• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar benim durumumu yaşayan var mı?
Az önce wcye gittim peçete afedersiniz bir parmak uzunluğunda kalın şeffafla krem renk arası sonunda küçük bir çizgi gibi pembe leke geldi neler oluyor? Çatlama dünden önceki gün oldu dün akıntım azla yok arasıydı bugün ne olduğunu anlayamadım, ikinci kez yumurtladım 20. 21. Günde bariz yumurtlama gördüm yani normalde bata 8 gün kalmış olacaktı geç yumurtlama olduğu için 12-13 gün falan var muhtemelen

Az önce wcye gittim peçete afedersiniz bir parmak uzunluğunda kalın şeffafla krem renk arası sonunda küçük bir çizgi gibi pembe leke geldi neler oluyor? Çatlama dünden önceki gün oldu dün akıntım azla yok arasıydı bugün ne olduğunu anlayamadım, ikinci kez yumurtladım 20. 21. Günde bariz yumurtlama gördüm yani normalde bata 8 gün kalmış olacaktı geç yumurtlama olduğu için 12-13 gün falan var muhtemelen
Demgey3 Demgey3 iyilikperisi92 iyilikperisi92 Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu M melek076 Childdevelopment Childdevelopment M Mavimiresl ve etiketleyemediğim diğer canlar?

Kuzum dr mfk asla söktürücü önemiyor eğer bişey yoksa geleceği zaman gelir neden kullanıyorsunuz söktürücüleri diyor ki seninde düşük değil yükselme ihtimali olan bi değer geç yumurtlama gördün geç döllenme olmuştur belki beklemekte fayda var umutlan diye söylemiyorum yoksada nasip işi ama ya varsa bu riske girmeye değer mi o doktordada hata var çok yanlış normalde 3-4 gün sonra tekrar kan istemesi gerikiyor ona göre sana söktürücü verebilirdi
Yok canım umutlanmıyorum zaten ama tedbirli ilerlemek istiyorum sadece.
Dr 3.9 la kesin gebelik yok söktürücüye başla deyince çok içime sinmedi benim de.Teşekkür ederim cevapladığın için

Kızlar kafam çok karıştı ya🙄
Benim normalde adet tarihm 13 eylül olacaktı ama geç yumurtlama olduğu için (3-4 eylül) 17/18 eylüle sarktı .Bugün 19 eylül fakat hâlâ adet olmadım evde idrar testleri negatif bugün hastanede kan verdim şimdi sonuç geldi 3.9 hcg.
Dr tarlusal yazdı grbelil yok diye sizce ilaca başlıyayım mı yoksa 2 gün sonra testi tekrarlasam mı?
3.9 hcg kesinlikle gebelik yok demek midir?
İyi akşamlar canim nasilsin?sakın tarlusal içme bekle
4-5gün bekle,olmazsan yeniden kan ver
Burda o kadar gördük ki negatifden pozitife dönen

Aşko bence çatlama olduğu için gelmiş o akinti
Bu kadar erken yerleşme belirtisi olamaz

Kizlar reglim başladı ağrılı bir sekilde sacma bir şekilde
Canım bence sen kimyasal yaşadın, çünkü çizgi baya baya gözükmüştü bence ve genelde kimyasalda bu kadar ağrılı oluyor. İnşallah bi dahaki ay daha güzel sonuçlar alırsın🤲🏻

Kuzum öyle bir durum hiç yaşamadım ben ama yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum daha çok erkendir belki de çatlamadan dolayı hafif bir kanama olmuştur

Kızlar bi arkadaş var testi sürekli pik olan N Nur s canım ha burdaki kızlar yardımcı olurlar 😍 bi yorumlar mısınız testlerini Ginnys Ginnys Childdevelopment Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M melek076 ve diğer canım kızlar
Merhaba kızlar adetin 5. Günü klomen başladım iki yumurtam gelişti 20 mm biri sağ biri sol çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ovülasyon testi yaptım pik tabiki ama sonraki günler de pik sadece 2. Gün hafif silik testleri ekliyorum 2. Ve 3. Test değerlendirmeden sonra 2. Gün

Eklentiler

• 27CE178F-F80F-47B1-A09D-33A26385768E.webp
    27CE178F-F80F-47B1-A09D-33A26385768E.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 30AD66E5-534B-44A9-9BF6-574EB9D55D96.webp
    30AD66E5-534B-44A9-9BF6-574EB9D55D96.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar merhaba gonalf kullanıyorum 62.5 ml günlük bugün 7. Günü iğnenin yumurtalar sağda 3 tane en büyüğü 11 mm gördüm şok oldım ağladım resmen femarayla bile 20 mm buluyordu bugün perşembeye kadar devam etmemi söyledi doktorum aynı dozda büyür mü o zamana kadar diğer doktorum da 75 e çıkart dozu dedi hiç bilmiyorum

Back
X