- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #10.641
Varsa bile çıkmaması normal aşko canını sıkma olur mu bu testler bat geçince yapılıyorYok yapmayacam erkem gebeliğe 80 dedi almaya elim gitmedi yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varsa bile çıkmaması normal aşko canını sıkma olur mu bu testler bat geçince yapılıyorYok yapmayacam erkem gebeliğe 80 dedi almaya elim gitmedi yaaaa
Ahh kıyamam yaaAmin kuzum. Kafama sadece şu takıldı o zaman ben düşüğüm de 40 gün kanama geçirdim eğer ki doktorun dediği gibi olsaydı sanırım bu kadar sürmezdi kanamam. Adet gibi geçerdi doktor orda ben üzülmiyim diye çoktan gelişimi durmuş kese büzüşmüş demişti ama ben ultrasonda bebeğimi görmüştüm. Ay ağlıycam sinirim bozuldu
İyiyim canım benim kasıkta doluluk ağrı var ama geç yumurtlama gördüm dün yoğun yumurtlama akıntısı oldu galiba çatlama olcak o yüzden canım. Senin yumurtlama ne zaman oldu canımAşko nasılsin?seninle bat aynı olduğu için sana sorayim dedim
Ayağa kalktigimda ani batmalar oluyor kasıkta
Seninde oluyormu?
Teşekkür ederim kuzumÇok çok geçmiş olsun canımne diyeceğimi bilemedim gerçekten
Kız Ben mi testlere bakmaktan şaşı oldum yoksa çizgi mi görüyorum valla anlamadım bişey_Umutlu_Pozitif_ beybisi galiba şaşı olmuşum bi baksanaağ
Aşko girmiyorsun diye etikette unuturuz yaHahah
ah bebeğim ben halaa deliyiim
Kız ben arada giriyorum bakıyorum etiket yok çıkıyorum. Burda çok dolaşınca benim sistem eror veriyor![]()
Ay teşekkür ederim iyiki varsnzHep birlikte aşacağız geçecek tamam mınüzülmek yok hep şunu düşüneceğiz yeni gelene sağlıklı yer açılıyor bu bir süreç
Öyle ağlayarak atcam içimden yapcak bişey yokCanım üzülme desem boş o yüzden ağla ağla ama sonrasında toparlanmaya bak canım![]()
Ben galiba yumurtladim 3-4gün önce , az önce wcde peçetede şeffaf uzayan akintin gördüm,sabah ekşn olmuştu onun kalıntisimi bilemedimİyiyim canım benim kasıkta doluluk ağrı var ama geç yumurtlama gördüm dün yoğun yumurtlama akıntısı oldu galiba çatlama olcak o yüzden canım. Senin yumurtlama ne zaman oldu canım
Aynen aşko ikinci kez yumurtluyorda olabilirsin galiba benim öyle oldu değerlendirmelere devam et canımBen galiba yumurtladim 3-4gün önce , az önce wcde peçetede şeffaf uzayan akintin gördüm,sabah ekşn olmuştu onun kalıntisimi bilemedim
Ara ara ağrı batmalar oluyor,sanki sag kasıkta içeride yumruk gibi bişey var
Ben onada cevap yazdım farketmemişimHahhaha gurupları karıştırdım iyi midiğer gruba etiketlemişim sizi
Anlamadim ki canim yaAynen aşko ikinci kez yumurtluyorda olabilirsin galiba benim öyle oldu değerlendirmelere devam et canım![]()
İnşallah canım bide şöyle düşün bak hamile kalabiliyorsunuz demek kiÖyle ağlayarak atcam içimden yapcak bişey yokinşallah kolay atlatymda süreci toparlarm inşallah
![]()
Kız pik ya dur bi daha atayımBen onada cevap yazdım farketmemişimaşko bu kırmızı değil ki silik
Şimdi canim bu pik olduğunda napiyosunuz? gece ilişki mi oluyor? yoksa testin silikleşmesini mi bekleyip öyle ekşn dıkşın oluyoKız pik ya dur bi daha atayım
Aşko diğeri silikti bu pikKız pik ya dur bi daha atayım
Aşko yumurtlama döneminde benimde açılıyor iştahımAnlamadim ki canim ya
Kendi kendimi nazara getirdimAdvictor?1.5 kullaniyorum daha ilk başlardan faydasini gördüm,insulin direncime baya iyi geldi, iştahım kapandi çok az yemek yiyordum canim çekmiyordu
Son 2 gündü iştahım baya artdi farkli bişeyler ariyorum yemek için ama bulamiyoringg
Hepsi hormonlarin suçu herhalde
Ya da retro etkisi kapanan iştahimi geri getirdi![]()