- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #14.041
Askim nasil oldunBende de var o canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askim nasil oldunBende de var o canım![]()
İnşallah canım dün bir kere oldu bı da beklemelerdeyümOo bak o göğüs ucuna elektrik çarpması hissi benim ilkinde de olmuştu hatta daha önce hiç yaşamadığım için gariplik olduğunu anlamıştım inşallah sende de öyle olur![]()
Kuzu evde İnternet olmadan kullanabiliyor muyuz bide çekim gücü nasılBu var canim. Tlfn dan kontrol ediliyor cok guzel süpürüyor. Tek eksigi haritalandirma
Ayyy ben de tam tersi. Böyle yaparsam böyle olur diye düşünemem, gelişine yaşarım, o anda içimden nasıl geliyorsa.. ama benimki daha kötü. Hata yapma oranın çok yüksekAyy evet ya yükseleni,kuzey ay düğümü falan hepsi etkiliyor
Ben asla duygusal karar vermedim,sinirden gözüm dönse bilse son anda sakin ol sakın yapma böyle yaparsan böyle olur diyip geri çekiliyorum
Senin yükselen ney?
Benim yükselen yay![]()
Aşko bana var gibi geliyor sendeValla bebeğim yaVar mıdır ki bilmiyorum ki ya içmesem ayakta duramıyoring aşko
![]()
Ahahah seni hocam olarak kabul ettim aşko sen nasıl öğrettiysen bize arkandan geliyorumAhahhaaanladım aşko olsun değerlendirde
![]()
Dur bakalm ya kırmızıları görmeden umut hep varAskim ben yumurtlama erken gördüm pik oldugundan 16. Gün regl olurum bugun bat günüm olmadim. Ama yumurtlamaya göre hamilede degilimBekliycem bakalim dün test yaptim bisey cikmadi olsaydi cikardi heralde. Takvime göre bat pazar ama hep 16. Gun regl olurum
Ayyy hadi aşko tutturmuş olunn gelsn bebişşşAşkolarrrrMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 @melek076 R Random3 R raainbow M Mavimiresl @Lale95 M mucizeOldu @sevdaluk1911 ve diğer canlarımmmm bugün ovu testini tekrarladım dediğimiz gibi olmuş bugün pikkk tam da değerlendirme günü bugün
Üstteki dün alttaki bugün
Eki Görüntüle 3134522
Eki Görüntüle 3134523
Gece kuşumusunuz siz ya
Canımm robot süpürgemi bakıyorsun gördüm fikir olsun dedim ama internetsiz kullanılmıyor diye biliyorum bağlantı şart robot süpürgelere. Benim bir kedim bir köpeğim var ben çekişinden vs memnunum tabi roborock isterdi gönül ama uçtu gidiyor fiyatlarıKuzu evde İnternet olmadan kullanabiliyor muyuz bide çekim gücü nasıl
Ayyy inşallah kuzum inşallah yaaaAyyy hadi aşko tutturmuş olunn gelsn bebişşşboş geçmemiş olun
![]()
Oooo bu ne güzel testler vurduğunuz gol olsunAşkolarrrrMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 @melek076 R Random3 R raainbow M Mavimiresl @Lale95 M mucizeOldu @sevdaluk1911 ve diğer canlarımmmm bugün ovu testini tekrarladım dediğimiz gibi olmuş bugün pikkk tam da değerlendirme günü bugün
Üstteki dün alttaki bugün
Eki Görüntüle 3134522
Eki Görüntüle 3134523
Bence çok iyi bn seviyorum onu bn kimyasalda onda öğrendim ve betam düşene kadar takip ettim betam 0 gördüğünde oda bembeyazdı çok net bir test bence tabi ..
İyiyim aşkolar yarın dönüş kavuşuyoruz inşallah yarın geliyorumKiiiizzz zngldkli nasssılsınnerelerdesin yaa bi denk gelemedik
Nasıl gidiyor tatil?
Akıntın falan varmi?
Ahahaha estağfurullah aşko tutturda bana yeterliAhahah seni hocam olarak kabul ettim aşko sen nasıl öğrettiysen bize arkandan geliyorum![]()
Valla ne diyeyim olacağı varsa olur elbet İnan her ay aynı şeylerden yoruldumAdet sonrasi tek iliskiyle bile hamile kalanlar var. Bence umut herzaman var. Klomen bende letudan daha etki yapmisti. Yumurtlama akintisi bile gormustum sasirmistim mukuslu rengi pembe. Ve 3/4 gun pik ti hemde ovu testlerinde hic oyle pik gormemistim. Gecen ayda yumurta takibinde doktor yumurta catlamak uzere dedi. Ama benim ovu testlerim tam pozitif hic olmamisti
Yaa canım çok teşekkür ederim yazdığın için çok sevindim arıyorum valla aslında ben Budan almayı düşünüyorum ama bi kaç kişi yorumlarda çekim gücü iyi geceler değil kırıntıları almıyor yazmış diye şüpheye düştüm. Benim de evde kedi var İyi çekiyor mu kırıntıları falanCanımm robot süpürgemi bakıyorsun gördüm fikir olsun dedim ama internetsiz kullanılmıyor diye biliyorum bağlantı şart robot süpürgelere. Benim bir kedim bir köpeğim var ben çekişinden vs memnunum tabi roborock isterdi gönül ama uçtu gidiyor fiyatları
Yaa inşallah bebiştir bebeğimMucizemmm16 bebeğim ben yine bi çılgınlık yapayım dedim, test yaptım tabiisi de tertemiz
ama asıl varsa yarın belli olur. Yaa çok acayip ben dünden beri hasta gibiyim, kafamı kaldıramıyorum çok halsizim. Arada kasık batmaları da devam ediyor. Hislerim gebelik olabilir diyor ama aklım saçmalama kaç kere yaşadın sahte belirtiler diyor
dananın kuyruğu yarın kopacak bakalım
Evet kuzum yarın 11 gün geçmiş olacak. Varsa 11.gün mutlaka çıkıyor bende. Umutla bekliyorumYaa inşallah bebiştir bebeğimAşkım valla bende test aldım ama pazartesi sabah yapıcam inşallah güzel haberler alırız ya sen yarın mı yapıcaksın tekrar bebeğim❤