Canım sıkıldı ya :(

meli_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
64
0
86
Adana
nışanlıym . beyfendı bugn iş yerıne stajer almıs hemen faceye eklmısler bırbırlerını.bu ne oluyr masslh bu ne hız bıraz sert cıktm ne oluyr dıye abartma askm dedı ama ıcım ıcımı de yiyor güveniyorum ama bilmiyorum işte benden fazla görüyor onu bide esmer olması daha da sınırlerımı artırıyor beyfendı esmer severde koyu sac o kızda öle...çok kıskandım canım coksıkıldı (((((((((

tanisan birlikte calisan insanlarin face de birbirlerini eklemeleri normal degil mi?
face e ekledigin herkes can ciger kuzu sarman olmuyor zaten, olamaz da.

face nı amacı arkdslrını bulman degılmı ne alaka ya aynı yerde calısıyrlr ama faceye eklıyrlr gerek varmııı ne bu şimdiii

civikmis nisanlin canim.
klavyemde sadece i harfi var, ötekisinden yok.

Madem aynı iş yerindeler birbirlerini face'de niye ekliyorlar ki ? facebook'un amacı eski dostlarını bulmak değil mi ?
Millet olarak her şeyi abartıyoruz işte,başka açıklması yok.

valla face mi ne haltsa KARŞIYIM kardeşim.çok mu lazım.güya eski arkadaşları bulmak için çıktı.nerelere geldi olay ama.valla ben olsam yerinde çok daha sert tepki verirdm

valla bir kere bayanların güveniyorum lafını hiç anlamam.benim de bir ilşkim var ve hiç güvenmem asla da şunu yapar bunu yapmaz demem.kimler neleri neleri yapıp da şaşırtıyor adamı.hiç belli olmaz.zaten şu face olayına gıcığım bir de bu çıktı.sen dizginleri sıkı tut arkadaşım.insanoğluyuz çiğ süt emmişiz ben kendime bile güvenmem.hayatta yapmam dediğim neleri yaptım neleri.

aslında bende öleyimm güvenirim derim yüzüne karşı ama asla güvenmem kimseye arkasını boş bırakmam.aama bu durum cok canımı sıktı napacam bılmıyor nasıl nişanlıyız onuda bilmiyorum ne bi adım ileri ne bi adım ger gidiyoırz.yerimizde sayıyrz çok çaresizm aslında napacgmı bılmıyrm(((

yerimiz de sayıyoruz derken ne demek istedin. başka sorunlarda mı var

e o zman uni.deki sinif arkadaslariimizi da eklemeyelim
ne alakasi var kizlar ya abartmaya ne kadar meraklisiniz
benm birlikte calistigim birlikte okudugum hemen herkes face im de kayitlidir
eger biriyle uzun zaman gecirceksem de face e eklerim
universte hocalarim bile bazen bana ordan ulasirlar ya da arkadaslarmiza ordan ulasiriz
ne gerek varindan cok ihtiyac aninda iletiism icin kolaylik bu
bu kadar buyutmenin anlami var mi

ben istediğim kişiye istediğim an FACE olmadan da ulaşıyorum.kullanan varsa onun bileceği iş beni ilgilendirmez.bence gereksiz o kadar

yerimiz de sayıyoruz derken ne demek istedin. başka sorunlarda mı var

1senedr nısanlyz bız aılesı uzak duruyr kac aydır konusmuyrz onlarla nısanlımda ıslerını bahane eder düğün falan yok ortada konusulmadı hıcc bı zamana kadar onlarda bısey demıyor.beyfendının kıskandırma durumları iletişim eksikliği ya ben yaşayamıyrm aşkımı doya doya cok mutlu degılm hep bısıler bulur hep işi ön planda dır sevıyorm dıyor ama merak etmıyor naptın demez gün içinde konusmuyrz zaten ben aramasm aramaz aksamları anca ararsa ama çok sevıyrm dıyor böle sevgi olurmuuu ya kılını kıpırtdatmıyr hıc degısk bısıler yapıym dıye cok monotn hayatmz çok üzülüyrm bir kaç defa ayrıldm olmadı barıstk

bu face olayıda ne anlamadım ki artık 3G den sonra ne oluruz bilemem allah sonumuzu hayır etsin yakında msn den cocukta yaparız öyle teknolojik olduk kaydirigubbakcemile2

ben istediğim kişiye istediğim an FACE olmadan da ulaşıyorum.kullanan varsa onun bileceği iş beni ilgilendirmez.bence gereksiz o kadar
ben de ulasiyorum elbette sanki eskiden face mi vardi. ama var ve kullaniyoruz ustelik ben oldukca da egleniyorum face de. bu yuzden bu kdr buyutmeyin demek istedim.
ama sanirim arkadasin nisanlisi ile baska problemleri de var face e gelene kadar..

nişan demek haberi yok herhalde abimizin bence al karsına konus bizim düğün ne zaman olacak hatta olacak mı diye sor? tarihi olmaz mı düğünün net olmasada su ay bu ay diye tahmini bir tarihi olur

benim eşimin ailesi de çok ilgisizdi.nişanlıyken felan düğün şu zaman olsun şöle olsun böle olsun die hiçç konuşulmadı.uzadı da uzadı.2 sene kadar:)

ama önemli olan nişanlınla aranda ki sevgi cnm.karşına al ve konuş.neden böle davrandığını sor .neyin değiştiğini sor.ilgi beklediğini söle.eğer istemiyor sevmiyorsan da söle de

Face üzünden yuvası yıkılan insanlar gördüm.Erkek milleti amacı uygun kullanmıyor.En yakın samimi olduğum erkek arkadaşlarım bile bunu yapıyor.Benim ya da başkasının listesinde gördüğü kızı tavlamaya kalkıyor.O yüzden amacı dışında kullananların olduğunu söyledim.
Suyunu çıkıyoruz milletçe her şeyin ,bu kadar basit.
Şahsen 1 günde tanıdığım birini face'den listeme eklemem.Çok kıymetlidir listem .:roflol: Konu sahibi yerden göğe kadar haklı.sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…