- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.864
- 528
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #29.321
5 gün var canimAşkım
Kuzum kacıncı adetin günü bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gün var canimAşkım
Kuzum kacıncı adetin günü bugün
Anladım ben ne demek istediğini de bi türlü cevap veremedim anca oturdum
Ay burda okudum temizlik yapmış herkes psikolojim bozuldu senin yazdığını görünce rahatladimBide 2 cocukla düşün ne hale geliyoruz
Ben artik evde iş bölümü yapiyorum. Herkes kendi odasini dolabini kullanmadigi oyuncaklari calisma masalarini duzenlemelerini istiyorum. Yapiyolarda yoksa işin içinden cikamam. Cok daginik benim cocuklar. Kurulandiklari havluyu bile yere atiyolartabiiki ben uyarinca kaldiriyolar yani cokta relax bırakmıyorum aliskanlik yapmasin onlarda diye
Canim bende büyük temizlige yardimci aliyorum. Yoksa işin icinden cikamam camlarim cok buyuk. Dolap iclerini cogu seyi yine kendim hallediyorum. Ama dedigin gibi cocuklu ev olunca maalesef pek temiz kalmiyor. Bazen tencere tavalarin oldugu dolabi bile karistirdigini goruyorum kızımınAy burda okudum temizlik yapmış herkes psikolojim bozuldu senin yazdığını görünce rahatladim
Ben inatla 3 aydır evi kendim temizlemeye çalışıyorum en son sinirlendim esime dedim iki tane kadın getircem dip köşe her yeri halletsinler
Geçen hafta gelip camlar mutfak dolapları falan her yeri temizlediler daha haftası dolmadan camlarım yine leş gibi![]()
Amin kuzum Allah razı olsunKuzum rabbim çıktığın bu yolda utandırmasın inşallah mucizen gelir inşallah sanada hemen , ayy kız çocuklarını çok severim![]()
İnşallah bebiştir bebeğimAnladım ben ne demek istediğini de bi türlü cevap veremedim anca oturdum
Çok uykum var bi çay içip yatarım birazdan da![]()
Denizi süpürme olayı gibi işteCanim bende büyük temizlige yardimci aliyorum. Yoksa işin icinden cikamam camlarim cok buyuk. Dolap iclerini cogu seyi yine kendim hallediyorum. Ama dedigin gibi cocuklu ev olunca maalesef pek temiz kalmiyor. Bazen tencere tavalarin oldugu dolabi bile karistirdigini goruyorum kızımınbide yegenlerim cok gelir bize bi bulasik makinasi bosaltirlar kaseler tabaklarin uzerinden cay bardaklari su bardaklarinin yanindan cikar. İste o an deliriyorum
ve bu bana ekstra is olarak geri dönüyor. Oralarda duzensizken sanki ev hic temizlenmiyomus gibi hissediyorum
![]()
Bana uzun zamandır misafir gelmiyor taktiği buldumİnşallah bebiştir bebeğimbende simdi kalkıyorum yarına misafirim var
![]()
_Umutlu_Pozitif_ ve
Demgey3 ün misafirlerini azıcık dışladım da benim başıma geldi
![]()
Ayy ben gidemiyorum da hiç hoş değilBana uzun zamandır misafir gelmiyor taktiği buldum
Ben gidiyorum![]()
Sendende inşallah Rabbim nasip etsin aşkımAmin kuzum Allah razı olsun
Bende severşm kızları
Ay napiyim kız kocamın akrabaları arsız müsait değilim diyorum ne zaman müsait olursun diyorlar böyle buldum kolayiniAyy ben gidemiyorum da hiç hoş değil![]()
Sana zaman geçmiyordur tabi aşkımBide bana sor aşkım sen![]()
Ay aşko kafam çok rahat ya çok stres oluyormuşum ben onu anladım bu süredeAşko senin bu rahatlık evrelerin güzel geçsin sonra gel görüşeceğiz![]()
Kuzum ben bu konuyu hiç bilmiyorum ama burda yapan çok var yumurtlama zamanı mı yaptılar yoksa önce mi onu bilmiyorumniyeki senin göbeğin mi düştüKızlar simdi hepiciğinize bir soru sorucam yok olabilirim bi kaç saat sonra gelcem bu göbek düşmesi için kaldırma işlemini yumurtlama zamanında yapsak nolur bişey olur mu![]()
Veziir
Lale95 M Mavimiresl
partalina_
_Umutlu_Pozitif_
Demgey3 R raainbow
My_Moonlight06
bitliKedi M mucizeOldu ve diğer aşkolar
![]()
Yaaaa bize diye diye evrene mesaj gönderdin al evrende sana gönderdiİnşallah bebiştir bebeğimbende simdi kalkıyorum yarına misafirim var
![]()
_Umutlu_Pozitif_ ve
Demgey3 ün misafirlerini azıcık dışladım da benim başıma geldi
![]()
Kuzum ben o olayı hiç bilmiyorum yaKızlar simdi hepiciğinize bir soru sorucam yok olabilirim bi kaç saat sonra gelcem bu göbek düşmesi için kaldırma işlemini yumurtlama zamanında yapsak nolur bişey olur mu![]()
Veziir
Lale95 M Mavimiresl
partalina_
_Umutlu_Pozitif_
Demgey3 R raainbow
My_Moonlight06
bitliKedi M mucizeOldu ve diğer aşkolar
![]()
Kuzum ikizlerinmi var yoksa. Robot süpürge cok rahat yaa elim ayagim herseyim o benim. Bide dik supurgem var kablosuz supurme isine eskisi gibi vakit ayirmiyorum acikcasi. Benim cocuklar hic korkmazdi kucukken. Robot supurgeyi aldigim dönem kızım kocamandi ama yinede korkuyodu heleki uzerine dogru gelsin çığlık çığlık koşuyorduDenizi süpürme olayı gibi işte
Benimkiler süpürge fön makinesi blender tarzı gürültü çıkartan şeylerden çok korkuyorlar kizlar uyanıkken asla süpürge açamıyorum
Robot var onu da perişan ettiler
Neyse yapılmıyor işte yandan asla temiz durmuyor![]()
Kahkaha attım çok iyi fikir aşkooo tebrik ederimAy napiyim kız kocamın akrabaları arsız müsait değilim diyorum ne zaman müsait olursun diyorlar böyle buldum kolayini
Yine de geliyorlarsa sürekli ağlıyorum söyle yorgunum böyle yetişemiyorum hayat çok zor yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum diye
Ben o kadar ağlayınca gelenler de yemeğe bulaşığı yardım edip gidiyorlar self servis mutfak
Zamanla azalmaya başladı millet işten kaçmak için gelmez oldu![]()
Kapıya cumaya gittim yazcamYaaaa bize diye diye evrene mesaj gönderdin al evrende sana gönderdi![]()
Kuzum ben o olayı hiç bilmiyorum ya![]()
Yaa aşkım aslında bilemiyorum düşüp düşmediğini ben kızıma hamile kalmadan önce anneannem göbeğini kaldırmıştı yine bu zamanlardaydı o geldi aklıma yarın gelicek bize gelmişken el atsa mı acaba diye düşündümKuzum ben bu konuyu hiç bilmiyorum ama burda yapan çok var yumurtlama zamanı mı yaptılar yoksa önce mi onu bilmiyorumniyeki senin göbeğin mi düştü