Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🤣🤣🤣🤣Ayy evet ya yükseleni,kuzey ay düğümü falan hepsi etkiliyor
Ben asla duygusal karar vermedim,sinirden gözüm dönse bilse son anda sakin ol sakın yapma böyle yaparsan böyle olur diyip geri çekiliyorum😅😅😅
Senin yükselen ney?
Benim yükselen yay🏹
Ayyy ben de tam tersi. Böyle yaparsam böyle olur diye düşünemem, gelişine yaşarım, o anda içimden nasıl geliyorsa.. ama benimki daha kötü. Hata yapma oranın çok yüksek 🙈😁 benim yükselen yengeç. Duygusallık da oradan geliyor bence

Askim ben yumurtlama erken gördüm pik oldugundan 16. Gün regl olurum bugun bat günüm olmadim. Ama yumurtlamaya göre hamilede degilim🤷🏼‍♀️ Bekliycem bakalim dün test yaptim bisey cikmadi olsaydi cikardi heralde. Takvime göre bat pazar ama hep 16. Gun regl olurum
Dur bakalm ya kırmızıları görmeden umut hep var 😍 inşallah bebiş vardır

Mucizemmm16 Mucizemmm16 bebeğim ben yine bi çılgınlık yapayım dedim, test yaptım tabiisi de tertemiz 😍 ama asıl varsa yarın belli olur. Yaa çok acayip ben dünden beri hasta gibiyim, kafamı kaldıramıyorum çok halsizim. Arada kasık batmaları da devam ediyor. Hislerim gebelik olabilir diyor ama aklım saçmalama kaç kere yaşadın sahte belirtiler diyor 😁 dananın kuyruğu yarın kopacak bakalım

Kuzu evde İnternet olmadan kullanabiliyor muyuz bide çekim gücü nasıl
Canımm robot süpürgemi bakıyorsun gördüm fikir olsun dedim ama internetsiz kullanılmıyor diye biliyorum bağlantı şart robot süpürgelere. Benim bir kedim bir köpeğim var ben çekişinden vs memnunum tabi roborock isterdi gönül ama uçtu gidiyor fiyatları

Eklentiler

• A4EE3B06-E6DE-40FC-9ECD-B986B3AFB08C.webp
    A4EE3B06-E6DE-40FC-9ECD-B986B3AFB08C.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 39
Adet sonrasi tek iliskiyle bile hamile kalanlar var. Bence umut herzaman var. Klomen bende letudan daha etki yapmisti. Yumurtlama akintisi bile gormustum sasirmistim mukuslu rengi pembe. Ve 3/4 gun pik ti hemde ovu testlerinde hic oyle pik gormemistim. Gecen ayda yumurta takibinde doktor yumurta catlamak uzere dedi. Ama benim ovu testlerim tam pozitif hic olmamisti
Valla ne diyeyim olacağı varsa olur elbet İnan her ay aynı şeylerden yoruldum😒
Bide bu ay eşim izinliydi evdeydi kafamız dağa rahat bi şekilde oldu ilişkiler 🙏Haftaya işe başlicak ve vardiyalı çalışıyor o zaman ilişkiler olsun bitsine geliyor 🙄 ne vardı bebişim tutunsaydı 😔
O zaman sende klomen istesen tekrar olmaz mı canm yada inşallah gerek kalmaz da bu ay kavuşursun bebişine 🤗🙏

Canımm robot süpürgemi bakıyorsun gördüm fikir olsun dedim ama internetsiz kullanılmıyor diye biliyorum bağlantı şart robot süpürgelere. Benim bir kedim bir köpeğim var ben çekişinden vs memnunum tabi roborock isterdi gönül ama uçtu gidiyor fiyatları
Yaa canım çok teşekkür ederim yazdığın için çok sevindim arıyorum valla aslında ben Budan almayı düşünüyorum ama bi kaç kişi yorumlarda çekim gücü iyi geceler değil kırıntıları almıyor yazmış diye şüpheye düştüm. Benim de evde kedi var İyi çekiyor mu kırıntıları falan 🙏🏻 bugün eşime dedim aslında herkes roborock öneriyor dedim fiyatını duyunca o kadar olmaz dedi 🤦🏻‍♀️ birde bu ay mfk falan derken baya açıldım 🤣

Mucizemmm16 Mucizemmm16 bebeğim ben yine bi çılgınlık yapayım dedim, test yaptım tabiisi de tertemiz 😍 ama asıl varsa yarın belli olur. Yaa çok acayip ben dünden beri hasta gibiyim, kafamı kaldıramıyorum çok halsizim. Arada kasık batmaları da devam ediyor. Hislerim gebelik olabilir diyor ama aklım saçmalama kaç kere yaşadın sahte belirtiler diyor 😁 dananın kuyruğu yarın kopacak bakalım
Yaa inşallah bebiştir bebeğim 😍😍😍😍 Aşkım valla bende test aldım ama pazartesi sabah yapıcam inşallah güzel haberler alırız ya sen yarın mı yapıcaksın tekrar bebeğim❤

Back
X