• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya doktora geldim şimdi kan verdim 13.30da çıkıcak kan ama moralim bozuldu 5+3 deymişiz keseyi göremedi yine dış gebelik değil dedi ama kana bakalm kese daha görünmüyor dedi beta daha yeterli seviyede olmayabilir dedi. Kan olarakta hormon istemiş beta istemiş böbrek için istemiş modum inanlmaz düştü 🥺🥺🥺
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben @Demgey3 @000umutlu000 M melek076 @miresl @loirily @wish2401 @fnd_50 ve şuan hatrlayamadığım diğer kızlar 🥺
Canım moral bozacak bir şey yok beta yeterince yükselmemis olabilir sen hiç sıkma canını

Aşkolar hemen bana bir öğlen yemeği fikri verin 🤣daha siz bu saatte kahvaltı yapıyorsunuz 🤣🤣🤣aşkolar sağlıklı beslenme mi buğğ 🤣ben 8 de yapıyorum kahvaltıyı
Lale95 Lale95 hardasan canim 🤣❤️
Burdayam canim🤣gəldim ee gəldim🤪🤪🤪
Mən günorta yeməyini dünən axşam bişirdim sulu köfte oğlumun siparişi ilə😅😅bizde saat 12:26da kahvaltini az önce yaptim

Aşkolar hemen bana bir öğlen yemeği fikri verin 🤣daha siz bu saatte kahvaltı yapıyorsunuz 🤣🤣🤣aşkolar sağlıklı beslenme mi buğğ 🤣ben 8 de yapıyorum kahvaltıyı
Lale95 Lale95 hardasan canim 🤣❤️
Valla ben bugün taze fasulye pilav yapcam aşko hergün yemek diye düşünmekten eridim yemin ederim 🤣🤣🤣 bütün enerjimi onu düşünerek harcıyorum yemeye halim kalmıyo 🤣🤣🤣

Yok aşko sen gel bide temiz havasını manzarasını gör
Batı mesela havası daha kirli daha çok az ağaç az manzara 😀
Yok kız mannheim çok yeşil hani bilmiyorum Antalya’dan geliyorum oraya kıyasla bana Yeşil geliyor birde orman falan çok yakınlarımda belki buradan daha yeşildir orası ama ben Antalya ya kıyasla söylüyorum.hangi şehir yada yerleşim yeri senin olduğun yer adı nedir

Ya bi arkadaşım biliyo hamile oldugumu daha önce hamilelik yaşamış belki bugün kalp atışını bile duyabilirsin keseyi kesin görürsün demişti 🥺 o umutla gelince korktm herhalde ya🥺 bi sizinle paylaşabiliyorm herşeyi hemen kızlarıma yazaym dedim bide şey değer çıksın alttan muayene edelim dedi bazı doktorlar ilk zamanlar tehlikeli buluyor bunu senin bir bilgin varmı daha beklemeyi seçebilirim demi ultrasonda görmek için
Bekle acele etme 7 de git kese için kalp için de 11 haftaya kadar yolu var çünkü en son adetine göre sayıyorlar haftanı ama geç yumurtlamışsan işte orada iş değişiyor balım geride zannediliyor vs.kendine dikkat et ve 7. Haftaya git

Back
X