Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buda iyimiş bak😂😂😂 kocam yumurtlama zamanı ekşın istemiyorum diyince bende olabilir😂😂😂

😂😂😂 hepimiz biraz çingene versiyonuna kaçıyor olabiliriz😂😂

Kızz git bi psikiyatriye deki bizim arkdşlara şöylr bi hafta bi yer ayarlayabilirmiyiz az bunaldkta 😂😂
Oda güzelmiş aşko 🤣🤣 ama ben böyle tepinmem işime gelir 🤣🤣🤣🤣

Ay iyiki olduk aman bekle bekle zamanda geçmiyordu bende yarına tam sökülmüş olursam ikinci gün oluyor yarın gideceğim hormon testi veririm çıkana kadar beklerim öğleden sonrada eşim gelir yarın yarım gün ya iş tam denk geldi oda testini verir bişey dicem 3 gün değil 4 gün olsa cinsel perhiz bişey olmaz dimi bizim bugün üç gün oldu son ekşından sonra yarın dördüncü gün oluyor😀😃 ne yaptın gittin mi kuzum

Aşko naptın verdin mi kan sonum çıktımı❤️

Kesinlikle Aşko ya kurtuldum o psikolojiden😀😀

Yaaaa ahahahahaha inanmazsın belki ama kan verdiğim günün akşamına ben bu videoyu görmüştüm ahahahaha nasılda şuanki halim demiştim ay aşko bazen aynı şeyleri düşünüyoruz ya🤣🤣🤣🤣🤣😁

Oh en güzeli aşko misss🥰 yarın gidicem sökülmüş olursam aşko❤️

Evet Aşko çok iyi oldu yoksa erken olalım amaaan🤣🤣🤣🤣 yaaa ahahaha süpersin manzara müthiş görünüyor gözlerim açıldı😀😀🥰
Çünkü birbirimizi görmeden birbirimizi tanımaya başladık bence biz😂😂😂

Bende simdi hastanede sira beklerken oyle yapcam😂😂 R Random3
Bizden her şeyi bekliyorum ben 🤣
Ne heyecanli ama dimi 😂😂
Tabiiii. Seratonin, dopamin Allah ne verdiyse salgılıyoruz bir hafta boyunca. Kocalarımız bile bu kadar heyecanlandırmıyo bağlanmayıp da napalım 🤣
Off ağzım sulandı test miiii 🤣🤣🤣
Yeminle klinik vakayız 🤣🤣
Canlar ben geldim doktorum çok şaşırırdı daha çokkkk erken diyo erken test mi yaptın dedi evet ddm sanki muayene etmek istemedi sonra 3 gündür pozitif çıkıyor deyince alttan muayene etti nokta gibi bişey var dedi hamilelik sıvısı çok yüksek dedi doğacak fotoğraf verdi 🥹 tarihi söyledi 3 hafta sonra kalp atışı duyarız dedi 🙏🍀🥰 kan da aldılar ama ya pazartesi Ya çarşamba çıkar dedi( çünkü Almanyada yarın öğlene kadar doktor var pazartesi bayramları salı da bayram tatili ) @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow annabelica annabelica @My_Moonlight06 @Demgey3 ve diğer güzel Annelerim ♥️♥️
Ayyy aşkısı harika 😍🌸 3 hafta bekleme tabii git önce keseyi gör, ay o zamanlar da geçmiyor zaman. Olsun her şeye değer, geldi ya minnoş ❤️

Ay iyiki olduk aman bekle bekle zamanda geçmiyordu bende yarına tam sökülmüş olursam ikinci gün oluyor yarın gideceğim hormon testi veririm çıkana kadar beklerim öğleden sonrada eşim gelir yarın yarım gün ya iş tam denk geldi oda testini verir bişey dicem 3 gün değil 4 gün olsa cinsel perhiz bişey olmaz dimi bizim bugün üç gün oldu son ekşından sonra yarın dördüncü gün oluyor😀😃 ne yaptın gittin mi kuzum

Aşko naptın verdin mi kan sonum çıktımı❤️

Kesinlikle Aşko ya kurtuldum o psikolojiden😀😀

Yaaaa ahahahahaha inanmazsın belki ama kan verdiğim günün akşamına ben bu videoyu görmüştüm ahahahaha nasılda şuanki halim demiştim ay aşko bazen aynı şeyleri düşünüyoruz ya🤣🤣🤣🤣🤣😁

Oh en güzeli aşko misss🥰 yarın gidicem sökülmüş olursam aşko❤️

Evet Aşko çok iyi oldu yoksa erken olalım amaaan🤣🤣🤣🤣 yaaa ahahaha süpersin manzara müthiş görünüyor gözlerim açıldı😀😀🥰
Geldim çile cekiyorum 😅 ay pardon sira bekliyorum randevum 16:20 hala bekliyorum ve inanilmaz migrenim artmaya basladi. Kuzum bizde 3. Gund vermistik testi bisey olmaz hersldr

Bizden her şeyi bekliyorum ben 🤣

Tabiiii. Seratonin, dopamin Allah ne verdiyse salgılıyoruz bir hafta boyunca. Kocalarımız bile bu kadar heyecanlandırmıyo bağlanmayıp da napalım 🤣

Yeminle klinik vakayız 🤣🤣

Ayyy aşkısı harika 😍🌸 3 hafta bekleme tabii git önce keseyi gör, ay o zamanlar da geçmiyor zaman. Olsun her şeye değer, geldi ya minnoş ❤️
Kız işte 3 hafta önce gelirsen olmaz falan dedi tuhaflar bunlar kız neyse ben kendim koyulaşmasını takip edeyim de bari 🤗♥️ Şükürler Olsun geldi darısı sanada Olsun canım benim 🍀😍🙏🫂

Yyaa gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu🥹🥹🙏🙏🙏 sen kan sonuçları çıkana kadar hergün test yap elinde varsa inşallah 3 haftayada kalp atışını duyarsınız kuzum ayy çok güzel yaa😍😍
Ay canımm ya 🫂 yaparım test çünkü Türkiye’de olsam 2 güne bir çağırdı artışa bakalım diye bunlar bi garipler ay 🤷🏻‍♀️ Seninde enn kısa zamanda bebiş haberini alalım Allahım😍🙏🍀🙏

Ederim aşkısı ama bu ara sizleri biraz rahat bırakayım🙈 çok başınızı ağrıttım habire test attım falan 🤗 darısı sanada Olsun çiçeğim 🙏😍♥️🍀 hemde enn kısa zamanda 🙏🙏🫂
Kız ne rahat bırakmadı gözümüz gönlümüz şenleniyo testleri görünce 🥰🥰 aşk olsun aşkoşum öyle şey olur mu hiç seni seviyoruz 🥰🥰 duuur daha seni belirtilerin ve neler yaptığın hakkında darlıycaz bebeğim kaçamazsın🤣🤣🤣🤣
Amin aşkım inşallah ya 🤲🏻🤲🏻♥️♥️🤗🤗 hepimize nasip olsun inşallah aşkım 🤲🏻🤲🏻♥️♥️🥰🥰

Kız ne rahat bırakmadı gözümüz gönlümüz şenleniyo testleri görünce 🥰🥰 aşk olsun aşkoşum öyle şey olur mu hiç seni seviyoruz 🥰🥰 duuur daha seni belirtilerin ve neler yaptığın hakkında darlıycaz bebeğim kaçamazsın🤣🤣🤣🤣
Amin aşkım inşallah ya 🤲🏻🤲🏻♥️♥️🤗🤗 hepimize nasip olsun inşallah aşkım 🤲🏻🤲🏻♥️♥️🥰🥰
Yaaaaa bende sizleri çok seviyorum 🫂🫂😍😍😍 yazacam size hepsini kocişim akşam işe gider rahat olurum o zman yazarım ♥️🥰🙏

Tamam harika yarın 4. Gün sağol kuzum ya inşallah güzel haberler alırız 😍😍🥰
Yarin enistenin bileğine kuvvet😂😂😂
Top diyeceğime davul demişim neyse anlamışsınız 🤣🤣🤣 Valla ben erkek olsam o baskının altında yapamazdım. Kapının önünde bekliyolar düşünsene. Hadi birader iki saattir napıyon içerde dese biri orada film kopar 🤣🤣🤣 Bana düşündükçe gülme geliyo da eşime yansıtmıyorum modu düşmesin 🙈🙈🙈

Back
X