• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canim benim üzülme nolur,biz burda ne için varız?ne zaman daraldın, canın sıkıldı yazın içinizi dökün vallahi rahatlarsınız
@Cgh sende öyle canim, yaşadığın yerde yalnız ola bilirsin ama biz hep buradayiz💃🏻💃🏻
Benim de buralarda kimsem yok onu iyi anlıyorum

Peki çatladığından emin miyiz aşko belki çatlıyodur
Dur kız şimdi hatırladim cuma sabahı dıkşnn oldu akşama kadar ne zaman wc gitsem peçetede şeffaf akıntı oldu anlamadim sperm kalintisimi yoksa bana mı ait.
Şimdi sen söyleyince düşündüm de aceba ikinci kez mi yumurtam çatliyor

Dur kız şimdi hatırladim cuma sabahı dıkşnn oldu akşama kadar ne zaman wc gitsem peçetede şeffaf akıntı oldu anlamadim sperm kalintisimi yoksa bana mı ait.
Şimdi sen söyleyince düşündüm de aceba ikinci kez mi yumurtam çatliyor
Olabilir bebeğim şeffaf olmuyo o kalıntı aşko bende ekşından sonra gördüm böyle uzayan şeffaf akıntı ordan yumurtlamanın erken olduğunu biliyorum

Kizçeler gaz sıkışması kasık ağrısı yaparmi?
Karnim gaz balonu gibi 😐😐😐sag kasık patlayacak gibi ağrı girip girip çıkıyor,sag bacagima kadar vuruyor ağrısı
Sizce neden ola bilir?
Demgey3 Demgey3 @ucge Mucizemmm16 Mucizemmm16 M melek076 @Cgh _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Aşko gaz sıkışması tek taraflı ağrı yapmıyor komple ağrı giriyor bende onu düşündüm bugün benimde sağ kasığımda bi ağrı gelip gidiyor ara ara, adet yakın olsa adet ağrısı sansardım

Beybi doktor sana içme demedimi ya ☹️☹️en azından tam iyileş sonra yenidən başla
Şükür iyiyim sayılır yatagimda 2.80 uzaniyorum 🤣🤣🤣
Aşko bugün rekora koşuyorum zaten 3. İçiyorum şuan 🤣🤣diğer günlere bakarak çok çok azalttım
Doktorlar konuşur kendisi içer 🤣🤣🤣

Olabilir bebeğim şeffaf olmuyo o kalıntı aşko bende ekşından sonra gördüm böyle uzayan şeffaf akıntı ordan yumurtlamanın erken olduğunu biliyorum
O zaman öyle olduysa benim bat da gecike bilir
Evet kalıntı zaten idrar zamani akıp gidiyor,yıkandıktan sonra siliyorum peçetede şeffaf akıntı
Bekleyip görücez bakalim ak koyun kara koyun 🤣

Kızlar sizce en iyi en hassas test hangisi:) evdekileri tükettim ekime stok yapmam lazım ahhahahahha önerilerinizi bekliyorum :)

Çok zor bir imtihan 😓ama ne yapalım 🙏🙏
Seni çok iyi anlıyorum haklısın Rabbim kimseye yaşatmasın ama ne bileyim yalnız değilsin ama tabiki kimse yerini tutamaz dolduramaz asla ama kalbinin ucu ısınır iyi hissedersin bizlerde bunun için varım ben kendi namıma özellikle söyleyebilirim 🌸💕

Back
X