- 20 Ekim 2015
- 292
- 225
- 33
- 43
- Konu Sahibi rose noire
-
Ayy minicik henuz .benim kizim abla olmuş bu durumda 10 aylikİki ay bir haftalik daha ablasi
Benim bir konum vardı yalnız hissediyorum diye oraya yazmışKonu sahiplerine hak vermeyince öyle diyolar bende çok karşılaştım
İticiyim belki de bilmem ama düşüncemi yazarım bana ne
Konumdaki son mesajı okumanızı rica ediciğim samantha diye bir kızdanO nerden cikti yahu ne alaka?
Teee Allahim neler var su kkda yaaaaKonumdaki son mesajı okumanızı rica ediciğim samantha diye bir kızdan
Allah bagislasin canim tabiiki ablasi olmus artik o, uzun omurleri olsun insallahAyy minicik henuz .benim kizim abla olmuş bu durumda 10 aylik
Evet canim biz de zorlanicaz belli nisan basinda gorumcemin dugunu bakalim o zamana kadar yeni yeni arizalar turetir bizim oglanBebekle ilk düğün zordur çok yakın olunca ama mecbur gidiliyo
Ben bebek oturmaya başlayınca ( 6 aylık filan ) mama sandalyesi almıştım, en büyük oh be dediğim olay odur
Hem kendin rahat yiyosun hem arada ona bişeyler veriyosun, şunu icat edene ne dualar ettim bi bilseler
Kına hediyeliği deyince ben yakın sandım nisan yine iyiymiş ele avuca gelir en azındanEvet canim biz de zorlanicaz belli nisan basinda gorumcemin dugunu bakalim o zamana kadar yeni yeni arizalar turetir bizim oglan
Biz de simdilik evde kanguruyla geziyoruz bakalim nereye varacak
Evet canim ya o zamana alti aylik olacak hayirlisiylaKına hediyeliği deyince ben yakın sandım nisan yine iyiymiş ele avuca gelir en azından
Bende 4 yalıkken kuzenimin düğününe gitmiştim cır cır cırladı takıyı taktık kaçtık
Hem eski konuyu güncelledi hem de sataştı bana birisi ya.Ben biraz gudubetim diyodum ya, kimine göre bende yalnızımdır ama yapı bu
Liseden beri 3 arkadşaım var görüştüğüm onlardan başka dost edinmedim ama böyle iyiyim
Konuna baktım daMightyPineapple ondan yazıyorum
Slmmm ,bende kızımı emzirirken bakıyorum sürekli bir sessizlik hakimSelam kimsesiz topic
Ben işteyim canım sıkıldı geldim yine burayaSlmmm ,bende kızımı emzirirken bakıyorum sürekli bir sessizlik hakimCan sıkıntısı gecmis arkadaşların ne guzel
Ben işteyim canım sıkıldı geldim yine burayakızın ne kadarlık Allah bağışlasın
Kizim 10 aylik amin Ins.sizin Iste supermis can sıkılmaya vakit kalıyor bana hic oyle bir is denk gelmedi .hic başımı kasicak vakit bulamam çalışırken .Ben işteyim canım sıkıldı geldim yine burayakızın ne kadarlık Allah bağışlasın
Aaa benim kızımda 11 aylık, yakınlarmışKizim 10 aylik amin Ins.sizin Iste supermis can sıkılmaya vakit kalıyor bana hic oyle bir is denk gelmedi .hic başımı kasicak vakit bulamam çalışırken .
aRtik bende hayirli bir is istiyorum zamanı geldi sayılır yaşına girsin prensesim
Olsun donemselde olsa nefes almak iyidir .Ayy ne guzel ocaktami doğdu sizin prenses .evet konsept düşünüyorum bende siz karar verdinizmi neler yapicaksiniz.banada fikir olurAaa benim kızımda 11 aylık, yakınlarmış
Bende ilk kez böyle rahat ediyorum bir iştegerçi dönemsel birşey, yoğun zamanları değil şu an.
Doğum gününe de hazırlık yapmak lazım
Evet Ocak ta doğdu kızımOlsun donemselde olsa nefes almak iyidir .Ayy ne guzel ocaktami doğdu sizin prenses .evet konsept düşünüyorum bende siz karar verdinizmi neler yapicaksiniz.banada fikir olur
Ne kotu tesadufturki benim duvarimda salonda su almış gibi ıslak ve kararmaya basladi çözemedik bir türlüEvet Ocak ta doğdu kızım
Ya bende başlayayım diyorum diyorum bi türlü başlayamadım
Bizim salonda sorun oldu balkondan su mu çekiyo duvar nedir, o işi bekliyorum. Bugün bi tesisatçı gelip bakacak çözebilirse duvar kuruyunca badana yapacağız. Perde vs. de yıkarım yeter ki bi sonuçlansın.
Ben kendim bişeyler yaparım. Keçeden magnet ve süsler gibi.
Onun dışında bi iyi ki doğdun bayraklarından alırım bi de balon diyorum
Bize dediler ki balkondan su alıyor, balkonu kapattırdık geçen yıl yağış almazsa çözülür diye. Kış geldi yine aynı maalesefNe kotu tesadufturki benim duvarimda salonda su almış gibi ıslak ve kararmaya basladi çözemedik bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?