Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen erkek tutturacaksın gibi geldi ya ❤️🤣ilk defa bir his oluştu umarım yanılmam 🙂😙
İnşallah canım umarım bu ay güzel haberleri alırız 🙏🙏🙏🌺🌺🌺
Ahahah bana birşeyler oluyoooorrr 🤪🤪 aşko sonunda kırdım şu his bozulma olayını 🤣🤣 yüksek ihtimal zaten aşko erkek olması eşim 3 erkek kardeş kayınbabam 5 erkek kardeş 🤣🤣🤣 hiç kız yok 🤣🤣 ama sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil bebeğim ❤️ İnşallah bebeğiiiimmm ❤️ Aşko bu ay nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun günaşırı mı

Kızlarım nasılsınız loirily loirily Lale95 Lale95 Ginnys Ginnys M mucizeOldu @Safiye19 R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Ben iyileştim ve yeni döngüm de başladı
Adet bitti
Bu ay ovulasyon ile takip etmeye başladım
Ama buraya çok girmiyorum burada en ufak bit şey okuyunca bile stres olup sürekli bebek düşünüyorum
Onun için çok az girmeye çalışıyorum
Kuzum nasıl istersen öyle devam et hayırlısı olsun inşallah güzel haberler getirirsin bize😍❤️

Ahahah bana birşeyler oluyoooorrr 🤪🤪 aşko sonunda kırdım şu his bozulma olayını 🤣🤣 yüksek ihtimal zaten aşko erkek olması eşim 3 erkek kardeş kayınbabam 5 erkek kardeş 🤣🤣🤣 hiç kız yok 🤣🤣 ama sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil bebeğim ❤️ İnşallah bebeğiiiimmm ❤️ Aşko bu ay nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun günaşırı mı
Gerçekten basıl değerlendirme yapacağıma hiçbir fikrim yok
Geçen ay ovulasyon yapmadım ve tahmin yürüterek yumurtlamayı tahmin ettim ve gerçekten hislerim çok kuvvetlidir doğru çıktı
10. Günde yumurtlama olduğunu düşündüm ve 23. Günde adet oldum çok kısa bir döngü ve ilk oldu böyle kısa döngü
Bu ay da hiçbir fikrim yok gerçekten
Geçen ay nerdeyse her iki gün ilişki olmuştu ama tamamen zevke göre gitmiştik
Cinsiyet konusuna gelirsek aşko kız erkek hiç farketmez
Sağlıklı ve hayırlı olsun bana yeter ❤️Sonuçta kaçıncı yüzyıldayız hala cinsiyet cinsiyet 😙🤣

Sağol bebeğim❤❤ aşkım aşırı gaz var midem de özellikle yemek bile yedirmedi zorladım biraz bi parça ekmek peynir yiyebildim bu ne böyle hiç böyle olmamıştım bi an mide kanaması geçiriyorum sandım ağrı hiç geçmiyo ilaçta içilmiyo midem zaten hasta içsem daha beter olcam
Aşko bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi Hee 🤩 Sessiz sessiz hamiş mi Olcan sen 😍😍
Evet kızlar kaza kurşunu yemiş olabilirim üstelik kuluçkalık yumurta çıkarma dönemindeyim 🤓hayatımda ilk defa bugün akıntımda kırmızılık gördüm yumurtlama döneminde. Az önce maç yaptık ben berabere bitti diye düşünürken adam çaktırmadan gol atmış olabilir. Emin değilim dedi 😱 M Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 R Random3 Veziir Veziir
Aşkom biz bile bile yiyoruz olmuyor inşallah sende olur ❣️❣️❣️🤣 kurşunların önüne atıyoruz kendimizi
Ay ben biraz once dolaplari temizlerken duzenlerken agrim sancim uykum vardi midem bulaniyodu yaa 🙄 yataga yattim noldu bunlara uykum nerde bee kacmis
E bu ben 🤣🤣 kız ben her gece böyleyim. Koltukta otururken gözlerim kapanıyor eşim hadi yatalım uyuyakalcan diyo yatağa geçiyoruz benim uyku gidiyor eşim hemen uyuyor.
Kızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne bilmiyorım. M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 M melek076 Veziir Veziir R Random3 bitliKedi bitliKedi @pozitifbiri @kahvelihatunn @My_Moonlight06 unuttuğum diğer herkes başına gelen varsa bi bişey desin bana
Aşkom sabah da yapsana bi test. Bunda çizgi bariz gözüküyor ama duş alırken beklemiş ya sonradan çıktıysa yanlış sonuç verebilir

Gerçekten basıl değerlendirme yapacağıma hiçbir fikrim yok
Geçen ay ovulasyon yapmadım ve tahmin yürüterek yumurtlamayı tahmin ettim ve gerçekten hislerim çok kuvvetlidir doğru çıktı
10. Günde yumurtlama olduğunu düşündüm ve 23. Günde adet oldum çok kısa bir döngü ve ilk oldu böyle kısa döngü
Bu ay da hiçbir fikrim yok gerçekten
Geçen ay nerdeyse her iki gün ilişki olmuştu ama tamamen zevke göre gitmiştik
Cinsiyet konusuna gelirsek aşko kız erkek hiç farketmez
Sağlıklı ve hayırlı olsun bana yeter ❤️Sonuçta kaçıncı yüzyıldayız hala cinsiyet cinsiyet 😙🤣
Çok stres yapmadan keyfinize göre değerlendirin kuzum kafaya çok takınca olmuyor 🫤 bebeğim valla çok değişik ya gerçekten gün aşırı yapınca mantıken tutması lazım diyor insan ama niye oluyorsa tutmuyor hayırlı zamanı bekliyorlar demek ki kuzum inşallah sağlıkla gelirler ❤️❤️ Tabi ki aşkooo en önemlisi kız da ayrı tatlı erkekte sağlıklı olsunlardaa ❤️❤️ Ay aynen ya eskiden neymiş öyle erkek erkek diye tutturanlar 😤😤

Aşko bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi Hee 🤩 Sessiz sessiz hamiş mi Olcan sen 😍😍

Aşkom biz bile bile yiyoruz olmuyor inşallah sende olur ❣️❣️❣️🤣 kurşunların önüne atıyoruz kendimizi

E bu ben 🤣🤣 kız ben her gece böyleyim. Koltukta otururken gözlerim kapanıyor eşim hadi yatalım uyuyakalcan diyo yatağa geçiyoruz benim uyku gidiyor eşim hemen uyuyor.

Aşkom sabah da yapsana bi test. Bunda çizgi bariz gözüküyor ama duş alırken beklemiş ya sonradan çıktıysa yanlış sonuç verebilir
Ben sabah akşam test kuşuyum öğlende Ovulasyon yapıyorum alttaki dün üstteki bugğn bak bakalım

Eklentiler

• 7E2E4FB1-C6A3-42B5-8826-414D58131514.webp
    7E2E4FB1-C6A3-42B5-8826-414D58131514.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 35
Çok stres yapmadan keyfinize göre değerlendirin kuzum kafaya çok takınca olmuyor 🫤 bebeğim valla çok değişik ya gerçekten gün aşırı yapınca mantıken tutması lazım diyor insan ama niye oluyorsa tutmuyor hayırlı zamanı bekliyorlar demek ki kuzum inşallah sağlıkla gelirler ❤️❤️ Tabi ki aşkooo en önemlisi kız da ayrı tatlı erkekte sağlıklı olsunlardaa ❤️❤️ Ay aynen ya eskiden neymiş öyle erkek erkek diye tutturanlar 😤😤
Ben yüne geçen ay gibi olsa iyi olur diyorum
İnanki ocaktan beri korunmuyoruz
Hala tık yok
Bu senelerce bekleyenlere büyük saygım var 🙏❤️
Cinsiyet ayrımına karşıyım bende
Bakalım neler olacak
Avokado hariç ne yapabilirim daha
Folik asit kullanıyorum zaten

Ben yüne geçen ay gibi olsa iyi olur diyorum
İnanki ocaktan beri korunmuyoruz
Hala tık yok
Bu senelerce bekleyenlere büyük saygım var 🙏❤️
Cinsiyet ayrımına karşıyım bende
Bakalım neler olacak
Avokado hariç ne yapabilirim daha
Folik asit kullanıyorum zaten
Kız valla bizde marttan beri istiyoruz ama bizde de tık yok ve gerçekten şimdiden yorulduğumu hissediyorum dediğin gibi senelerce bekleyenleri düşünüyorum çok büyük sabır 🤲🏻 Valla kuzum bende marttan beri folik asit içiyorum onu içmekten de yoruldum artık olmadıkça boşuna içiyorum gibi geliyor 😥 onun dışında yeşillik yemeği yiyin diyorlar kuzum aslında sağlıklı beslenmek ve yürüyüş spor şart 🌸

Kızlarım nasılsınız loirily loirily Lale95 Lale95 Ginnys Ginnys M mucizeOldu @Safiye19 R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Adet bitti
Ama buraya çok girmiyorum burada en ufak bit şey okuyunca bile stres olup sürekli bebek düşünüyorum
Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde yap canım ☺️ inşallah güzel haberleri alırız 😍

Kızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne bilmiyorım. M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 M melek076 Veziir Veziir R Random3 bitliKedi bitliKedi @pozitifbiri @kahvelihatunn @My_Moonlight06 unuttuğum diğer herkes başına gelen varsa bi bişey desin bana
Yaa insallah vardir insallah vardir 🥰 bariz cizgi var burda

Canim kizlar sanirim regl geliyor. Hafif leke geldi lavaboda temizlenirken. Saglik olsun napalim en azindan adet oluyorum arada kalmak cok zor. Ve olmadikca sancilarim tavan yapiyodu. Lale95 Lale95 M MiuLego Veziir Veziir Mucizemmm16 Mucizemmm16 bitliKedi bitliKedi
Günaydın canim,evet haklisin arada kalmak çok zor, inşaallah önümüzdeki aylar iyi haberi alırız 🤲🏻😍
Bu sabah ölçtüm 37 çıktı yine,şiddetli bel ağrım vardı
Sabah okul dönüşü test aldım yaptim ve kocaman negatif

Evet kızlar kaza kurşunu yemiş olabilirim üstelik kuluçkalık yumurta çıkarma dönemindeyim 🤓hayatımda ilk defa bugün akıntımda kırmızılık gördüm yumurtlama döneminde. Az önce maç yaptık ben berabere bitti diye düşünürken adam çaktırmadan gol atmış olabilir. Emin değilim dedi 😱 M Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 R Random3 Veziir Veziir
Hahaha sen de yanlışıkla hamile kaldım demenin gururunu yaşarsın artık 🤣🤣

Kıııızz bu kuruma çizgisi falan da değil 😍 bu kadar erken çıkmış olabilir mi? Amin Allah'ım 🙏❤️ tekrar test yaptın mı sabah? Çabuuuuk

Adet bitti
Nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tatlım, biraz unutmak gerek evet. Hadi hayırlı haberlerin olsun inşallah canım bu sefer tutar 🥰

Back
X