• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum. Kafama sadece şu takıldı o zaman ben düşüğüm de 40 gün kanama geçirdim eğer ki doktorun dediği gibi olsaydı sanırım bu kadar sürmezdi kanamam. Adet gibi geçerdi doktor orda ben üzülmiyim diye çoktan gelişimi durmuş kese büzüşmüş demişti ama ben ultrasonda bebeğimi görmüştüm. Ay ağlıycam sinirim bozuldu
Ahh kıyamam yaa 😢 görmek daha yıkıcıdır eminim rabbim bekletmeden sağlıklısnı versin kuzum ya🙏❤️

Aşko nasılsin?seninle bat aynı olduğu için sana sorayim dedim
Ayağa kalktigimda ani batmalar oluyor kasıkta
Seninde oluyormu?
İyiyim canım benim kasıkta doluluk ağrı var ama geç yumurtlama gördüm dün yoğun yumurtlama akıntısı oldu galiba çatlama olcak o yüzden canım. Senin yumurtlama ne zaman oldu canım

İyiyim canım benim kasıkta doluluk ağrı var ama geç yumurtlama gördüm dün yoğun yumurtlama akıntısı oldu galiba çatlama olcak o yüzden canım. Senin yumurtlama ne zaman oldu canım
Ben galiba yumurtladim 3-4gün önce , az önce wcde peçetede şeffaf uzayan akintin gördüm,sabah ekşn olmuştu onun kalıntisimi bilemedim
Ara ara ağrı batmalar oluyor,sanki sag kasıkta içeride yumruk gibi bişey var

Kızlar ya ben bişey soracam 11. Gün (salı günü yani)doktor bana yumurtaların olmuş dedi 18mm ve20mm o gün ovülasyon testim pike yakındı sonraki 2 gün silikleşti ama dünden beri karın kasık ağrım var bugün yine ovülasyon yaptım kıpkırmızı (t çok kırmızı olan resim) çıktı sizce nedendir 🙄🙄dur etiketleyim bari yoksa görmüyorsunuz baaa cevap yazmıyorsunuz Mucizemmm16 Mucizemmm16 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Ginnys Ginnys ve diğer canım kızlar ..

Eklentiler

• C9D75F7C-DB76-4EED-9CCF-4291C630D070.webp
    C9D75F7C-DB76-4EED-9CCF-4291C630D070.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 29
Hahhaha gurupları karıştırdım iyi mi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣🤣 diğer gruba etiketlemişim sizi

Eklentiler

• A1EACD5A-5684-444B-B535-5A513A73B107.webp
    A1EACD5A-5684-444B-B535-5A513A73B107.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 32
M Mavimiresl kuzum naptn yazmışsın alıntı yapmayı unuttum malesef betam 288 çıktı doktor aradı sağlıklı gebelik değil dedi kendi düşmesini beklicez bir iki gün kanamayl atılmazsa kürtajla sonlndırıcaz dedi nasip değilmş😔😔

Ben galiba yumurtladim 3-4gün önce , az önce wcde peçetede şeffaf uzayan akintin gördüm,sabah ekşn olmuştu onun kalıntisimi bilemedim
Ara ara ağrı batmalar oluyor,sanki sag kasıkta içeride yumruk gibi bişey var
Aynen aşko ikinci kez yumurtluyorda olabilirsin galiba benim öyle oldu değerlendirmelere devam et canım😍🥰

Aynen aşko ikinci kez yumurtluyorda olabilirsin galiba benim öyle oldu değerlendirmelere devam et canım😍🥰
Anlamadim ki canim ya
Kendi kendimi nazara getirdim😏😏 Advictor?1.5 kullaniyorum daha ilk başlardan faydasini gördüm,insulin direncime baya iyi geldi, iştahım kapandi çok az yemek yiyordum canim çekmiyordu
Son 2 gündü iştahım baya artdi farkli bişeyler ariyorum yemek için ama bulamiyoringg🤣🤣
Hepsi hormonlarin suçu herhalde
Ya da retro etkisi kapanan iştahimi geri getirdi🤣🤣🤣

Anlamadim ki canim ya
Kendi kendimi nazara getirdim😏😏 Advictor?1.5 kullaniyorum daha ilk başlardan faydasini gördüm,insulin direncime baya iyi geldi, iştahım kapandi çok az yemek yiyordum canim çekmiyordu
Son 2 gündü iştahım baya artdi farkli bişeyler ariyorum yemek için ama bulamiyoringg🤣🤣
Hepsi hormonlarin suçu herhalde
Ya da retro etkisi kapanan iştahimi geri getirdi🤣🤣🤣
Aşko yumurtlama döneminde benimde açılıyor iştahım 😂😂 sen değerlendirmelerine devam et bende dün yoğun yumurtlama akıntısı görünce şaşırdım ama bayağı yumurtlama belli Yani dün geceyi değerlendirdim yarınada çatlama olur heralde yarını değerlendircem sonra bitiyor değerlendirme işleri🤣🤣🤣

Back
X