- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.881
Yok kuzum sıcak su koyma bebeğim çok zararlı biliyorum ama ben şey dedim polar şalla felan sar karın bölgeni o orayı ısıtacaktır oda iyi gelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum sıcak su koyma bebeğim çok zararlı biliyorum ama ben şey dedim polar şalla felan sar karın bölgeni o orayı ısıtacaktır oda iyi gelir
Benim de buralarda kimsem yok onu iyi anlıyorumAh canim benim üzülme nolur,biz burda ne için varız?ne zaman daraldın, canın sıkıldı yazın içinizi dökün vallahi rahatlarsınız
@Cgh sende öyle canim, yaşadığın yerde yalnız ola bilirsin ama biz hep buradayiz![]()
Dur kız şimdi hatırladim cuma sabahı dıkşnn oldu akşama kadar ne zaman wc gitsem peçetede şeffaf akıntı oldu anlamadim sperm kalintisimi yoksa bana mı ait.Peki çatladığından emin miyiz aşko belki çatlıyodur
Biz eve geldik aşko bi duşa gireceğim sonra ekşınnnn
Benimde bacaklarım ağrıyor ama neysen bilemedim ki canımKizçeler gaz sıkışması kasık ağrısı yaparmi?
Karnim gaz balonu gibisag kasık patlayacak gibi ağrı girip girip çıkıyor,sag bacagima kadar vuruyor ağrısı
Sizce neden ola bilir?
Demgey3 @ucge
Mucizemmm16 M melek076 @Cgh
_Umutlu_Pozitif_
Aşkolar çaya misafir geldi şimdi gittiler dönemedim size
Olabilir bebeğim şeffaf olmuyo o kalıntı aşko bende ekşından sonra gördüm böyle uzayan şeffaf akıntı ordan yumurtlamanın erken olduğunu biliyorumDur kız şimdi hatırladim cuma sabahı dıkşnn oldu akşama kadar ne zaman wc gitsem peçetede şeffaf akıntı oldu anlamadim sperm kalintisimi yoksa bana mı ait.
Şimdi sen söyleyince düşündüm de aceba ikinci kez mi yumurtam çatliyor
Beybi doktor sana içme demedimi yaSigara içiyorum sen nerdesin
Aşko gaz sıkışması tek taraflı ağrı yapmıyor komple ağrı giriyor bende onu düşündüm bugün benimde sağ kasığımda bi ağrı gelip gidiyor ara ara, adet yakın olsa adet ağrısı sansardımKizçeler gaz sıkışması kasık ağrısı yaparmi?
Karnim gaz balonu gibisag kasık patlayacak gibi ağrı girip girip çıkıyor,sag bacagima kadar vuruyor ağrısı
Sizce neden ola bilir?
Demgey3 @ucge
Mucizemmm16 M melek076 @Cgh
_Umutlu_Pozitif_
Aşko bugün rekora koşuyorum zaten 3. İçiyorum şuanBeybi doktor sana içme demedimi yaen azından tam iyileş sonra yenidən başla
Şükür iyiyim sayılır yatagimda 2.80 uzaniyorum![]()
O zaman öyle olduysa benim bat da gecike bilirOlabilir bebeğim şeffaf olmuyo o kalıntı aşko bende ekşından sonra gördüm böyle uzayan şeffaf akıntı ordan yumurtlamanın erken olduğunu biliyorum
Ben söyledim çift kale maç var diye
Nayirrrr bitdi dediduyda inanmaa
Kızzz zngldkli ateşli nerdesin_Umutlu_Pozitif_
![]()
Aşko misafir geldi şimdi gittiler mutfağı toplayacağım
Kizz napalim aniden kayb olunca haa bide ateşli olunca aklımıza o geldiMucizemmm16 ah nasıl hakkımda yanlış düşünmüşler
misafir vardı aşkolar çay Faslı falan yeni gittiler
![]()
Ben predicter early alıyorum hep canımKızlar sizce en iyi en hassas test hangisi:) evdekileri tükettim ekime stok yapmam lazım ahhahahahha önerilerinizi bekliyorum :)
Birden gidince öyle sandık aşkoMucizemmm16 ah nasıl hakkımda yanlış düşünmüşler
misafir vardı aşkolar çay Faslı falan yeni gittiler
![]()
Seni çok iyi anlıyorum haklısın Rabbim kimseye yaşatmasın ama ne bileyim yalnız değilsin ama tabiki kimse yerini tutamaz dolduramaz asla ama kalbinin ucu ısınır iyi hissedersin bizlerde bunun için varım ben kendi namıma özellikle söyleyebilirimÇok zor bir imtihanama ne yapalım
![]()
Yaaa ahahhaa bende ateş kalmadı sıramı savdım ahahaKizz napalim aniden kayb olunca haa bide ateşli olunca aklımıza o geldi![]()