• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızı🤣🤣 ovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @ad000 My_Moonlight06 My_Moonlight06 @Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Cano ben şimdi sana sanki gölge görüyorimgg diyecem korktum _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ya kızdığın gibi kızarsın diye 🤣🤣🤣 o yüzden bak ben bişey demiyoreeee🙈🙈🙈 ama bişey diyeyim bi ben 8. Gün başlamıştım 9. Gün varla yok arası. Bişeydi ama 10. Gün görmüştüm 🙈 şimdi o testlerime bakıyorum bişey göremiyorum 🙈🙈🙈🙈

Evet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızı🤣🤣 ovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @ad000 My_Moonlight06 My_Moonlight06 @Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Aşkımcım ben bişey göremedim yaa 😏 daha erken zaten, inşallah vardır 🙏❤️

Ben göremedim ama sonuçta ben erken gebelik testinde bile hiçbir şey görememiştim. Kanda çıkmıştı. O yüzden bu testlere güvenim sıfırlandı 🤦🏻‍♀️

İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alır bize de güzel haberler verirsiniz ❤️

Cano ben şimdi sana sanki gölge görüyorimgg diyecem korktum _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ya kızdığın gibi kızarsın diye 🤣🤣🤣 o yüzden bak ben bişey demiyoreeee🙈🙈🙈 ama bişey diyeyim bi ben 8. Gün başlamıştım 9. Gün varla yok arası. Bişeydi ama 10. Gün görmüştüm 🙈 şimdi o testlerime bakıyorum bişey göremiyorum 🙈🙈🙈🙈
Ahahaha🤣🤣🤣🤣 artık ben gölge görmüyorum vaz geçtim herkese aaa yok dicem 🤣🤣🤣

Kuzu ben bir şey göremedim ya 😏 ama daha erken zaten 9. Gün kaset testte çıkmaması normal

Benimde garip bi yogunlugum var giremiyorum ya özledik valla ekşın tatilinden dönünce görcem ben seni😂😂 buralar bat tarihi yaklaşnca dolup taşar merak etme😂😂

Aa az kalmış kuzum inşallah gelmez kırmızılar
İnşallah canim bakalim hayırlısı şuanda tatildeyim dusunemiyrou gebeliği 😂

kuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım daha annabelica annabelica Lale95 Lale95 My_Moonlight06 My_Moonlight06 iyilikperisi92 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 fnd_50 fnd_50 Demgey3 Demgey3 R raainbow mavilihayat00 mavilihayat00 Nosking Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim :KK70:
Bende ara ara bakıyorum işlerim vardı canım muhabbetlerden hiç haberim yok inşallah çok çok gebelik haberi vardır 😂 sen naptın nasıl gidiyor

Back
X