- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.401
Keşke gitseydin bebeğim ☹Aşkom kan değerlerine baktıracaktım d vitamini b 12 falan ne durumda diye ama işte gidemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke gitseydin bebeğim ☹Aşkom kan değerlerine baktıracaktım d vitamini b 12 falan ne durumda diye ama işte gidemedim
Evde yokuuuuzzzAyyyy gelin gelin hepinizi beklerim vallahi süper bir ortam olur
İyiyim çok şükür bebeğimAhahah aynen aşko tüyler diken diken Allahtan izinliyim
ama aşko bunlar öğlen misafiri akşam 5 te kalkarlar
kesin sonrasında birikirler aşko bak demiştim derim sizlere
![]()
Ben kasımda da yokum tam yumurtlama döneminde bi aksilik çıkmazsa ara tatilde kuzumu alıp İstanbul’a geçeceğim. Yaniiii aralıkta beni bekleyin anacım baaayyyyAşkolarım yeni batlarınızı yazıp beni etiketler misiniz? Yazsanız da etiket olmadan görmüyorum.
Yettim geliyorum aşkooGel bebişimmmmm daha başka gelmek isteyen varsa davetsiz misafir otobüsü kalkicak![]()
Benim 8 Kasım. Aa kasim gelmiş vakit ne çabuk geçiyorAşkolarım yeni batlarınızı yazıp beni etiketler misiniz? Yazsanız da etiket olmadan görmüyorum.
Ne demek yokum ne demek baaayyy aşkım sen beni cıldırtcan mıBen kasımda da yokum tam yumurtlama döneminde bi aksilik çıkmazsa ara tatilde kuzumu alıp İstanbul’a geçeceğim. Yaniiii aralıkta beni bekleyin anacım baaayyyy
Benim bat 2023 Eylül olarak yaza bilirmisinNe demek yokum ne demek baaayyy aşkım sen beni cıldırtcan mıayy aşkım buraya mı geliyosunuz
istanbulun neresine gelceksiniz beybisi
![]()
9 Kasım bebegimAşkolarım yeni batlarınızı yazıp beni etiketler misiniz? Yazsanız da etiket olmadan görmüyorum.
Hedef 2023 gibi oldu aşkooBenim bat 2023 Eylül olarak yaza bilirmisin![]()
Evett bu ayy hamileyimmm gibi düşünüyorum 2023 temmuzda doğum olursa Eylül gibi regl olurumHedef 2023 gibi oldu aşkooikimize öyle yazayım
![]()
Ooo muhteşem hemem yazıyoringEvett bu ayy hamileyimmm gibi düşünüyorum 2023 temmuzda doğum olursa Eylül gibi regl olurum
8 yıl önce olduğu gibi![]()
Anaaaaa şimdi anladım bakmben yine mala bağlamaya başladım en son gebeliğimde de böyleydim hahahaha İnshaAllah iyi haberdir buKız anlamadinmi ne demek istedigimi![]()
Totem yaptimOoo muhteşem hemem yazıyoring![]()
AhahahaAnaaaaa şimdi anladım bakmben yine mala bağlamaya başladım en son gebeliğimde de biyleydim hahahaha İnshaAllah iyi haberdir bu![]()
Bir ara isimlerimizin altına yaziyorduk batlarimiizi ben oraya beklenmeyen adet diye yazmıştımTotem yaptiminşaallah inaniyorum tutdurucam
![]()
Bir ara isimlerimizin altına yaziyorduk batlarimiizi ben oraya beklenmeyen adet diye yazmıştım![]()
Sen ne diyorsun tam bir barış severizMahkuma baktigimiz her türlü anlaşiliyor
kafamiz tuhaf çalışıyor bizm
![]()