- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #14.581
Ahahah bana birşeyler oluyoooorrrSen erkek tutturacaksın gibi geldi yailk defa bir his oluştu umarım yanılmam
İnşallah canım umarım bu ay güzel haberleri alırız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah bana birşeyler oluyoooorrrSen erkek tutturacaksın gibi geldi yailk defa bir his oluştu umarım yanılmam
İnşallah canım umarım bu ay güzel haberleri alırız![]()
Kuzum nasıl istersen öyle devam et hayırlısı olsun inşallah güzel haberler getirirsin bizeKızlarım nasılsınızloirily
Lale95
Ginnys M mucizeOldu @Safiye19 R Random3
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Ben iyileştim ve yeni döngüm de başladı
Adet bitti
Bu ay ovulasyon ile takip etmeye başladım
Ama buraya çok girmiyorum burada en ufak bit şey okuyunca bile stres olup sürekli bebek düşünüyorum
Onun için çok az girmeye çalışıyorum
Gerçekten basıl değerlendirme yapacağıma hiçbir fikrim yokAhahah bana birşeyler oluyoooorrraşko sonunda kırdım şu his bozulma olayını
yüksek ihtimal zaten aşko erkek olması eşim 3 erkek kardeş kayınbabam 5 erkek kardeş
hiç kız yok
ama sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil bebeğim
İnşallah bebeğiiiimmm
Aşko bu ay nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun günaşırı mı
Bilemedim aşkoKuzum nasıl istersen öyle devam et hayırlısı olsun inşallah güzel haberler getirirsin bize![]()
Aşko bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi HeeSağol bebeğim❤❤ aşkım aşırı gaz var midem de özellikle yemek bile yedirmedi zorladım biraz bi parça ekmek peynir yiyebildim bu ne böyle hiç böyle olmamıştım bi an mide kanaması geçiriyorum sandım ağrı hiç geçmiyo ilaçta içilmiyo midem zaten hasta içsem daha beter olcam
Aşkom biz bile bile yiyoruz olmuyor inşallah sende olurEvet kızlar kaza kurşunu yemiş olabilirim üstelik kuluçkalık yumurta çıkarma dönemindeyimhayatımda ilk defa bugün akıntımda kırmızılık gördüm yumurtlama döneminde. Az önce maç yaptık ben berabere bitti diye düşünürken adam çaktırmadan gol atmış olabilir. Emin değilim dedi
M Mavimiresl
Mucizemmm16
Lale95 R Random3
Veziir
E bu benAy ben biraz once dolaplari temizlerken duzenlerken agrim sancim uykum vardi midem bulaniyodu yaayataga yattim noldu bunlara uykum nerde bee kacmis
Aşkom sabah da yapsana bi test. Bunda çizgi bariz gözüküyor ama duş alırken beklemiş ya sonradan çıktıysa yanlış sonuç verebilirKızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne bilmiyorım. M Mavimiresl_Umutlu_Pozitif_
Lale95 M mucizeOldu
Mucizemmm16 M melek076
Veziir R Random3
bitliKedi @pozitifbiri @kahvelihatunn @My_Moonlight06 unuttuğum diğer herkes başına gelen varsa bi bişey desin bana
Çok stres yapmadan keyfinize göre değerlendirin kuzum kafaya çok takınca olmuyorGerçekten basıl değerlendirme yapacağıma hiçbir fikrim yok
Geçen ay ovulasyon yapmadım ve tahmin yürüterek yumurtlamayı tahmin ettim ve gerçekten hislerim çok kuvvetlidir doğru çıktı
10. Günde yumurtlama olduğunu düşündüm ve 23. Günde adet oldum çok kısa bir döngü ve ilk oldu böyle kısa döngü
Bu ay da hiçbir fikrim yok gerçekten
Geçen ay nerdeyse her iki gün ilişki olmuştu ama tamamen zevke göre gitmiştik
Cinsiyet konusuna gelirsek aşko kız erkek hiç farketmez
Sağlıklı ve hayırlı olsun bana yeterSonuçta kaçıncı yüzyıldayız hala cinsiyet cinsiyet
![]()
Ben sabah akşam test kuşuyum öğlende Ovulasyon yapıyorum alttaki dün üstteki bugğn bak bakalımAşko bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi HeeSessiz sessiz hamiş mi Olcan sen
Aşkom biz bile bile yiyoruz olmuyor inşallah sende olurkurşunların önüne atıyoruz kendimizi
E bu benkız ben her gece böyleyim. Koltukta otururken gözlerim kapanıyor eşim hadi yatalım uyuyakalcan diyo yatağa geçiyoruz benim uyku gidiyor eşim hemen uyuyor.
Aşkom sabah da yapsana bi test. Bunda çizgi bariz gözüküyor ama duş alırken beklemiş ya sonradan çıktıysa yanlış sonuç verebilir
Ben yüne geçen ay gibi olsa iyi olur diyorumÇok stres yapmadan keyfinize göre değerlendirin kuzum kafaya çok takınca olmuyorbebeğim valla çok değişik ya gerçekten gün aşırı yapınca mantıken tutması lazım diyor insan ama niye oluyorsa tutmuyor hayırlı zamanı bekliyorlar demek ki kuzum inşallah sağlıkla gelirler
Tabi ki aşkooo en önemlisi kız da ayrı tatlı erkekte sağlıklı olsunlardaa
Ay aynen ya eskiden neymiş öyle erkek erkek diye tutturanlar
![]()
Kız valla bizde marttan beri istiyoruz ama bizde de tık yok ve gerçekten şimdiden yorulduğumu hissediyorum dediğin gibi senelerce bekleyenleri düşünüyorum çok büyük sabırBen yüne geçen ay gibi olsa iyi olur diyorum
İnanki ocaktan beri korunmuyoruz
Hala tık yok
Bu senelerce bekleyenlere büyük saygım var
Cinsiyet ayrımına karşıyım bende
Bakalım neler olacak
Avokado hariç ne yapabilirim daha
Folik asit kullanıyorum zaten
Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde yap canımKızlarım nasılsınızloirily
Lale95
Mucizemmm16
Adet bitti
Ama buraya çok girmiyorum burada en ufak bit şey okuyunca bile stres olup sürekli bebek düşünüyorum
15. Ayimiza girdik çiçeğimmmSen ne zamandır deniyorsun canım
Bana gebelikte başlatmıştı kaybından sonrada söylemişti bidahaki gebeliğimde bu ilaçları vericem diyeEvet doktor verdi
Yaa insallah vardir insallah vardirKızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne bilmiyorım. M Mavimiresl_Umutlu_Pozitif_
Lale95 M mucizeOldu
Mucizemmm16 M melek076
Veziir R Random3
bitliKedi @pozitifbiri @kahvelihatunn @My_Moonlight06 unuttuğum diğer herkes başına gelen varsa bi bişey desin bana
Leke gelmeye baslamis ve sancim cok sanirim 4 gun gecikmeyle regl geliyorDın dın dın günaydın canım kızlarrr hadi test yapın da şenlensin buralar![]()
Günaydın canim,evet haklisin arada kalmak çok zor, inşaallah önümüzdeki aylar iyi haberi alırız
Hahaha sen de yanlışıkla hamile kaldım demenin gururunu yaşarsın artıkEvet kızlar kaza kurşunu yemiş olabilirim üstelik kuluçkalık yumurta çıkarma dönemindeyimhayatımda ilk defa bugün akıntımda kırmızılık gördüm yumurtlama döneminde. Az önce maç yaptık ben berabere bitti diye düşünürken adam çaktırmadan gol atmış olabilir. Emin değilim dedi
M Mavimiresl
Mucizemmm16
Lale95 R Random3
Veziir
Kıııızz bu kuruma çizgisi falan da değilKızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne bilmiyorım. M Mavimiresl_Umutlu_Pozitif_
Lale95 M mucizeOldu
Mucizemmm16 M melek076
Veziir R Random3
Nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tatlım, biraz unutmak gerek evet. Hadi hayırlı haberlerin olsun inşallah canım bu sefer tutarKızlarım nasılsınızloirily
Lale95
Mucizemmm16
Adet bitti