• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak işte kuzum hemen kapmışsın şifayı dikkat et soğuğu ayaklardan alırız özellikle ayak bileği varya oraları sıcak tutmaya çalış 😘

İyi Yapmışsın aşkoooo sürekli az uyumak zararlıdır ya ❤️

Kuzum normalde 4-5 gün yoğun oluyor sonra 6. Gün hafif hafif oluyor 7. Gün çok az leke geliyor bitiyor bu sefer böyle oldu ama anlamadım aslında korunmayı bırakalı genelde kısaldı önceden daha çok uzun sürerdi ondan herhalde
Tamam bebeğim😍🤗😘

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir Childdevelopment Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu @Random3 iyilikperisi92 iyilikperisi92
mehrunnisa mehrunnisa 3 Eylül:emir_bebek:
@raainbow5 Eylül:emir_bebek:
M mucizeOldu 5 Eylül
loirily loirily 6 Eylül:emir_bebek:
@Marget-harry6 Eylül
@mia35376 Eylül
@zeynepmuh7 Eylül
@Safiye197 Eylül:emir_bebek:
fnd_50 fnd_50 13 Eylül
@fatsek13 Eylül
@Fang14 Eylül
@Lockaw16 Eylül
@1fafeyla16 Eylül
@Aden202317 Eylül
@mavilihayat0018 Eylül
@ad00020 Eylül
@ecevekedileri22 Eylül
Childdevelopment Childdevelopment 23 Eylül
@partalina_25 Eylül
@miresl26 Eylül
@caca334427 Eylül
iyilikperisi92 iyilikperisi92 27 Eylül
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 27 Eylül
M melek076 27 Eylül
@Lale9528 Eylül
@Random328 Eylül
@sevdaluk191130 Eylül
@Sevgicik30 Eylül
@Emine Ozcan2 Ekim
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Ekim
@Veziir4 Ekim
@Marulkafakz7 Ekim
@Demgey310 Ekim
M Minicikfzt 11 Ekim
Canim benide ekler misin 6 Ekim 😄😍 son 3 ayda oldugu gibi bu ayda aşılama olacağim bakalim inşallah guzel sonuclar aliriz hepimiz 🤲😍

Cidden üşütük doktorlarda bi garipleşti canım ülkemde artık😂😂 sinirlerimi zıplattı 😅 kız karnına falan yatıyor ya acaba hamile falanmısınki dicemde hastaykende yapıyorlar onlar ay emin olamadım😂😂
Ayy yok değilim aşko yumurtlamadım bile daha nasıl gebe olabilirim bence kedi hamile ama çiftleşmedi de ay deliriciğim🤣🤣🤣🤣 delirdi delirdi bence kızgınlığa girmedi ya kuzum ondan olabilir diye düşünüyorum yoksa normalde evet beni seviyo kendini sevdiriyo falan ama öyle bu kadar değil yani arka patileriyle tepelemiyo bile garip garip hareketler 🤣🤣🤣

Bu ay Gonalf ile aşılama olacak var mı aranızda hanimlar ❤😄

Kızlar ben hala adet olmadım😳 adet öncesi beyaz akıntım dün geldi bugün de. Yani ama bu ay erken de yumurtladım ama hala olmadım dün olmam gerekiyordu dün test yaptım negatif cıktı

Athena sipariş ettim bir de o kadar inanıyorum adet olacağıma 😂 Cuma’ya kadar beklicem gelmezse kan vericem. Ama olsa çoktan testte çıkmaz mıydı ya çıkardı bence
Yinede geç döllenme olabilir
Veya mevsimsel etkilerden gecikme

Athena sipariş ettim bir de o kadar inanıyorum adet olacağıma 😂 Cuma’ya kadar beklicem gelmezse kan vericem. Ama olsa çoktan testte çıkmaz mıydı ya çıkardı bence

Canım daha yenidir olmuştur bişeyler belli olmaz emin olursun kanda ne çıkarsa😊 benim kuzenimin iki gebeliğine gecikmesi olduğu halde testle çıkmadı kanda çıktı doktorda olabilir bazılarının çıkmayabiliyor demişti şaşırmıştık 😀😀

Ayy bende kendimi bildim bileli kız istiyorum Allahın bildiği kuldan saklanmaz 😍 Sağlıklı olsunlar öncelikle ama Rabbim gönlümüze göre verir inşallah 🥰 bi kalp atışını duyaydık 😍 bide sevimsiz insanlar var kız çok istiyorsun ya o yüzden oğlan olcak diyen ne uyuzlar ya
Haftaya cumartesi benimkinin kalp atışını duyucaz 😍 sen ne zaman gidiyorsun 😍
Benim hormonlar hiç iyi değil olur olmaz her şeye ağlıyorum 😂 bugün 1. Sınıflardaki çocuk annesini özlediği için ağladı sonra ben ağladım 😂

Back
X