Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle evde savaş çıkıyor sanki o bir günde ne oluyorsa oluyor kuzum 😃😃😃
Bide 2 cocukla düşün ne hale geliyoruz😅
Ben artik evde iş bölümü yapiyorum. Herkes kendi odasini dolabini kullanmadigi oyuncaklari calisma masalarini duzenlemelerini istiyorum. Yapiyolarda yoksa işin içinden cikamam. Cok daginik benim cocuklar. Kurulandiklari havluyu bile yere atiyolar🙄 tabiiki ben uyarinca kaldiriyolar yani cokta relax bırakmıyorum aliskanlik yapmasin onlarda diye

Aşko kocam evde yok la 😂😂😂 iş yerine mi gidip adama atlayayım onu mu istiyorsun 🤣🤣🤣🤣
Gerekirse yap aşkoo aksiyon olur 😂😂😂😂
Aynı aşko işleri yaptım şimdi oturup film izlicez ya hava çok güzel dediğin gibi çıkmayı düşündüm ama çok o modda değilim karnım ağrıyor adet ağrısı karnımda geziyor 😛😛
Oohh film bitmiştir şimdiye iyi olmuş yaaa bizde kendimizi şimdi attık dışarı😍
Hala temizliyorum ama terapi gibi geliyor bu arada arkadaslara falan gectim. Ondanda uzadı
Temizlik terapi zaten yaa 😍😍

Yerim seniiii sevgi yumağıııı 😘😘😘

Ayıramaz aşko ben sizsiz yaşayamam 😍😍😍

Ay şimdiden iyi geldi ki kuzucum inşallah hepimiz en yakın zamanda bebis haberi alalım 🤲🤲

Ay inşallah aşko vallahi vakit geçmiyor gibi iple çekiyorum batı 🤣🤣
Geçecek inşallah aşkom geçecek ❤️❤️

Gerekirse yap aşkoo aksiyon olur 😂😂😂😂

Oohh film bitmiştir şimdiye iyi olmuş yaaa bizde kendimizi şimdi attık dışarı😍

Temizlik terapi zaten yaa 😍😍
Ahh harika bi terapi hemde evide misledim. Cikmadik disari yarin hep beraber cikariz diye. Eve de burger king soyledik komsumlda kahve ictik vallaha iyi geldi

Bide 2 cocukla düşün ne hale geliyoruz😅
Ben artik evde iş bölümü yapiyorum. Herkes kendi odasini dolabini kullanmadigi oyuncaklari calisma masalarini duzenlemelerini istiyorum. Yapiyolarda yoksa işin içinden cikamam. Cok daginik benim cocuklar. Kurulandiklari havluyu bile yere atiyolar🙄 tabiiki ben uyarinca kaldiriyolar yani cokta relax bırakmıyorum aliskanlik yapmasin onlarda diye
İş bölümü harika aşko zaten evde herkes üstüne düşeni yapsa hiç bir sorun kalmayacak😀😀😀

Back
X