• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yada senin bata kaç var döşendiği için artan pregestron yapabilir bu tarz akıntılar öyle işte aklıma bunlar geliyor
Ay inşallah bata 13 gün var
Kuzum bilemedim ki ne kadar var adetine yumurtan falan belki çatlamış olabilir mi?
valla bilemiyorm ki eşimde diyor hallendin mi sen 🙈🙈🙈 ay yok dedim gece fitil koydum baya geçti hissettim ama bu kadar değildi sabah ıslaktı baya rüya bile görmedim yaaa 🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣hem benim öyle rüyalarım yok 🤣🤣🤣

valla bilemiyorm ki eşimde diyor hallendin mi sen 🙈🙈🙈 ay yok dedim gece fitil koydum baya geçti hissettim ama bu kadar değildi sabah ıslaktı baya rüya bile görmedim yaaa 🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣hem benim öyle rüyalarım yok 🤣🤣🤣
Yoksa sen mi bana hallendin deseydin aşko 🤣🤣🤣🤣 kuzum fitil ne için belki ondan olmuştur

Kız çok var baya o nedenle olası bir yumurtlamanın sıvısı olma ihtimali yüksek değerlendirdin ya o yumurta bir sıvıdan çıkıyor o sıvı karın boşluğuna akıyor o olabilir

çok güldüm ya hallendin m nedir öyle adamların aklı fikrine bak sen yaaa havadan nem kapıyorlar hazırlar hemen 🤣🤣🤣😂🤣

Ay kızlar ya valla kusura bakmayın ama dün gerçekten kötü bir gündü ve bunu yapmam gerektiğini düşünüyordum yoksa sizi üzmek ister miyim bebeklerim 🌸❤️
Ne kusuru aşko hayat asla dört dörtlük gitmez bişeyler olur, bişeyler istediğimiz gibi olmaz derken iniş çıkış yokuş böyle giden bir hayattayız sen iyi ol gerisi hallolur😍😇❤️🌸

Günaydın kızlar 😚nasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
Ginnys Ginnys @miresl M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 @Random3 @raainbow @loirily @Safiye19 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
İyi günler canim nasılsin?kendine geldinmi? baş ağrısı filan ?
Şükür iyiyim oğlanı yüzme dersine götürdüm oturdum bekliyorum, sen napiyon?

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu @Random3 iyilikperisi92 iyilikperisi92
@mehrunnisa3 Eylül:emir_bebek:
@raainbow5 Eylül:emir_bebek:
@loirily6 Eylül:emir_bebek:
@mia35376 Eylül
@zeynepmuh7 Eylül
@Safiye197 Eylül:emir_bebek:
@fnd_5013 Eylül
@fatsek13 Eylül
@Lockaw16 Eylül
@Aden202317 Eylül
@mavilihayat0018 Eylül
@ad00020 Eylül
@Ardnlina21 Eylül
@ecevekedileri22 Eylül
@Cgh23 Eylül
@partalina_25 Eylül
@miresl26 Eylül
@caca334427 Eylül
iyilikperisi92 iyilikperisi92 27 Eylül
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 27 Eylül
@melek07624 Eylül
Lale95 Lale95 28 Eylül
@Random328 Eylül
@sevdaluk191130 Eylül
@Sevgicik30 Eylül
@Marget-harry1 Ekim
M mucizeOldu 1 Ekim
@Emine Ozcan2 Ekim
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Ekim
@Veziir4 Ekim
@Sevm576 Ekim
@Marulkafakz7 Ekim
@My_Moonlight068 Ekim
@Demgey310 Ekim
@1fafeyla10 Ekim
@Minicikfzt11 Ekim
@Fang11 Ekim
Kız neyi fark ettim benim adım yok ya buradaaa.. anam batım yok diye niye yazmadın bat yazma 😄😄😄

Back
X