- 20 Ekim 2015
- 292
- 225
- 33
- 43
- Konu Sahibi rose noire
-
Evet Ocak ta doğdu kızım
Ya bende başlayayım diyorum diyorum bi türlü başlayamadım
Bizim salonda sorun oldu balkondan su mu çekiyo duvar nedir, o işi bekliyorum. Bugün bi tesisatçı gelip bakacak çözebilirse duvar kuruyunca badana yapacağız. Perde vs. de yıkarım yeter ki bi sonuçlansın.
Ben kendim bişeyler yaparım. Keçeden magnet ve süsler gibi.
Onun dışında bi iyi ki doğdun bayraklarından alırım bi de balon diyorum
Cok beceriksizim beğendiğim bir konsept fotosu vardı eklemeyi başaramadımEvet Ocak ta doğdu kızım
Bizim salonda sorun oldu balkondan su mu çekiyo duvar nedir, o işi bekliyorum. Bugün bi tesisatçı gelip bakacak çözebilirse duvar kuruyunca badana yapacağız. Perde vs. de yıkarım yeter ki bi sonuçlansın.
Dosya yükle de fotoyu seç , küçük resimi tıklaCok beceriksizim beğendiğim bir konsept fotosu vardı eklemeyi başaramadım
Bizimde ayni balkonun bağlı olduğu köşelerBize dediler ki balkondan su alıyor, balkonu kapattırdık geçen yıl yağış almazsa çözülür diye. Kış geldi yine aynı maalesef
Köpük yaptıralım içerden dedik, ustaları çağırdık köpükle olmaz içerdeki borulardan su kaçırıyor olabilir dediler
Şimdi binayı yapan tesisatçı gelip bakacak bugün, eşim izin alıp gitti erken gelecekler diye
Çözülürse size de söylerim ama aynı sorun mu bilmiyorum
Bizim diğer duvarlarda birşey yok, balkona bakan duvar siyahlıyor su çekiyor
Aynı sorun olabilir o zamanBizimde ayni balkonun bağlı olduğu köşelerumarım çözüm bulunur
eğer balkon tarafındaki duvarsa boşuna tesisat kırdırmayın yazık yaBize dediler ki balkondan su alıyor, balkonu kapattırdık geçen yıl yağış almazsa çözülür diye. Kış geldi yine aynı maalesef
Köpük yaptıralım içerden dedik, ustaları çağırdık köpükle olmaz içerdeki borulardan su kaçırıyor olabilir dediler
Şimdi binayı yapan tesisatçı gelip bakacak bugün, eşim izin alıp gitti erken gelecekler diye
Çözülürse size de söylerim ama aynı sorun mu bilmiyorum
Bizim diğer duvarlarda birşey yok, balkona bakan duvar siyahlıyor su çekiyor
Bizde zaten köpük yaptıralım içerden dedikOnu yalıtı
eğer balkon tarafındaki duvarsa boşuna tesisat kırdırmayın yazık ya
Belliki orada ısı köprüsü oluşuyor yoğuşan hava da oradan duvarı ıslatıp kabartıyor.yalıtım yaptırmanız lazım dışarıya ama balkonda yalıtımı saçma sapan yapabiliyorlar inşallah düzgün yaptırabilirsiniz diyeyim
Aynı sprun kızlar ısı köprüsü diyoruz biz ona teknik sorun olarakBizimde ayni balkonun bağlı olduğu köşelerumarım çözüm bulunur
Ama yalıtım yapılmış dendi bizeAynı
Aynı sprun kızlar ısı köprüsü diyoruz biz ona teknik sorun olarak
Yalıtım lazım ama balkonu da sarmalı yalıtım bi yerden kesilse oradan yine ısı köprüsü oluşur.sizin mesela muhtemelen öyle dışarıda yalıtım varsa bile balkon kısmına yapmadıklarınsan tam da kesişim noktalarında oluşnuş sorun
Evet Ocak ta doğdu kızım
Cok beceriksizim beğendiğim bir konsept fotosu vardı eklemeyi başaramadımEvet Ocak ta doğdu kızım
Koku yapıyor rutubet oldu sankiAynı
Aynı sprun kızlar ısı köprüsü diyoruz biz ona teknik sorun olarak
Yalıtım lazım ama balkonu da sarmalı yalıtım bi yerden kesilse oradan yine ısı köprüsü oluşur.sizin mesela muhtemelen öyle dışarıda yalıtım varsa bile balkon kısmına yapmadıklarınsan tam da kesişim noktalarında oluşnuş sorun
Bizde zaten köpük yaptıralım içerden dedik
Ama gelen ustalar kayınpederimin tanıdığıydı köpükte yapsak çözüm olmaz iç borularda sızıntı var parkeleriniz bile buz gibi su gezmiş yerlerden, önce tesisatçı borulara baksın dediler
Eki Görüntüle 1717592 Eki Görüntüle 1717592 Eki Görüntüle 1717592
Cok beceriksizim beğendiğim bir konsept fotosu vardı eklemeyi başaramadım
Koku yapıyor rutubet oldu sankiyalıtım yok malesef
Ama yalıtım yapılmış dendi bize
Bi de ben cam balkon tarzı kapattırdım balkonu geçen yıl, çözüm olur sandım yine olmadı
O yüzden dıştan değil de içten bir sorun olduğunu düşünüyorum bende
Bu çatıdan gelen boruymuş dıştan değil içten geçirmişler, proje gereğiymişValla isterseniz baksınlar yerler bile ıslanmışsa bilmiyırum incelenmesi lazım gelinip açıkçası hangi ilde yaşadıpınız bile önemli değerlendirirken biliyor musunuz..
Ama duvar tesisat değil balkon tarafından su tesisatı geçmez ki bi kere olsa olsa kalorifer dicem.. Onu da duvar dışından geçiriyorlar başka tip varsa içinden geçen bilemiyorum tabi
Çok iyi olurİŞte yalıtım kesintiye uğrayınca çıkıyor sorun şimdi içe yaptursanız bile devam edebilir yoğuşma
Ben bunu bir yüksek lisans hocama sorcam çözüm size yazcam arkadaşlar
Cok cok memnun oluruz ,şimdiden tesekkurlerİŞte yalıtım kesintiye uğrayınca çıkıyor sorun şimdi içe yaptursanız bile devam edebilir yoğuşma çünkü sorun dışarıdaki yalıtımda
Ben bunu bir yüksek lisans hocama sorcam çözüm size yazcam arkadaşlar
Allah allah içten geçen borumuBu çatıdan gelen boruymuş dıştan değil içten geçirmişler, proje gereğiymiş
Müteahhit aynı zamanda komşumuz ama çok enteresandır net çözülmedi hala
Bizim üst kattakinde yokmuş ama onun üstündekinde de varmışAllah allah içten geçen borumuKoca apt de bu sorun sadece bizim dairede var ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?