- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.421
Sen ne diyorsun tam bir barış severiz![]()
Yakinda sana Laaaaaaaleeeeeeeee diye gelicem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onun sesiyle yazdım zatenAllahim Barışın sesiyle okudum deliricem
![]()
Eveettt![]()
İvittttAlem bebe ya buuuu
AhahahhaKız biz gurupça bir araya gelsek ne ortam olur ama haaa artık altın günü gibi test günü yapardık![]()
Ay iyi denk gelmiş haaaBen de ikizlerim beni de seveşim ikizler çocuğum da ikizler ailecek ikizleriz ahahhahah çok eğlenceli
![]()
Ah ah keşke diyebilsek yaEvde yokuuuuzzz![]()
Ayy aşkım bilmiyorum kiiii ses etmedi henüzAh ah keşke diyebilsek yaaşko bizim kızın testini göreyim diye girdim ama nerde bizim kiii
_Umutlu_Pozitif_ aşko nerdesin bebeğiiiiimmm
Ay nasıl güzel olurduKız biz gurupça bir araya gelsek ne ortam olur ama haaa artık altın günü gibi test günü yapardık![]()
Nasıl rahat olacaksa öyle yap ozmaanOnu yapamıyorum ya yumurtlama gecince bana geliyorlar![]()
Ataköy bebeğim abimin evi orda. Ben hep sizinleyim kuzuşNe demek yokum ne demek baaayyy aşkım sen beni cıldırtcan mıayy aşkım buraya mı geliyosunuz
istanbulun neresine gelceksiniz beybisi
![]()
Nasılsin aşko?sizin Azeri gelin işi nasıl oldu?Ataköy bebeğim abimin evi orda. Ben hep sizinleyim kuzuş
Beybiii nerdesunnn_Umutlu_Pozitif_
Kız nerdesiiiinnn_Umutlu_Pozitif_
_Umutlu_Pozitif_ aşkooooooo neredesin
Ah ah keşke diyebilsek yaaşko bizim kızın testini göreyim diye girdim ama nerde bizim kiii
_Umutlu_Pozitif_ aşko nerdesin bebeğiiiiimmm
Kız Allah iyiliğini versin merakdan çatladikAşkolar uyumuşuz bu saate kadarbi ara sabah uyanmıştım ben ama geri uyumuşum anlayamadım eşimde hiç uyanalım dememiş
Şimdi test yaptım bekledim cevap vermek için o yüzdentestimde pek bi değişiklik yok sanki dimi
R raainbow
Ginnys
iyilikperisi92 M Mavimiresl
bitliKedi
Aynı dünkü ile askoAşkolar uyumuşuz bu saate kadarbi ara sabah uyanmıştım ben ama geri uyumuşum anlayamadım eşimde hiç uyanalım dememiş
Şimdi test yaptım bekledim cevap vermek için o yüzdentestimde pek bi değişiklik yok sanki dimi
R raainbow
Ginnys
bitliKedi
Aşkolar uyumuşuz bu saate kadarbi ara sabah uyanmıştım ben ama geri uyumuşum anlayamadım eşimde hiç uyanalım dememiş
R raainbow
Ginnys
bitliKedi
Çok özür dilerim sizi merakta bırakmak istemezdim ama merak edilmekte güzelmiş heKız Allah iyiliğini versin merakdan çatladikdün yaptigin testle aynı gibi silik çizgi
İnşaallah koyulaşır![]()
Senden bişey kaçar mı beybi yaa
Anaaa davul olmuştur bunlar kesinAşkolar uyumuşuz bu saate kadarbi ara sabah uyanmıştım ben ama geri uyumuşum anlayamadım eşimde hiç uyanalım dememiş
R raainbow
Ginnys
bitliKedi