canım sıkıldı

Günaydın kimsesiz topic
Kızım canımıza okudu, uykusuz uykusuz işe geldim

Günaydın , gece bende uyuyamadim benim kızda huysuzluk yapti .allah kolaylık versin size uykusuz gece sabahında is eminim cok yorucudur
Amin sağ ol evde de zor her türlüsü zor cidden, Allah sana da kolaylık versin
Benim kızm doğdu doğalı uykusuz nasıl yorulmuyo bilmem

Benim kizim alti aydan sonra düzeldi .simdi haftada ıki kez falan uykusuz birakiyo ama gündüz uykusu yok denecek kadar az Kim bakıyor kiziniza

Benim kizim alti aydan sonra düzeldi .simdi haftada ıki kez falan uykusuz birakiyo ama gündüz uykusu yok denecek kadar az Kim bakıyor kiziniza
Benim kızım huysuz maalesef özlüyo diye mi bilmem gece bile oyun istediği oluyor
Nadiren 3 kez uyanır emer yatar, sevinirim bugün iyi uyudu diye
Annem bakıyor sağ olsun

Benim kızım huysuz maalesef özlüyo diye mi bilmem gece bile oyun istediği oluyor
Nadiren 3 kez uyanır emer yatar, sevinirim bugün iyi uyudu diye
Annem bakıyor sağ olsun
Ozlem mutlaka vardır bende anneme bırakmayı planlıyorum umarım c.tesi pazar tatil olan bir is kismet olur

Ozlem mutlaka vardır bende anneme bırakmayı planlıyorum umarım c.tesi pazar tatil olan bir is kismet olur
Olmaz mı akşamı iple çekiyo insan
Ama 6 aya yakın evdeydim sadece bebeğe odaklanınca da çok stres oluyordum ben
Özlem de olsa böylesi daha iyi oldu bizim için
Annenin yakın ve bakabilecke olması büyük nimet bence, fırsatın varken değerlendir

Doyum olmuyor bellii
Kendi kendime de muhabbet ederim ben
Ceekk nabersin ?
nasıl gidiyor hayat?
baby nasıl?
Şükür halimize
Alnımda bişey çıktı , çekiç vurmuşlarda şişmiş gibi
İğne ve hap verdiler
Ondan sonracıma kızımın doğum günü yaklaştı hazırlığa başladım
Balon, bayrak, süs, püs bakınıyodum
Sen napıyosun nasılsın ?
Soğuk buz..akşam olsun eve gidelimmm.
Bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…