Canım sıkıldı ya :(

ilk günden eklemesi hakkaten saçma yaa suyu çıktı artık bu face olayının.önceden millet eski arkadaşlarını bulmak sohbet etmek özlem gidermek için eklerdi facede sonra birbirlerinin arkadaşlarından gördüklerini eklemeye başladılar yine önceden tanımadığımız insanları eklemezdik şimdi her önümüze geleni eklemeye başladık karşımızdaki de kabul etmeye tabii amaç sohbet etmekte değil maksat arkadaş listem kabarsın oldu.türkiye sınırlarını bile aştık bu ekleme olayında.demekki şimdide yeni moda bu olmuş.napıyormuşuz işe aldığımız birlikte çalıştığımız insanı daha hoşgeldin demeye kalmadan facebooka ekleyip ordan tanışıp işle ilgili konuşuyormuşuz.hay allahım yaa hakkaten sinir bozucu bişey bu face.

ah be cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki.bana düğün ne zaman die sormasınlar die dışarı bile çıkmak istemezdim.nişanlına de ki diyelim ki işlerin ii değil malları satamadın nolcak evlenmicez mi de.

su face son zamanlarda en gicik oldugum sey..bende de var bir anisi..ama ben, bu aniyi birakanlara kokten temizlik yaptirdimzemuszemus kaydirigubbakcemile2

onu bunu bilmem..
evli/nişanlı yani başı bağlı birinin faysbukte ne işi var!
geçmişinde görüşmek istediklerini zaten geleceğine taşımıştır insan nedir yahu bu feybuk
aldı başını gidiyor....
güzelim tez zamanda tırnaklarını çıkar yoksa asla önüne geçemezsin....

canım kızma ama nisanlın demekki herkesle bu sekilde samimi olmayı seviyor stajyerler dahil işyerlerinde stajyerler pek bu sekilde face msne eklenmes bende stajyerlik yaptım tanıdıktı üstelik kendi muhasebecimiz falan ama böle selerlerle karsılasmadım gerci böle seler kisiden kisiye degişir dedim gbii kişiden kişiye

Facebook amacını çoktan aştı zaten
Keşke eklemek için bu kadar acele etmeseydi..
Gereksiz samimiyet bana kalırsa

Benimde var facebook'um ama orta okul ve lise
Arkadaşlarım ve akrabalarım dışında kimsecikler yok!!
Hatta üni.de ilk yılım bitti sınıftan pek konuştuğum arkadaşım yok
Gidipte koca sınıfı eklemedim..Konuştuklarımı ekledim..

Sırf aynı sınıftayım diye,daha doğrusu iş olsun diye o listeye ekleyip
Arkadaştan sayamam yanii kimseyilmaz:

Nisanli siniz, face e gerek yok bence.

Sevgili veya arkadas arayanlarin face e takilidigini hepimiz biliyoruz.

Ondan bundan davet geliyor felan filan, hic lazim degil e-mail yetiyor bence.

Senin varsa, sende kökten kapat, oda kapatsin, bu konuda burda kapansin bence.

I$yerinde nisanlin, fazla mesafeli degil galiba hos bayanlara karsi.

Mesafeli olsa, 1ci gunden face e eklemezdi.

Veya kiz vermis olsun, oda eklemeyebilirdi bence.

daha neyi bekliyosun anlamadım perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler sen perşembeyi kendin görmeyi bekliyosun galiba yani bu insanla geleceğini riske atıyosun,herşey ortada seven bi insanın kaybetme korkusu olur ve kaybetmemek için elinden geleni yapar ama senin nişanlınında demekki tereddütleri var ve ortada bi yerde bekliyo ne evet ne hayır,en kötü karar kararsızlıktır böyle sana karşı tutkusuz bi insanla nasıl evleneceksinki evlensen bütün sorunlar bitecekmi bence net tavrını koy ne olacaksa olsun artıklmaz:

Face olayına bilgisayarcı olarak karşıyım benim bile yok biliyonmu. Kocam da bilgisayarcı yeni oldu hep erkek dolu . Neyse bilen biri olarak ona öyle söyle face gereksiz. Elin karısının resimi arkadaşları onu ne ilgilendirir. Fakat msnye öyle diyemiycem bak. Bi sorun oluyo konuşabiliyon bedava. Belge göndermek gerekiyo gönderiyon. Msn mantıklı yani .

Diğer sorununu pek okumadım ama hep aynı yaşananlar. Eğer nişanlıyken böyle yapıyorsa evlenince epey abartır. Şimdiden yanlış bi hareketinde seni kaybedebileceği sinyalini ver ona sonra çooook üzer seni.

facebook ne alaka yani..kesin aldatır, hemen ayrıl, senden önce davranmadan bas tekmeyi

bence bi şeyler karıştırıyolar.hem ilgisiz hem ne zaman evlenceğiniz belli değil.var bişeyler canım

çok kolay aslında face i dondursun olsun bitsin...eşim sevmiyor ben de dondurdum yani kapadım ve cok memnunum orda geçirecegim zamanı eşimle geçiriyorum ya da evimle ilgileniyorum...zaman kaybı dısında bir eşy değil..
ayrıca erkekler her seyin tehlikelisine atlar biz kadınlar gibi kızlardan gelen bi mesajı görmezden gelmez mutlaka cevaplarlar...bize gelse siler atarız nasılsa sevdigimiz biri var deriz...
ben kapatsın diyorum....bu kız olmazsa baskası ya da baskası ordan sevgili bulan o kadar cok erkek ve bayan var ki..

daha önce bana kapattı faceyı istemıyorumfalan dedı neyse bi şekilde kapattımm.ama kendısının de varmıs ya sonradan ben tesdaüf öğrendimm ona idda açtım şimdi ikimizde kapatalım diyorm yanaşmıyor bile.....kapatmaz yaniii.....yaptıklarına rağmen çok ii dayandım aslında ama bu son du artıkk dayanacak gücüm kalmadı bu durumdan da çook sıkıldımm artıkkk annemde aynı şekildeeee dün msj yazmıs yemegnıyedınmı aşkım dıye normalde sormazzzdı aramadım cvp ta vermedım arama niyetinde hiççç bulunmuyor zatennn

benim eşim aynı şeyi yapsaydı,çok ciddi kavga çıkmıştı.çok karşıyım böyle şeylere çook.ha gizli yapar bişeyleri bilmem..ama benim göreceğimi kızacağımı bile bile böyle bişey yapıyorsa,beni kaybetme korkusu yok diye düşünürdüm

emin ol bişeyler karıştırıyo erkekler eşine yada sevgilisine karşı yanlış bişeyler yaptıkları zaman daha bi ilgili oluyolar örtbas etmeye çalışıyolar yani yada belli etmemeye çalışıyolar diyelim,akibetiniz belli değil sana karşı tutkusu yok bence bu kişi tamamen zaman kaybı seni çok seven üzerine titreyen insanlarla olabilirsin hakkında hayırlısı olsun...

nişanlın yüz vermezsen ağır başlı olursa hiç birşey olmazz

nasıl nişanlılık bu sen rahatsız olduğun halde ekleyebiliyor üstelik senin kızdığını bile bile

benim nişanlımın face bile yok üstelik yartdımcılar hep rus oluyor 1 ay içinde 3-4 kişi değiştirği

oldu hepside rahat karakterlerdiii bazı şeyleri hafife alıyorlarıdı benim yanımda neler yapıyolardı ama

tık yok adam ciddi durur kimseye yüz vermezzz istese nişanlında vermez ayrıca cnm benim nedemek 1 yıldır nişanmlıym düğünden haberim yokk senden önce ailenleri konuşması lazımm

sen sarım şuan onda garanti gibisisinn anneler demiryomu onlara kız daha fazla beklemez diyee

zaten onlardan önce nişanlın can atıcak yapmak için çok kızdım inaaann baskın yap iş yerine git tanışş

nişanlım dersinn

faceke fakelikten cıktı artık cet sitelerine döndülmaz: yaw gercektende can sıkıcı bi durumm:umursamaz:

bu nişan sureci uzadıkca daha cok sıkılırsın canım al karşına ciddi ciddi konuş ve tavrını koy yine üzülen sen olursunbenneyaptımki

Madem aynı iş yerindeler birbirlerini face'de niye ekliyorlar ki ? facebook'un amacı eski dostlarını bulmak değil mi ?
Millet olarak her şeyi abartıyoruz işte,başka açıklması yok.

Aynı işyerindeki insanların facede ne işleri var alalsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…