Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beybiler kızçeler @miresl @canancan11 M melek076 @mucizeyimben Mucizemmm16 Mucizemmm16 @ @wish2401 R raainbow @Random3 Lale95 Lale95 @Veziir kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın yani hepimiz işte ben test yaptı. Birisi 4:30 diğeri 10:00 civarı ikiside negatif…. Malesef 3 numaralı yumurtam tutmadı yarın 14. Gün ama zaten ben çok nadiren regli oluyorum.4. Kez oluşan yumurtam olduğu için muhteremler yine olmam doktorun işaret ettiği 4. Yumurtaya kaldı iş ona bakıcaz artık onun için zaman sayımın 2 ekim en erken bakalım kısmet ben yine her gün hcg testi yapacağım 50 tane sipariş vermiştim 🥴 20 tanesi geldi inşallah bu sefer tutar.olabiliyor işte böyle şeyler testte yumurtlama görsemde bazen olmuyor ama yumurtlama harici bir pik durumu söz konusu Olmuştu doktor güzel demişti inşallah oradan bir yol bir şey çıkar bekleyelim görelim aşkolarım
Sana ınanıyorum canım 💪💪💪

Kuzum ne durumdasın şuan devam ediyo mu ? her zaman testte çıkmaz yerleşme olsa bile
Aşko devam etmiyor
Dün ve önceki gün afedersin açık kahve geldi baş parmak büyüklüğünde bir leke
Dün de 2 damla geldi bukadar
Ağrım yok sadece çok fazla afedersin gaz var ve çok eğirmem gerekiyor

Şükür kuzum iyiyim iş güc bir yandan,veliler bi yandan deliriciimmmmmm sanırım 😩😩😩daha 1hafta olmadi başlayali bıxtim vallahi,nerde sorunlu var gelir beni bulur😑😑😑
Ayy aşko veliler ne istiyo ki sınıf annesi mi oldun 🙈🤦🏻‍♀️ söyle döveriz onları rahat bıraksınlar seni 🤨🤨

Sağol kuzum evet kalmadı şükür🙏🥳 inşallah öyle olur çok fazla kimyasaldan hemen sonra bir iki ay içinde hamile kalıp sağlıklı gebelik yaşayan var umudum o yönde Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah🙏😍 şurda bat tarihini beklerken heyecanlanmayı bile özledim😂😂
İnşallah kuzum hemen gebelik olur inşallah ❤️😍 ahahah biz de seni özledik kuzum beraber beklemeyi özledik ❤️ Ama çok beklemeyelim yine de 🤣🤣
Merhaba canim bir sey sorcagim dış gebelik sonrasi normal yollarla hamile kalinmiyor mu?
Valla hiç bilmiyorum kuzum 🤷🏻‍♀️ Ama bence öyle bir şey yoktur kalınıyordur bence 🙂

Back
X