valla bir kere bayanların güveniyorum lafını hiç anlamam.benim de bir ilşkim var ve hiç güvenmem asla da şunu yapar bunu yapmaz demem.kimler neleri neleri yapıp da şaşırtıyor adamı.hiç belli olmaz.zaten şu face olayına gıcığım bir de bu çıktı.sen dizginleri sıkı tut arkadaşım.insanoğluyuz çiğ süt emmişiz ben kendime bile güvenmem.hayatta yapmam dediğim neleri yaptım neleri.
aslında bende öleyimm güvenirim derim yüzüne karşı ama asla güvenmem kimseye arkasını boş bırakmam.aama bu durum cok canımı sıktı napacam bılmıyor nasıl nişanlıyız onuda bilmiyorum ne bi adım ileri ne bi adım ger gidiyoırz.yerimizde sayıyrz çok çaresizm aslında napacgmı bılmıyrm(((
yerimiz de sayıyoruz derken ne demek istedin. başka sorunlarda mı var
ben de ulasiyorum elbette sanki eskiden face mi vardi. ama var ve kullaniyoruz ustelik ben oldukca da egleniyorum face de. bu yuzden bu kdr buyutmeyin demek istedim.ben istediğim kişiye istediğim an FACE olmadan da ulaşıyorum.kullanan varsa onun bileceği iş beni ilgilendirmez.bence gereksiz o kadar
1senedr nısanlyz bız aılesı uzak duruyr kac aydır konusmuyrz onlarla nısanlımda ıslerını bahane eder düğün falan yok ortada konusulmadı hıcc bı zamana kadar onlarda bısey demıyor.beyfendının kıskandırma durumları iletişim eksikliği ya ben yaşayamıyrm aşkımı doya doya cok mutlu degılm hep bısıler bulur hep işi ön planda dır sevıyorm dıyor ama merak etmıyor naptın demez gün içinde konusmuyrz zaten ben aramasm aramaz aksamları anca ararsa ama çok sevıyrm dıyor böle sevgi olurmuuu ya kılını kıpırtdatmıyr hıc degısk bısıler yapıym dıye cok monotn hayatmzçok üzülüyrm bir kaç defa ayrıldm olmadı barıstk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?