- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #13.321
Gerçekten kötünün iyisi ben bile sevindim ya şaka gibi işteAy bu çok güzel bi haberyani yanlış anlama kötünün iyisi
bomba gibi dön
Tam gaz devamkeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten kötünün iyisi ben bile sevindim ya şaka gibi işteAy bu çok güzel bi haberyani yanlış anlama kötünün iyisi
bomba gibi dön
Tam gaz devamkeee
Tamamtutmazsa yapacam kızValla bilmiyorum doktor sorun yok diyene kadar rahat yok bizeTutmazsa mutlaka dene ama gönlüm inşallah tutmasından yana
![]()
Sana ınanıyorum canımBeybiler kızçeler @miresl @canancan11 M melek076 @mucizeyimbenMucizemmm16 @ @wish2401 R raainbow @Random3
Lale95 @Veziir kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın yani hepimiz işte ben test yaptı. Birisi 4:30 diğeri 10:00 civarı ikiside negatif…. Malesef 3 numaralı yumurtam tutmadı yarın 14. Gün ama zaten ben çok nadiren regli oluyorum.4. Kez oluşan yumurtam olduğu için muhteremler yine olmam doktorun işaret ettiği 4. Yumurtaya kaldı iş ona bakıcaz artık onun için zaman sayımın 2 ekim en erken bakalım kısmet ben yine her gün hcg testi yapacağım 50 tane sipariş vermiştim
20 tanesi geldi inşallah bu sefer tutar.olabiliyor işte böyle şeyler testte yumurtlama görsemde bazen olmuyor ama yumurtlama harici bir pik durumu söz konusu Olmuştu doktor güzel demişti inşallah oradan bir yol bir şey çıkar bekleyelim görelim aşkolarım
Yok canım bugün 24 döngü günümdeyimYa gecıkme varmı su an sende
Şimdilik devam etmediKuzum daha yeni yerleşiyorsa çıkmaması normal bir kaç gün geçsinkanama yok demi devam etmedi ?
Ayy aşko valla yaptım bitti duramadıığğğmmBiraz dinlen uzan ev işi kaçmıyorben sana diyorum bende öyleyim annem diyor kendine dikkat etsen herşey olacak
![]()
Aşko devam etmiyorKuzum ne durumdasın şuan devam ediyo mu ? her zaman testte çıkmaz yerleşme olsa bile
Ayy aşko veliler ne istiyo ki sınıf annesi mi oldunŞükür kuzum iyiyim iş güc bir yandan,veliler bi yandan deliriciimmmmmm sanırımdaha 1hafta olmadi başlayali bıxtim vallahi,nerde sorunlu var gelir beni bulur
![]()
Benimkide meraktan aşkoKız deme öyle benimki korku ondanahh ahh azck bırakıyım yapmıyım desen ipin ucu kaçıyor dkkat et yinede dinlen sürekli
Aşko bence sen kan vermelisin bebeğimAşko devam etmiyor
Dün ve önceki gün afedersin açık kahve geldi baş parmak büyüklüğünde bir leke
Dün de 2 damla geldi bukadar
Ağrım yok sadece çok fazla afedersin gaz var ve çok eğirmem gerekiyor
Aşko ben vegan beslenmede şuan 2. Aya giriş yaptımİnşallah bir an önce toparlarsın canım. Beslenmene dikkat et
4. Yumurta gücüne güveniyorum oley oley oleyyySana ınanıyorum canım![]()
Gel sen kan alAşko bence sen kan vermelisin bebeğim
Çatlat kızzz4. Yumurta gücüne güveniyorum oley oley oleyyy![]()
İnşallah kuzum hemen gebelik olur inşallahSağol kuzum evet kalmadı şükürinşallah öyle olur çok fazla kimyasaldan hemen sonra bir iki ay içinde hamile kalıp sağlıklı gebelik yaşayan var umudum o yönde Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah
şurda bat tarihini beklerken heyecanlanmayı bile özledim
![]()
Valla hiç bilmiyorum kuzumMerhaba canim bir sey sorcagim dış gebelik sonrasi normal yollarla hamile kalinmiyor mu?
İnşallah devam etmeyecek aşkooŞimdilik devam etmedi
Bakalım neler olacak![]()
İnşaallah kuzum dua edersin bana daBu seferkinde de öyle yaptıkBütün ilişkileri hep o pozisyon denedik yani. inşallah sizde de tutar
![]()
Kız dediydim ya veli başımı veli başkanimi ne oyum işteAyy aşko veliler ne istiyo ki sınıf annesi mi oldunsöyle döveriz onları rahat bıraksınlar seni
![]()
Gelen giden yokİnşallah devam etmeyecek aşkoo![]()