- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.221
Bana bu bilgiyi vermeseydin yaSana bir sır vereyim mi biraz bir kaç saat çişini tutum akşam yapınca sabahkinden daha belirgin çıkıyor ben defalarca denedim bunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bu bilgiyi vermeseydin yaSana bir sır vereyim mi biraz bir kaç saat çişini tutum akşam yapınca sabahkinden daha belirgin çıkıyor ben defalarca denedim bunu
Evet bunu biliyorum ikinci çizgi çıktığını ama bende bukadar koyu olmuyor kuzum bak bende hep böyle çıkar .. bu eski meselaOvulasyon da çizgi hep var lh hep olduğu için ama bu aşırı kızarırsa ozamanda gebelik oluyor bende öyle Olmuştu pik gibi kızarmıştı
Sabah değil işte bu akşam yap yarın sabah değil ertesi sabah yapBana bu bilgiyi vermeseydin yayarın sabah yapsam mı
![]()
Yok benim ki bata 3-4 varken pik yaptı iki testi de yapıyordum ben gebelikten önce lh pik yaptı ama dediğin gibi lh bira kişisel bir durum gibi bir çok insanda battan çoook sonra pik oluyor onuda biliyorum bende çok şaşırmıştımEvet bunu biliyorum ikinci çizgi çıktığını ama bende bukadar koyu olmuyor kuzum bak bende hep böyle çıkar .. bu eski mesela
Eki Görüntüle 3149067
Aşırı koyu olupta gebe olmayanlar var ama silik olup gebe olanlarda var ..zaten aşırı koyu olması için biraz daha geçmesi gere.ileri evrelerde öyle çıkıyor sanırım ..neyse ilerleyen günlerde göreceğiz bakalım![]()
Evet gerçekten ilginç birsürü okudum yalnız benimkinde git gide koyuslma varYok benim ki bata 3-4 varken pik yaptı iki testi de yapıyordum ben gebelikten önce lh pik yaptı ama dediğin gibi lh bira kişisel bir durum gibi bir çok insanda battan çoook sonra pik oluyor onuda biliyorum bende çok şaşırmıştım
Bu akşam ben iki saat tutamam ki çok sık çıkıyorumSabah değil işte bu akşam yap yarın sabah değil ertesi sabah yap
Ozman olmaz 4 saat tutman lazım sıvı almazsan olur ozaman sabah yap en iyisiBu akşam ben iki saat tutamam ki çok sık çıkıyorumgaranti olsun yarın sabah yapayım ozaman
![]()
Evet artmış bekleyelim bakalım sen hamile hissediyorsan vardır mutlaka kendini tanıyorsunEvet bunu biliyorum ikinci çizgi çıktığını ama bende bukadar koyu olmuyor kuzum bak bende hep böyle çıkar .. bu eski mesela
Eki Görüntüle 3149067
Aşırı koyu olupta gebe olmayanlar var ama silik olup gebe olanlarda var ..zaten aşırı koyu olması için biraz daha geçmesi gere.ileri evrelerde öyle çıkıyor sanırım ..neyse ilerleyen günlerde göreceğiz bakalım![]()
Oh oh ne güzel çok sevindim canım inşallah en kısa zamanda tamamen iyileşirAyy tişikkir idirim bibiyimmmşükür kuzum iyiyiz,igneleri ,ilaçlari yapiliyor şükür ishal da dayandi bugün
inşaallah en kısa sürede toparlariz.
Belirtilerim öyle hissettiriyor yinede insan konduramiyor ya ondan emin de değilim tabi ama pozitifim yani bilmiyorum İnshaAllah yanilmam.. ben son adete yakın son dk gölü oldu diye düşünüyorumEvet artmış bekleyelim bakalım sen hamile hissediyorsan vardır mutlaka kendini tanıyorsun
Pes ettin dimi baktın bu kız bunu beceremeyecekOzman olmaz 4 saat tutman lazım sıvı almazsan olur ozaman sabah yap en iyisi
Kuzum düşmesine çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın ama niye bu kadar geç belli oluyor acabaBenimkiler hep nazliiiiison gebeliğimde de böyle silik bri cizgi vardı gölge diyelim hatta.. kan verdim negatif yazıyordu değer yazmamislardi birkaç gün sonra doktora gittim kese gördük ama gelişmedi düştü...Yaaa işte benimkiler böyle naz niyaz
Yok bukadar gecikmem ben canim tam tersi erken olurum ama gecikme olmazKuzum düşmesine çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın ama niye bu kadar geç belli oluyor acabadediğin gibi valla baya nazlılar kızın olursa ismini çok düşünmezsin bence
ay inşallah vardır kuzum bu kadar gecikme normalde olur muydu ki baya geciktin sen
Ayyyy gördüğüm en güzel görüntü olabilirKardeş çok sabırlısın bir tutuyorsun kendini test mest yok bir hafta…ben dayanamamıştım hergün her dk yapıyordum bak sana atayım
Kuzum bence sende var bebiş ama kendini göstermiyor bazen oluyormuş öyle çok okudum öyle hikayelerYok bukadar gecikmem ben canim tam tersi erken olurum ama gecikme olmaz
Canım genelde öyle ilişki yaşıyoruz ondan değil yara desem şükür öyle bişeyim de yok ama bugğn hiç akıntı da gelmediEvet sert ilişki olduğunda tahriş sebebinden ola bilir,ve ya rahim ağzında yara varsa ondan ola bilir
13 gün filan geciktim canım ama erken geldiğini de düşünüsek iki hafta diyelim gitsinKuzum bence sende var bebiş ama kendini göstermiyor bazen oluyormuş öyle çok okudum öyle hikayeler2-3 gün gecikme olsa tamam diycem ama en son 15 günden fazlaydı diye hatırlıyorum seninki
az önce ovu testlerini de gördüm kuzum atmışsın koyulaşma var bence normalde yaptığını da atmışsın ona göre kat kat koyu bence
Ay inşallah vardır da kendini gizliyordur önemli olan sağlıklı olması
Ne kadar gizlerle gizlesin biz buluruz öğreniriz onu
![]()
Bu konu hakkında hiç bilgin yok canım ilk kez senden duyuyorum ama sen araştırıyorsun yabancı formları vardır bildiğinBelirtilerim öyle hissettiriyor yinede insan konduramiyor ya ondan emin de değilim tabi ama pozitifim yani bilmiyorum İnshaAllah yanilmam.. ben son adete yakın son dk gölü oldu diye düşünüyorumo yüzden varsa şuan coook yeni ve bu yüzden çıkmıyor doğru dürüst testlerde
Geçen ilişki yaşarken bir gün önce fena oldum yarida bırakmam gerekti düşün hiç olmaz kaç senedir evliyim gerginlik filan rahatszi edicyidi..
Araştırdım yabancı forumlarda böyle gebelik öğrenen çok olmuş ilişki sırasında rahatsızlıktan..
Yok kız ondan değil bnde çok çişliyim bu sıra tutunmada ağrı yapıyor hani eğer gebeysen fln tutmak enfeksiyon yapar ben teee buralarını düşündüm birazPes ettin dimi baktın bu kız bunu beceremeyecekyok aşko zaten çok su içtim gün boyu ben sabah yapayım evet bakayım bi tık koyulaşma belirginleşme var mı
![]()
Amin meleğim inşallah ben burada kan veremiyorum almıyorlar halen betamı bilmem ztn kese falan görünmüş ne betası dedi doktorum gereksiz dedi geçti burda böyle bende bu şeklde gözlem yapmıştımAyyyy gördüğüm en güzel görüntü olabilirNe güzel bir koyulaşma maşallah
Darısı bizlere inşallah kuzum
![]()