Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen aynen maşallah aşko 🧿 aynen aşko zamanı gelince sağlıkla gelsinler inşallah 😍😍❤️❤️ Ayyyy kuzum sen şifayı iyi kapmışsın yaaa 😥😥 bu süreçte ilaçta kullanamayacaksın mecbur geçmesini bekleyeceksin ek takviye olarak sıcak birşeyler içebilirsin kuzum ❤️ Yaaa ne güzel eşli eşli izlemişsiniz ❤️😍 neler anlatıyor yine doktor beyy 🤣🤣 bizim spermlere yolu nasıl göstereceğimizi bulmuş mu aşko 🤣🤣🤣
Yok aşko rota oluşturmaya çalışıyormuş ahahaha😂😂😂 aynı şeyler gelen güzel haberler ek takviyelerin ne işe yaradığını falan anlatıyor bildiğim halde izliyoruz valla adam konuşurken yarın gebe olacakmışım hissi geliyor😍😀

Ahahahha ay aşko nerden geliyor aklına şunlar yaaaa valla karnıma ağrılar girdi benimki kıskanacak sırıta sırıta ne mesajlaşıyorsun diye 🤣🤣🤣🤣🤣 hepinize ayrı ayrı cevap veremiyorum ama gece gece aşırı güldüm vallahi 🤣🤣🤣🤣🤣 Allah hepimizi hep güldürsün inşallah kızçeler 🤣🤣🤣🤣 Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16

Aşko valla film izler gibi yazılanları izliyorum okuyorum gülüyorum yetişmek imkansız hangi birine güleceğimi şaşırdım ay 🤣🤣🤣🤣🤣
Kız kafayı vurdum ya ondan oldu herhalde 😂😂😂😂bi güncelleme geldi sanıyorumki😂😂😂😂 Ayy hepimizin yüzü gülsün aşkoo😍😍
Yumurtalıklara giden yol 10 cm belki gaza gelirler 🤣🤣🤣🤣🤣
Yok tabelayı güncelledim son 2 adım😂😂😂 hadi şimdide bulamasınlrda göreyimmm😂😂😂

Evetttt işte bu 🤣🤣🤣🤣🤣 ya da şöyle yapalim tabelaya ilk finishe ulaşana ödül verilicek yazalım 🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂 kız yemesinler yolda birbirlerini
Para ödülü koyalım aşko bak nasıl kapışıyolar sonra 🤣🤣🤣🤣belki parasızlık vurmuştur onlara da 🤣🤣🤣🤣🤣
Para deme çok para bazı adamları bozuyor spermleride bozar😂😂😂
🤣🤣🤣🤣 Kız bu sefer de birbirlerini yer bitirirler🤣🤣🤣🤣🤣kafasi kuyruğu dağılmış halde finishe çatsa nolur🤣🤣🤣🤣🤣bu sefer de yumoş beyenmez🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣sana mi kaldim diye 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂 kız kahkaha attm apartmandan kovacaklar beni😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂 kız yemesinler yolda birbirlerini

Para deme çok para bazı adamları bozuyor spermleride bozar😂😂😂

😂😂😂😂 kız kahkaha attm apartmandan kovacaklar beni😂😂😂😂😂
Ya tümden delirdik hahahhahahah haklisin aşko para benim adamı da bozar sipermini kesin bozar olmaz o iş 🤣🤣🤣🤣🤣 düşünün başka ödül bulalım 🤣🤣🤣

Ahahaha kandırdı seni😂😂 aman iyi olsun yeterki şifa bulsun yavrucak😍 yatağa yattım ama burnumdan nefes almaya çalışıyorum ağızdan alınca bu sefer boğaz ağrısı yaşıcam çabalıyorum kendimce😂😂😂😂
Yaa kıyamam sana 😔bizimkide aynı burnu tıkalı onunda boğaz ağrısı çok yok ama ateşi çıktı yine 😕

Yaa kıyamam sana 😔bizimkide aynı burnu tıkalı onunda boğaz ağrısı çok yok ama ateşi çıktı yine 😕
Allah acil şifalar versin canim,şimdi bildim kızının hasta olduğunu
Bu ara çok yaygin benim oglumda hastalandi 2-3gün sürdü
İnşaallah çabuk toparlar
1su b. İlık suya 1t.k Tuz ve karbonat ekle karıştır gargara yapsin çok iyi geliyor oglumu öyle iyileştirdim

Allah acil şifalar versin canim,şimdi bildim kızının hasta olduğunu
Bu ara çok yaygin benim oglumda hastalandi 2-3gün sürdü
İnşaallah çabuk toparlar
1su b. İlık suya 1t.k Tuz ve karbonat ekle karıştır gargara yapsin çok iyi geliyor oglumu öyle iyileştirdim
Sağol kuzum teşekkür ederim inşallah ya❤🤲🏻 salgın varmış bebeğim doktorda söyledi zaten yapayım aşkım iyi gelir belki ❤

Back
X