daha önce kaç kez ayrılalım dedım ayrıldk gıbı oluyor ama o izin de vermiyor seviyorum diyor her seyı abartıyorsn dıyor ya bır suru sey o kadar doluyum kı...ve şu düğün ne zmn sorusundn da bıktım artık bazen sinirdn kalp bile kırdgm oldu
söylediklerinde haklısın canım ama bilmiyorsun annem cagırdı eve konuştu neden böle oluyr ailen neden böle baya konustlr ama öle kaldı yanı değişenbişi yok ya bende konustm kac defa ama yemn ederim en ufak bi gelişme değişme yok.o konuşmadan sonra insan azıcık hecaletlenır ve annesine babasına bişiler der arayı bulmaya calsıır ama hiiçç ya hiiççç....bu işler sandığımdan zormus yada zorlaştırıyorlr((
emin ol bişeyler karıştırıyo erkekler eşine yada sevgilisine karşı yanlış bişeyler yaptıkları zaman daha bi ilgili oluyolar örtbas etmeye çalışıyolar yani yada belli etmemeye çalışıyolar diyelim,akibetiniz belli değil sana karşı tutkusu yok bence bu kişi tamamen zaman kaybı seni çok seven üzerine titreyen insanlarla olabilirsin hakkında hayırlısı olsun...daha önce bana kapattı faceyı istemıyorumfalan dedı neyse bi şekilde kapattımm.ama kendısının de varmıs ya sonradan ben tesdaüf öğrendimm ona idda açtım şimdi ikimizde kapatalım diyorm yanaşmıyor bile.....kapatmaz yaniii.....yaptıklarına rağmen çok ii dayandım aslında ama bu son du artıkk dayanacak gücüm kalmadı bu durumdan da çook sıkıldımm artıkkk annemde aynı şekildeeeedün msj yazmıs yemegnıyedınmı aşkım dıye normalde sormazzzdı aramadım cvp ta vermedım arama niyetinde hiççç bulunmuyor zatennn
daha önce bana kapattı faceyı istemıyorumfalan dedı neyse bi şekilde kapattımm.ama kendısının de varmıs ya sonradan ben tesdaüf öğrendimm ona idda açtım şimdi ikimizde kapatalım diyorm yanaşmıyor bile.....kapatmaz yaniii.....yaptıklarına rağmen çok ii dayandım aslında ama bu son du artıkk dayanacak gücüm kalmadı bu durumdan da çook sıkıldımm artıkkk annemde aynı şekildeeeedün msj yazmıs yemegnıyedınmı aşkım dıye normalde sormazzzdı aramadım cvp ta vermedım arama niyetinde hiççç bulunmuyor zatennn
Madem aynı iş yerindeler birbirlerini face'de niye ekliyorlar ki ? facebook'un amacı eski dostlarını bulmak değil mi ?
Millet olarak her şeyi abartıyoruz işte,başka açıklması yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?