canım sıkıldı şimdi :(

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
40
kızlar eşime sinir oldum işteyim oda izinli dün çok yoruldum eve gittim çamaşırları topladım ütü yapıcaktım saat'e baktım saat gece 12 dedim zaten uykusuzum yatayım
çamaşırları salonda bıraktım çünkü zaten evim çok küçük koyucak yerim de yok eşim sağolsun şehir dışından teyzesinin oğlu sevgilisinin yanına gelmiş almış gitmiş bizim eve çok sinir oldum
bana telefonda diyorki toplamadan gitmişsin halbuki ben ona çıkmadan söyledim evdeysen çamaşırları yatak odasına koyarsın diye :(((
teyzesinin oğlu şimdi benim dağınık biri olduğumu düşünür değilmi şuan çok sinirliyim.

erkekler pek takmazlar öyle şeyleri....ve ayrıca ne düşünürse düşünsün canım siz çalışan bir bayansınız...ha ben olsam eşime sinirlenirdim...evdeymiş madem kaldırıverseymiş bir zahmet...ama şimdi bunun için kendinizi üzmeyin olmuş bitmiş...

Eve habersiz gelen misafir ev sahibinin halini yorumlamaya hakkı yok.
Çalışan bir bayansınız ve elbetteki zamansız dağınıklarınız olacak.Öyle düşünmez,düşünse bile kendi düşüncesizliğinden.

erkekler pek takmazlar öyle şeyleri....ve ayrıca ne düşünürse düşünsün canım siz çalışan bir bayansınız...ha ben olsam eşime sinirlenirdim...evdeymiş madem kaldırıverseymiş bir zahmet...ama şimdi bunun için kendinizi üzmeyin olmuş bitmiş...

Eve habersiz gelen misafir ev sahibinin halini yorumlamaya hakkı yok.
Çalışan bir bayansınız ve elbetteki zamansız dağınıklarınız olacak.Öyle düşünmez,düşünse bile kendi düşüncesizliğinden.

doğru söylüyorsunuz ben bu eşime akşam ne diyeyim nasıl bir tepki vereyim.

erkekler bunları bızım kadar takmıyorlar bence düşünmez rahat ol

kadınlar bunları çok takıyor başkasının evıne gıdınce müfettiş kesiliyor ama erkekler oturacak yer bulsun rahatca gerisine bakmıyor bence

'' Canım , ben de insanım arada yorulabiliyorum. Madem bugün
misafirimiz gelecekti, söyleseydin en azından ortada bırakmazdım
ama aslında sen de evden çıkmadan ortalığı biraz toplayabilirdin.
Neyse olan oldu, misafirimiz gördü dağınıklığımızı ama inşallah
darısı bir dahaki misafirin başına olmaz. ' der güler geçerdim ben.
Çalışırken tüm işleri yetiştirebilmek her zaman mümkün olmayabiliyor.

Habersiz misafir de ev topluyken hiç gelmez zaten :1::1: :ssz:
Ama evin düzeni sadece senin sorumluluğunda gibi davranma,
alışmasın eşin. Ortak sorumluluk olsun hep.

"Niye yatağını toplamadan çıkıyorsun sen bakiim?" muhabbeti vardı bir ara, onu aklıma getirdin:27:

Alttarafı çamaşırları salona bırakmışsın, çat kapı gelen de getiren de böyle şeyleri görebilir, yadırgamaya hakkı yok bence.:19:

Orası senin evin. Paşa gönlün nasıl isterse öyle bırakırsın. Senin dağınıklığına hiç laf etmesin, sen lütfedip eve misafir olarak almışsın. Daha ne istiyor. :68:

nasılsa evde bir daha onlarla karşılaşacaksın. en iyisinden hazırlığımı yapar, hizmetimde de kusur etmezdim.
daha sonra da '' haber vermeden gelince böyle dünden eşime katlaması içine emanet ettiğim tüm çamaşırları gördünüz'' diye de lafımı yapıştırırdım.
insan da da düşünce olur.:20:

Back
X