- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #13.121
İnşallah aşko ay şuraya girdim sizle konuşurken modum yükseliyor benim resmen YaYok bebişim yok değildir sen aklına getirme. Hayırlısı olsun inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah aşko ay şuraya girdim sizle konuşurken modum yükseliyor benim resmen YaYok bebişim yok değildir sen aklına getirme. Hayırlısı olsun inşallah![]()
Aşko üç yıl olacak ilk yıl kokoreç ile geçince benim zihnim o günü silmiş hafızadan ikinci sene hatırlamadımAyyy kaç kurtar kendini aşko çok rica ediyorum kurtarbizim ilk yıldönümümüz de kebapçıya götürmüştü beni
son bi kaç yıldır hep kavga cıkartıyo o gün bişey yapmamak için adi pislik
![]()
Saldık aşko neyse odur artık nasipSende sağol bebeğim ❤❤❤ gönlünü ferah tut lütfen ❤❤❤ evet kuzum perşembe akşam gidicem cuma sabah 6 buçukta hastaneye yatış yapcak
Ayıpsın biz burda bir nevi şarj oluyoruzİnşallah aşko ay şuraya girdim sizle konuşurken modum yükseliyor benim resmen Ya![]()
Ahahahaha aynen aşko bize hep böyle bir yer lazımmış geç bulduk birbirimizi ahahahaAyıpsın biz burda bir nevi şarj oluyoruzbak kocama darlandım geldim burda evirip çevirip dövüyoruz kızlarla
![]()
Off aşko bizde tam tersi ben temas bağımlısıyım o da öyle çok hazetmez. Zar zor üç sene sonunda alıştı sarılarak uyumaya.Size erkeklerle geçinmenin sırrını vereyim mi @Demgey3Mucizemmm16 yaptıklarında asla mantık veya inci fikir aramayında beklemeyinde
bizim gibi ince ruhlu değiller biz öpmeden uyudu diye 10 gün kurarız kafamızda 10 gün sonra sen beni şu gün öpmeden uyudun kırgınım desek sen durduk yere niye böyle şeyler yapıyosun ne yapayım unutmuşumdur yorgunumdur der geçer sen o 10 gününe oturur üzülürsün bunun için mi üzüldüm ben diye
erkeklerin bütünü böyledir benim eşim temas bağımlısı ilk iki sene resmen kafayı yedim ama alıştım şimdi sarılıp yatıyoruz uyuyacağı zaman diğer tarafa dönüyor Ya hani temas bağımlısıydı bu şimdi niye döndü diyordun kendi kendime sonra baktım adam bunları tamamen bilinçsiz yapıyor aklına esince çok yorgun değilse falan
![]()
Geç olsun güç olmasın bebişimAhahahaha aynen aşko bize hep böyle bir yer lazımmış geç bulduk birbirimizi ahahaha![]()
Bişey diyim mı aşko 12 senedir anca alıştım buna çok geç olduuğğSize erkeklerle geçinmenin sırrını vereyim mi @Demgey3Mucizemmm16 yaptıklarında asla mantık veya inci fikir aramayında beklemeyinde
bizim gibi ince ruhlu değiller biz öpmeden uyudu diye 10 gün kurarız kafamızda 10 gün sonra sen beni şu gün öpmeden uyudun kırgınım desek sen durduk yere niye böyle şeyler yapıyosun ne yapayım unutmuşumdur yorgunumdur der geçer sen o 10 gününe oturur üzülürsün bunun için mi üzüldüm ben diye
erkeklerin bütünü böyledir benim eşim temas bağımlısı ilk iki sene resmen kafayı yedim ama alıştım şimdi sarılıp yatıyoruz uyuyacağı zaman diğer tarafa dönüyor Ya hani temas bağımlısıydı bu şimdi niye döndü diyordun kendi kendime sonra baktım adam bunları tamamen bilinçsiz yapıyor aklına esince çok yorgun değilse falan
![]()
Ahahaha işin zor canım o seni anlamazOff aşko bizde tam tersi ben temas bağımlısıyım o da öyle çok hazetmez. Zar zor üç sene sonunda alıştı sarılarak uyumaya.
Bende sebepsiz sarılayım öpeyim sıkayım elliyim istiyorum![]()
Yaaaa sjshshshsh kötüleri aklımızdan siliyoruz hahahhah inşallah güzel şeyler yapar aşko sende çok mutlu olursun alınganlığımız üstümüzde bizim bugünlerde sankiAşko üç yıl olacak ilk yıl kokoreç ile geçince benim zihnim o günü silmiş hafızadan ikinci sene hatırlamadımbu sene Allah kerim
Bu gidişat çok kötü gidişat efendim![]()
Güldürdün beni ya Allah canınıKız yoksa bebek duruyor mu içinde bak hele öyle derken Buda belli olmaz ozaman ultra dirençli bir beben olabilir
Aşko kendimi sinir hastası etmemek için alıştım öğrendim çözdümBişey diyim mı aşko 12 senedir anca alıştım buna çok geç olduuğğ![]()
Silme gıııBen seni diğer gruptan siliyorumbebişe dönsün o akıntın inşallah
![]()
Sana da geçmiş olsun aşkoÇok geçmiş olsun bebeğim yadikkat et kendine haber ver pcr testin çıkınca
Güzel olan neyse o olsun bebeğimSaldık aşko neyse odur artık nasipsağolun balla keyfim yerine geliyor burda benim
hadi hayırlısı olsun kuzum
![]()
Sağol kuzum ne durumdasın simdi ?Sana da geçmiş olsun aşko
İnşallah haber veririm sana![]()
Hala o lekeden sonra hiç birsey gelmedi sabaha bakcam artıkAaaa aşko sen covid mi oldun ya hani negatifti Allah Allah çok dikkat et bebeğim yaaaa geçmiş olsun inşallah hafif bir şekilde atlatırsınadet oldun mu kuzum peki
Allah belasını vermesin o gününSeni bekliyorum bebek alışverişi yapıcazBlack friday e ne kaldı
![]()
Ooo çok iyi yaa tebrik ederim aşkoAşko kendimi sinir hastası etmemek için alıştım öğrendim çözdümtartışırken sen daha sinirini atamadan hemen uyurlar, sen trip at yine hangi saçma şeye takıldı kim bilir diye sormak bile istemezler onlara göre kadınlar çok küçük ayrıntıya takılıyor biz kadınlara göre en küçücük şeyi bile yapmıyorlar sormuyorlar çok basit diyoruz biz erkekleri çözeriz ama onlar bizi asla genetiğine aykırı galiba
öğrendiğim için aynısını yapıyorum eşime deli oluyor beni taklit etme der hep
![]()
He sen gece yarılarına kadar temizlik yap yor kendini sonra kötüyüm oram ağrıyor buram ağrıyor Az kendine kıymet ver be kadınGüzel olan neyse o olsun bebeğim❤❤ İnşallah aşkım sağol ❤❤❤ aşko sırtımın neden ağrıdığını buldum lan eğilip kalkmaktan ağrıyo
biraz geçmişti bugün iş yapmadım fazla bi kaç saattir yine var çünkü iş yaptım bide boncuk yapıştırdım eğik durmak zorunda kaldım şimdi yine başladı merdivenden düşerken vurduğum yerler demekki öyle zorlamışım ki yorulunca da ağzıma etti böyle