm😂😂😂 o neymiş kız rahmim kaynıyor ne 😂😂😂 anam benim rahmim bitaneyi doğursunda hayırlısıyl sonra bidaha kaynama konusunu düşünürüz😂😂😂
Bizim geldi suratı beş karış tutmayın beni dövücem 🤣🤣🤣 önceden hiç istemiyodum gerçi hala çok istediğim söylenemez ama bebiş çalışması diye yani yoksa hiç istemiyorum 🤣🤣🤣🤣 benimde ya şimdi eşim diyo ki yaşlanmışız hahahahaha
😂😂😂 kız döversinde şimdi değil bebeyi bi yap sonra söz tencere tava aşlah ne verdiyse alırsın sinirimi 😂😂😂

Ahahah yerim seni benim için uykusundan vazgeçti ❤️❤️😍 bu aşk değilde ne 😍😍🤣 ben yine uyumuşum kızlar ya hala gelen giden yok testler doğru galiba 🤣🤣🤣 ay o ekşın günü yoğun güne gelince nasıl kötü oluyor ya sana iyi denk gelmiş aşko 😘❤️🌸
Kıızz Allah için bi kan ver ya çatlıcaz şurda 😂😂😂 gebesin işte anaaaa😂😂 ben elimde olsa cumaya kadar 4 kere daha kan veririm 😂😂😂 cidden bu betanın değerini gösteren testi neden icat etmediler daha ben hergün bakardım😂😂😂

Ciddi mi kız :) hamile. Misin kuzum ❤️❤️❤️
Ayy hamileyim yaaa beynimin bir kısmı keseyi görmeden kabullenemesede hamileyim 1 yılın sonunda şükür geldi sağlıkla ilerlesin minik çocuğum benim😂😂😂 yaa tamda evlilik yıl dönümümüzün ayında olmuş ben bi sevin bi sevin🥳🥳😍😍

Ayy hamileyim yaaa beynimin bir kısmı keseyi görmeden kabullenemesede hamileyim 1 yılın sonunda şükür geldi sağlıkla ilerlesin minik çocuğum benim😂😂😂 yaa tamda evlilik yıl dönümümüzün ayında olmuş ben bi sevin bi sevin🥳🥳😍😍
Ana :) masallah ua kese görülmedi mi şimdi oy cok sevindim kuzum vallla

Kızlar ben regl oluyorum galiba kahverengi lekelenmem başladı yeni bat 11 Ekim olacak gibi

Back
X