• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınn kızlar
Gece kendı kendıme döküldüm
Ağladım valla
Neden kalamıyorum diye 2 gündür kafam da sorular var
3 bucuk yıl olacak evleneli
2 yıldır korunmuyoruz
Hafi ben ona da 1 bucuk yıl diyim adam akıllı doktora ara verdim bu ay mfk denıyorum ama ya olmazsa yine doktora gidip o tripleri yasamak istemiyorum 😢😢😢 normal de böyle olumsuz biri değilim de insanın da dolma noktası var

G Gzmyts53 @sultansultan90 @ucge kizlar biraz erken olacak bu soru için ama sizde de oldu mu. Regle 12 13 gün kala meme hassasiyetim basladi damarlar falan bayağı belirginlesti şuan 7 günüm var ama yine de cok belirgin geliyor bana
Canım bende lekelenme harici hamileliğe dair belirti olmadı

G Gzmyts53 @sultansultan90 @ucge kizlar biraz erken olacak bu soru için ama sizde de oldu mu. Regle 12 13 gün kala meme hassasiyetim basladi damarlar falan bayağı belirginlesti şuan 7 günüm var ama yine de cok belirgin geliyor bana
Senın. Bat ne ? Aynı durum bende de var damarlar ve hassasiyet benım bat 27 Eylül

Foto aldım eşime sabah baktırayım bu arada geçen gün başlayan tavuk kanat iştahım şuan tavuk suyuna çorba ve tavuklu pilavda artış gösterdi eğer hamile değilsem bu neyin nesi neyin fesi iştaha gel gece gece şuan olsa dalarım valla billa içine öyle böyle değil diyeceksiniz ki bu kadar erken olutmu ilkinde Olmuştu ağlamıştım kısır diye bu evde kısır giyemeyecekmişim diye kahvaltı da anneme hönküre hönküre ağlayıp kahvaltıda kısır yemiştim turşuyla 😂😂😂 inşallah gebelik vardır
İnşallah canım test yapsana 🙏

Günaydınn kızlar
Gece kendı kendıme döküldüm
Ağladım valla
Neden kalamıyorum diye 2 gündür kafam da sorular var
3 bucuk yıl olacak evleneli
2 yıldır korunmuyoruz
Hafi ben ona da 1 bucuk yıl diyim adam akıllı doktora ara verdim bu ay mfk denıyorum ama ya olmazsa yine doktora gidip o tripleri yasamak istemiyorum 😢😢😢 normal de böyle olumsuz biri değilim de insanın da dolma noktası var
Günaydın canım ve canım kızlar❤️ Çok normal böyle düşünmen zaman sinirlerimizi yıprattı çünkü ama mutlaka bişeyleri yanlış yapıyoruzdur yada çok istediğimiz için orda direnç oluşturuyoruz o yüzden keşke akışına bırakabilsek hemen oluverir hep hamile olanlar diyorlar ya bu ay vazgeçmiştik oldu diye işte bu yüzden ☺️ Canım benim ağlamışsın iyi yapmışsın toparlan her yeni gün umut demek mucize gibi bi gün hafta ay ve yıl Olsun bizler için diye sabah duamı edip kalkayım şu yataktan 🤭😍😍😍

Aaaa bizi sakın unutma seni özleriiizzz 😍😍 çocuklarımızı da beraber büyüteceğiz nereye gidiyorsunnnnn 🤣🤣😍😍
İlkk öncee günaydınnn😂😂 tabii ya biyere gittiğim yok birlikte büyütcez inşallaah😍😍
Ahahahha aman aman hiç birini okumasın ya 🤣🤣🤣🤣 aynen aşko yoksa benim buradaki yerimi benim koca devralır 🤣🤣🤣
Valla alır seninki bize cevapta yazar bizimkileride yorumlar bekliyorum ben enişteden😂😂😂

Aşko bence sen yumurtlama öncesi ilişki yaptığın için kızı tutturmuşsun 🥰
Çok severim kız çocuğu
Çok merhametlidir bence ❤️
Kıızz o nee yeni bilgi aha 😂😂 ee ben nerden bilcem hangisi olduğunu 😂 yaa rabbim sağlıklı bebiş nasip etsinde kız çocugu çok isterim ben yaa 😍😍 aileyle bağları çok başka😍 benim için bi his varmı aşko kız mı erkek mi ne hissediyorsan çekinme söyle 😍
Kendin de yapa bilirsin canim, çok kolay 😍
Hemen araştırıyorum kuzum sağol valla😍

Hadi bakalım hangisi gelecek 😂 kendimi bildim bileli kız bebek çok istiyorum Allah kalbimi biliyor hayırlısı bakalım 😍
Ayy bende kendimi bildim bileli kız istiyorum Allahın bildiği kuldan saklanmaz 😍 Sağlıklı olsunlar öncelikle ama Rabbim gönlümüze göre verir inşallah 🥰 bi kalp atışını duyaydık 😍 bide sevimsiz insanlar var kız çok istiyorsun ya o yüzden oğlan olcak diyen ne uyuzlar ya

Back
X