Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ kimbilir ne peşindesin, burda bizi kudurttun 😁

Ne kaçırdım aşko aydınlat beni 😂😂
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşko nerdesiiiinnn

Ah ah keşke diyebilsek ya 🤣🤣🤣 aşko bizim kızın testini göreyim diye girdim ama nerde bizim kiii _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşko nerdesin bebeğiiiiimmm

Ayy aşkım bilmiyorum kiiii ses etmedi henüz 🙄 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ bebeğim nerdesin yahu 🤔

Aşkolar uyumuşuz bu saate kadar 😳bi ara sabah uyanmıştım ben ama geri uyumuşum anlayamadım eşimde hiç uyanalım dememiş😂😂😂
Şimdi test yaptım bekledim cevap vermek için o yüzden 😂testimde pek bi değişiklik yok sanki dimi 🙈 R raainbow Ginnys Ginnys iyilikperisi92 iyilikperisi92 M Mavimiresl
bitliKedi bitliKedi

Eklentiler

• A6A76AE7-4188-4F5C-A4FF-F5DBB76ACCE8.webp
    A6A76AE7-4188-4F5C-A4FF-F5DBB76ACCE8.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 61
  • 49D6D7F3-0F10-4BE8-AC81-42FC1544057A.webp
    49D6D7F3-0F10-4BE8-AC81-42FC1544057A.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 58
Ne kaçırdım aşko aydınlat beni 😂😂
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşko nerdesiiiinnn
Senden bişey kaçar mı beybi yaa 🤣🤣 şu kızı merak ettik o kadar
Aşkolar uyumuşuz bu saate kadar 😳bi ara sabah uyanmıştım ben ama geri uyumuşum anlayamadım eşimde hiç uyanalım dememiş😂😂😂
Şimdi test yaptım bekledim cevap vermek için o yüzden 😂testimde pek bi değişiklik yok sanki dimi 🙈 R raainbow Ginnys Ginnys iyilikperisi92 iyilikperisi92 M Mavimiresl
bitliKedi bitliKedi
Anaaa davul olmuştur bunlar kesin 🙈 kız bu ne uykusu böyle biz burda test krizine girdik 🤣 evet aynı gibi aşkısı

Back
X