Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hah işte tam da bu yüzden burda linçlenmeyeceğimi aksine onaylayıp test yapacağımızı da bildiğim için rahatça paylaştım🤣🤣🤣🤣🤣

ekmiyoruzzzz üstüne işiyoruzz🤣😅😅😅😅🤭🤭🤭

gebelik şüphesi olanlar arpa buğdayın üzerine çiş yapıyorlar tutarsa gebelik var demek ve bide hangisi önce filizlenirse bebişin cinsiyeti de o 🤣🤣🤣😍😍 arpa önce filizlenirse erkek, buğday önce filizlenirse kız ☺️
Ayy okumama gerek kalmadı hahaha gidiyorum arpa buğday ekicem tutmayın beniiiğğğ 🤣🤣🤣

Koş aşko bunu beğenmedim bi daha yapalım de 🤣🤣🤣🤣 yada direk atla üstüne açıklamaya gerek yok görüyorsunuz hahahhaha

Yok canım yeter bugünlük bana bu 🤣🤣 gerçi bizim işler belli olmuyor gece uyurken uyanıp ekşınlanıyoruz bazen aşko biz bi değişiz ifşa etmiyeyim kendimi ahahaha neyse sigara içiyorum dur boğazımda kalmasın🤣🤣🤣 🤣🤣🤣

Hah dürtme 🤣🤣🤣🤣 aynen valla Allahtan yok yoksa uykular bile haram olurdu bana 🤣🤣

İnşallah kuzumm ❤️😍

Hemde çok ya değişik canlılar 🤣🤣🤣

Ay kesinlikle ya bende öyle burda daha rahat kafam ve daha mutluyum keyifliyim 😍 eşlerle konuşulmuyor herşey hele ki bunlar 🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 yeter aşko yeter akan aksın geride kalanlar bizimdir 🤣🤣
Allah yaratmış saygı duyuyoruz işte Yaradan dan ötürü ❤🤣🤣🤣 yoksa dalasım geliyo hahahhaha

Yok canım yeter bugünlük bana bu 🤣🤣 gerçi bizim işler belli olmuyor gece uyurken uyanıp ekşınlanıyoruz bazen aşko biz bi değişiz ifşa etmiyeyim kendimi ahahaha neyse sigara içiyorum dur boğazımda kalmasın🤣🤣🤣 🤣🤣🤣
Vuhuuu sizi gidi antepliler siziiii🤣🤣🤣 helal aşko helal 🤣🤣🤣🤣 maşallah aşko Rabbim korusun sizi inşallah ❤❤

Hah işte tam da bu yüzden burda linçlenmeyeceğimi aksine onaylayıp test yapacağımızı da bildiğim için rahatça paylaştım🤣🤣🤣🤣🤣

ekmiyoruzzzz üstüne işiyoruzz🤣😅😅😅😅🤭🤭🤭

gebelik şüphesi olanlar arpa buğdayın üzerine çiş yapıyorlar tutarsa gebelik var demek ve bide hangisi önce filizlenirse bebişin cinsiyeti de o 🤣🤣🤣😍😍 arpa önce filizlenirse erkek, buğday önce filizlenirse kız ☺️
Aşkım önce ekicem sonra işiycem 🤣🤣🤣🤣

Hah dürtme 🤣🤣🤣🤣 aynen valla Allahtan yok yoksa uykular bile haram olurdu bana 🤣🤣

İnşallah kuzumm ❤️😍

Hemde çok ya değişik canlılar 🤣🤣🤣

Ay kesinlikle ya bende öyle burda daha rahat kafam ve daha mutluyum keyifliyim 😍 eşlerle konuşulmuyor herşey hele ki bunlar 🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 yeter aşko yeter akan aksın geride kalanlar bizimdir 🤣🤣

Seni biz tahminen 09:00 da kan vermeye göndericez şimdiden dürtüyoruuumm aşko ahahaha🤣🤣🤣 👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼

Back
X