canım sıkıldı

Cok beceriksizim beğendiğim bir konsept fotosu vardı eklemeyi başaramadım

Bizimde ayni balkonun bağlı olduğu köşeler umarım çözüm bulunur

Onu yalıtı
eğer balkon tarafındaki duvarsa boşuna tesisat kırdırmayın yazık ya
Belliki orada ısı köprüsü oluşuyor yoğuşan hava da oradan duvarı ıslatıp kabartıyor.yalıtım yaptırmanız lazım dışarıya ama balkonda yalıtımı saçma sapan yapabiliyorlar inşallah düzgün yaptırabilirsiniz diyeyim

Bizde zaten köpük yaptıralım içerden dedik
Ama gelen ustalar kayınpederimin tanıdığıydı köpükte yapsak çözüm olmaz iç borularda sızıntı var parkeleriniz bile buz gibi su gezmiş yerlerden, önce tesisatçı borulara baksın dediler

Aynı
Bizimde ayni balkonun bağlı olduğu köşeler umarım çözüm bulunur
Aynı sprun kızlar ısı köprüsü diyoruz biz ona teknik sorun olarak
Yalıtım lazım ama balkonu da sarmalı yalıtım bi yerden kesilse oradan yine ısı köprüsü oluşur.sizin mesela muhtemelen öyle dışarıda yalıtım varsa bile balkon kısmına yapmadıklarınsan tam da kesişim noktalarında oluşnuş sorun

Ama yalıtım yapılmış dendi bize
Bi de ben cam balkon tarzı kapattırdım balkonu geçen yıl, çözüm olur sandım yine olmadı
O yüzden dıştan değil de içten bir sorun olduğunu düşünüyorum bende

y Cok beceriksizim beğendiğim bir konsept fotosu vardı eklemeyi başaramadım
Koku yapıyor rutubet oldu sanki yalıtım yok malesef

Valla isterseniz baksınlar yerler bile ıslanmışsa bilmiyırum incelenmesi lazım gelinip açıkçası hangi ilde yaşadıpınız bile önemli değerlendirirken biliyor musunuz..
Ama duvar tesisat değil balkon tarafından su tesisatı geçmez ki bi kere olsa olsa kalorifer dicem.. Onu da duvar dışından geçiriyorlar başka tip varsa içinden geçen bilemiyorum tabi

İŞte yalıtım kesintiye uğrayınca çıkıyor sorun şimdi içe yaptursanız bile devam edebilir yoğuşma çünkü sorun dışarıdaki yalıtımda
Ben bunu bir yüksek lisans hocama sorcam çözüm size yazcam arkadaşlar

Bu çatıdan gelen boruymuş dıştan değil içten geçirmişler, proje gereğiymiş
Müteahhit aynı zamanda komşumuz ama çok enteresandır net çözülmedi hala

İŞte yalıtım kesintiye uğrayınca çıkıyor sorun şimdi içe yaptursanız bile devam edebilir yoğuşma
Ben bunu bir yüksek lisans hocama sorcam çözüm size yazcam arkadaşlar
Çok iyi olur
Çözüm bulana bol dua ederim : )
Geçen kışı zor geçirdik cam balkonla kapadık minik bebeğim var evi de etkiliyo diye o da çözüm olmadı bi kışı daha böyle geçirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…