Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heç kuzum yorğun halde atmışım kendimi kanepeye 🫤🫤durmaya halim yok
Sen nasilsin napiyosun?toparlaya bildinmi kendini?ekşnnnn dıkşin başladı mi?🤣🤣ben adet oldum bugün burç ikizimle aynı günde R Random3 🤣🤣bu ay kendime çatlatma tedavisi yapicam🤣🤣🤣🤣🤣
2 yıl önce ovülasyon testi yapıyordum sonra güvenimi kaybettim. Bu ay gaza geldim az önce sipariş ettim, yine bi denicem bakalım. Ekim bizim ayımız olsun ❤️

Yerleşme kanaması yaşandıktan en az 3-4 gün sonra idrarda çıkarmış iki gün önce ne aşkoooo dalgamı geçiyorsun benimle benimki yerleşmeyse ney biçimde çıkmalıydı ama gölgeden başka neyim var🤣🤣 ben adet olunca görürsünüz ben kendimden bu kadar emin olamıyorum gölgelerden sonra 😂😂😄 ama senden daha umutluyum 😍
Ne var cıkamaz mııığğ🤣🤣🤣🤣 Aşko benden umudu kes artık ula ben kestim 🤣🤣🤣🤣 asıl ben senden umutluyum bebeğim 😍😍😍 hayır bişey değil batım ne zaman onuda bilemiyorum neye göre bekliycem simdi🤣🤣🤣

Aşko senin kesin yerleşme bebeğim ❤ ama benim ki muallakta🤣🤣🤣 regli olarak kabulleniyorum sadece erken ve böyle olması üzdü zamanında da gelmedi canımı sıktı işte olsa testte çıkardı aşko daha iki gün önce yaptım ya 😕
Beybiii yerleşme olsa bile bu kadar erken çıkmaz testde,sen vucut ısını ölç sabah yataktan kalkmamiş

Pardon ama hanımefendi siz niye gidip kan vermiyosunuz he heee🤣🤣🤣 asıl sen bekleme aşko koş git kan ver 😘😘😘 benim silik çıksaydı ayaklarım kıcıma vura vura gider verirdim kan 🤣🤣🤣
Aşko ben onu bir kere yaşadım tekrar yaşamaya gücüm yok doktorun o acıklı bakışı teselli cümleleri sonunda negatif deyişi yok yok gücüm yok adet gelmezde koyulaşma olursa öyle giderim aşko😂😂😂😂

Aşko ben onu bir kere yaşadım tekrar yaşamaya gücüm yok doktorun o acıklı bakışı teselli cümleleri sonunda negatif deyişi yok yok gücüm yok adet gelmezde koyulaşma olursa öyle giderim aşko😂😂😂😂
Aşko en son kan tahlili yaptırdığımda doktor banada acıklı acıklı bakmıştı hahhahahha ama ben sonucu biliyodum neyseki🤣🤣🤣

Aşko en son kan tahlili yaptırdığımda doktor banada acıklı acıklı bakmıştı hahhahahha ama ben sonucu biliyodum neyseki🤣🤣🤣
Aman yok o psikolojiye girmek istemem bir heyecanla koştum 😂sistemede hemen düşmüyor özel hastane diye düşse ben içeri girermiydim ahahaha 😂bi baktım beni çağırıyor haydaaa dedim hani sonuç çıkmamıştı meğer düşmüyormuş sisteme😂😂😂😂😂

Back
X