- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.421
Yok kiz benim usulum belli termometreeeBirileri gerçekten bunu denemeye hevesliiiiaşko biraz araştıralım yanlış birşey yapmayalım
çişimiz ziyan olmasın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kiz benim usulum belli termometreeeBirileri gerçekten bunu denemeye hevesliiiiaşko biraz araştıralım yanlış birşey yapmayalım
çişimiz ziyan olmasın
![]()
6 eylüle bebekli bir ben ekleyebilirsinAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh_Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
@mehrunnisa 3 Eylül
@raainbow 5 Eylül @mucizeyimben 5 Eylül
@Marget-harry 6 Eylül @mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @Safiye19 7 Eylül Demgey3
7 Eylül @fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Fang 14 Eylül @Lockaw 16 Eylül @1fafeyla 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @ad000 20 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül @Cgh 23 Eylül @partalina_ 25 Eylül @miresl 26 Eylül @caca3344 27 Eylül @iyilikperisi92 27 Eylül _Umutlu_Pozitif_
27 Eylül @melek076 27 Eylül Lale95
28 Eylül @Random3 28 Eylül @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Emine Ozcan 2 Ekim Mucizemmm16
3 Ekim @Veziir 4 Ekim @Marulkafakz 7 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim
Asla şaşmam mı diyorsun bak Buda denemeye değer gibiYok kiz benim usulum belli termometreee![]()
Yok yahu benim hcg idrarda geç çıkıyorAsla şaşmam mı diyorsun bak Buda denemeye değer gibi![]()
AhahahahhaYok yahu benim hcg idrarda geç çıkıyor
Karnim burnuma çatar ama buğday çıkmaz benim çişdeno yüzden bu iş yaş
![]()
Bata 2-3,gün kala başliycam kuzum.Ahahahahhaneyse o zaman aşko sen ateş ölçmeye devam
![]()
Oyyyy amin amiinnn inşallah kuzum seninde bu enerjin mutluluğun daim olsun bebeğimevet evet onu güldürmen en önemlisiiiii ay inşallah güzel güzel kaynaşırlar yumurtalarınla
![]()
Oyyyy amin amiinnn inşallah kuzum seninde bu enerjin mutluluğun daim olsun bebeğimevet evet onu güldürmen en önemlisiiiii ay inşallah güzel güzel kaynaşırlar yumurtalarınla
![]()
Aşko baktım olmuyo tek gecede bu işi halledelim dedim hahhahahhah
Var ya bebeğim yaa ben diyorum ki burdan zor oluyo artıkın whatsapa geçelimSabah etiket bekliyor canısı uyanırım ben yine elbet ama her ihtimale karşın etiketleayrıcaaaa 8:30 u geçme manyak gibi uyanıp seni bekliyorum arama butonu olsa iyi olacak burda böyle olmuyor
![]()
Ekliyorum kuzum sağlıkla kucağına al inşallah6 eylüle bebekli bir ben ekleyebilirsinlisteye girmemişim
![]()
Aşko baktım olmuyo tek gecede bu işi halledelim dedim hahhahahhah![]()
Yok bebeğim ya okul var ya yarın kızın odasını falan düzenledik öyle yorgunum ki bildiğin geberiyoring![]()
Var ya bebeğim yaa ben diyorum ki burdan zor oluyo artıkın whatsapa geçelim![]()
Benim ki bilmiyo ama bilmesine ne gerek varValla ne yalan söyleyeyim teklif etmek benimde aklıma geldi ama eşi buraya kayıtlı olduğunu bilmeyenler falan vardır sorun olur falan diye kabul eden olmaz diyerek söylemedim![]()
Benim ki bilmiyo ama bilmesine ne gerek varsanki biz onların her yaptığını biliyoz mu hıııhh
![]()
Sağol bebeğim inşallahAaaa doğru okul başlıyor hadi bakalım hayırlı olsun yeni eğitim yılıhaklısın tabi aşko Kolay değil
Ben senden o performansı beklerim aşko
sonunda kafayı yedi bu gece o buraya gelecek dedi ve gitti değerlendirmeye diye düşünmeye başlamıştım
![]()
En güzeli aşkoAhahaha benimki biliyor bana sorun yok![]()
Sağol bebeğim inşallah❤ daha kitap kaplama olayları var 2 güne perte çıkarım aşko yoksam anlayın ki yorgunluktan nalları diktim
![]()
En güzeli aşkoanlıycağını bilsem söylerim de anlamaz ki azacuk ayu olur kendisi
![]()