Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😂😂😂😂😂😂 dur kız tut bide onu çıkarma şimdi başımızaa sen onu bunu boşver biraz önce ayıptır söylemesi ekşındayken yatak ahşap bizim köşeleri kafayı bi vurdm dankkk diye ses geldi😂😂😂 O an bi krize girdik sus diyorm zaten yolu bulamıyorlar kafaları iyice karışcak 😂😂😂😂 5 dk kahkaha ata ata güldük kafam acıyo şimdi şişmiş😂😂😂
Ay kahkaha attım ya Allah siziiiiii 🤣🤣🤣🤣 geçmiş olsun aşko 🤣🤣🤣

Ahahah bana da arada geliyorlar çatıyorum bebeğim iyi oluyor 🤣🤣🤣 valla bizimkiler açıyorlar kollarını nazlı spermcikler gelmiyorlar açeydiiimm gollarımı gitme diyeydiiiimmm diyerek kalıyorlar 🤣🤣🤣🤣

Ben diyorum size bu konuya el atmamız lazım bizim yolu göstermemiz lazım 🤣🤣🤣🤣🤣
Tek suçlu biziz aşko 🤣🤣 kötü alıştırdık onlari🤣🤣🤣 şimdi de naz yapiyorlar bize

Aşko napalım daha içeriye tabelamı yaptırayım yumurtalıklara giden yol son 2 km😂😂😂😂
Ahahahha ay aşko nerden geliyor aklına şunlar yaaaa valla karnıma ağrılar girdi benimki kıskanacak sırıta sırıta ne mesajlaşıyorsun diye 🤣🤣🤣🤣🤣 hepinize ayrı ayrı cevap veremiyorum ama gece gece aşırı güldüm vallahi 🤣🤣🤣🤣🤣 Allah hepimizi hep güldürsün inşallah kızçeler 🤣🤣🤣🤣 Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16
Aşko ben yetişemiyorum ki kızlara öldüm gülmekten 🤣🤣🤣🤣🤣
Aşko valla film izler gibi yazılanları izliyorum okuyorum gülüyorum yetişmek imkansız hangi birine güleceğimi şaşırdım ay 🤣🤣🤣🤣🤣

Ahahahha ay aşko nerden geliyor aklına şunlar yaaaa valla karnıma ağrılar girdi benimki kıskanacak sırıta sırıta ne mesajlaşıyorsun diye 🤣🤣🤣🤣🤣 hepinize ayrı ayrı cevap veremiyorum ama gece gece aşırı güldüm vallahi 🤣🤣🤣🤣🤣 Allah hepimizi hep güldürsün inşallah kızçeler 🤣🤣🤣🤣 Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16

Aşko valla film izler gibi yazılanları izliyorum okuyorum gülüyorum yetişmek imkansız hangi birine güleceğimi şaşırdım ay 🤣🤣🤣🤣🤣
Amin hepimizi bebeğim hep birlikte gülelim inşallah ❤❤🤲🏻🤲🏻

Napalim aşkım bizim hanım oyuncaklarını ayırıp dolaba koycakmış satmak için onları ayırttı bana yardım etcem diye kandırdı beni hahahhahah😂😂😂 sen napıyosun kuşum biraz daha iyi gibi antibiyotiğini hemen yaptım verdim ateş düşürücü de verdim bakalım
Ahahaha kandırdı seni😂😂 aman iyi olsun yeterki şifa bulsun yavrucak😍 yatağa yattım ama burnumdan nefes almaya çalışıyorum ağızdan alınca bu sefer boğaz ağrısı yaşıcam çabalıyorum kendimce😂😂😂😂

Amin kuzum amin hep gülelim inşaallah 🤣🤣🤣🤣🤣ben dayanamadim tuvalete koştum🤣🤣🤣🤣🤣

Amin canim teşekkür ederim 😍😍napayim bebişim ya ekonomik kriz 🤣🤣🤣birde benim bazı doktorlara karşı gıcık olmam,hiç çekemem suratlarinı ya hepsi ayni işlemi yapiyor bir tanesi değişik birşey tavsiye etmiyor
Evet haklısın kuzum😀 sizemi kaldım ben be dercesine tuttur bu ay bebişi inşallah😍😀😀

He olur böylede her ay testlere servet ödüyoruz🤣🤣🤣🤣 en azından bi kere para veririz olur biter bu iş yeter be yeter 🤣🤣🤣🤣🤣
Hayır %100 deseler ben bi düşünürüm😂😂😂
Kız ne 2km ya🤣🤣🤣🤣 spermler de senin gibi düşünüyor diye bi türlü gitmiyorlar 🤣🤣🤣🤣mesafe gözlerini korkutmuş 🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂😂😂😂 kız ne biliyim gelişi güzel yazdım tamam tabelayı güncelledim son 2 adım😂😂😂😂

Back
X