canım sıkıldı

Evet canim biz de zorlanicaz belli nisan basinda gorumcemin dugunu bakalim o zamana kadar yeni yeni arizalar turetir bizim oglan
Biz de simdilik evde kanguruyla geziyoruz bakalim nereye varacak

Evet canim biz de zorlanicaz belli nisan basinda gorumcemin dugunu bakalim o zamana kadar yeni yeni arizalar turetir bizim oglan
Biz de simdilik evde kanguruyla geziyoruz bakalim nereye varacak
Kına hediyeliği deyince ben yakın sandım nisan yine iyiymiş ele avuca gelir en azından
Bende 4 yalıkken kuzenimin düğününe gitmiştim cır cır cırladı takıyı taktık kaçtık

Ben biraz gudubetim diyodum ya, kimine göre bende yalnızımdır ama yapı bu
Liseden beri 3 arkadşaım var görüştüğüm onlardan başka dost edinmedim ama böyle iyiyim
Konuna baktım da MightyPineapple ondan yazıyorum

Kına hediyeliği deyince ben yakın sandım nisan yine iyiymiş ele avuca gelir en azından
Bende 4 yalıkken kuzenimin düğününe gitmiştim cır cır cırladı takıyı taktık kaçtık
Evet canim ya o zamana alti aylik olacak hayirlisiyla
Senin kiz da bizdenmis :)

Hem eski konuyu güncelledi hem de sataştı bana birisi ya.
Şu an öğrenci evinde uyandım ve karşımda kahvaltı yapıyorlar, akşam da dışarı çıkacağız yani ben de ara sıra sosyalleşebiliyorum eheheh

Selam kızlar hadı yıne ıyısınız ban yok :) Konunuz taşınmış

Ben işteyim canım sıkıldı geldim yine buraya kızın ne kadarlık Allah bağışlasın
Ben işteyim canım sıkıldı geldim yine buraya kızın ne kadarlık Allah bağışlasın
Kizim 10 aylik amin Ins.sizin Iste supermis can sıkılmaya vakit kalıyor bana hic oyle bir is denk gelmedi .hic başımı kasicak vakit bulamam çalışırken .
aRtik bende hayirli bir is istiyorum zamanı geldi sayılır yaşına girsin prensesim

Aaa benim kızımda 11 aylık, yakınlarmış
Bende ilk kez böyle rahat ediyorum bir işte gerçi dönemsel birşey, yoğun zamanları değil şu an.
Doğum gününe de hazırlık yapmak lazım

Aaa benim kızımda 11 aylık, yakınlarmış
Bende ilk kez böyle rahat ediyorum bir işte gerçi dönemsel birşey, yoğun zamanları değil şu an.
Doğum gününe de hazırlık yapmak lazım
Olsun donemselde olsa nefes almak iyidir .Ayy ne guzel ocaktami doğdu sizin prenses .evet konsept düşünüyorum bende siz karar verdinizmi neler yapicaksiniz.banada fikir olur

Olsun donemselde olsa nefes almak iyidir .Ayy ne guzel ocaktami doğdu sizin prenses .evet konsept düşünüyorum bende siz karar verdinizmi neler yapicaksiniz.banada fikir olur
Evet Ocak ta doğdu kızım
Ya bende başlayayım diyorum diyorum bi türlü başlayamadım
Bizim salonda sorun oldu balkondan su mu çekiyo duvar nedir, o işi bekliyorum. Bugün bi tesisatçı gelip bakacak çözebilirse duvar kuruyunca badana yapacağız. Perde vs. de yıkarım yeter ki bi sonuçlansın.

Ben kendim bişeyler yaparım. Keçeden magnet ve süsler gibi.
Onun dışında bi iyi ki doğdun bayraklarından alırım bi de balon diyorum

Ne kotu tesadufturki benim duvarimda salonda su almış gibi ıslak ve kararmaya basladi çözemedik bir türlü

Ne kotu tesadufturki benim duvarimda salonda su almış gibi ıslak ve kararmaya basladi çözemedik bir türlü
Bize dediler ki balkondan su alıyor, balkonu kapattırdık geçen yıl yağış almazsa çözülür diye. Kış geldi yine aynı maalesef
Köpük yaptıralım içerden dedik, ustaları çağırdık köpükle olmaz içerdeki borulardan su kaçırıyor olabilir dediler
Şimdi binayı yapan tesisatçı gelip bakacak bugün, eşim izin alıp gitti erken gelecekler diye
Çözülürse size de söylerim ama aynı sorun mu bilmiyorum
Bizim diğer duvarlarda birşey yok, balkona bakan duvar siyahlıyor su çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…