- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi rose noire
-
Dimiben dizi pek izlemiyorum hepsi bozuluyor sonradan
Cok sevinirim
ye onun beynini . hep destek tam destek
Ben hiç yapamıyorum öyle yapanlara acayip imreniyorum.Az konuşup öz konuşurum ,oncağazım da şaşırdı kim kadın kim erkek
HosgeldinSlm ben geldim: )
Aynen ama cekirdek sivilce yapiyor ben pek citlemem[/QUOTE][QUOTEpost: 44007438, member: 478197"]Dimi
Dizi karşısında değilde kk karşısında çekirdek çitleyelim daha iyi
Ne öğrenmek istiyosun sor söylerim
Analar ve Kızlarını seyredıyorum ben hoşuma gidiyor.Öffss bu akşamda güzel dizi yok, kösem var, o da muhteşem yüz yılın kopyası gibi.. Birazdan toplu halde geyiğe fırlatılacaz
Aa eveet, o güzeldi.. Tekrarlarını izliyorum onun genelde.. Bu akşam onu izliyim bari.. :)Analar ve Kızlarını seyredıyorum ben hoşuma gidiyor.
Evet kızlarÇökkürge'yi nasıl bilirsinizle mi başlasak
Ben seni kafamda hep pozitif enerjili , arkadas canlisi olarak kuruyorum.Evet kızlarÇökkürge'yi nasıl bilirsinizle mi başlasak
izlediğim dizi bile yok , ben kadın mıyım hakkat yavAa eveet, o güzeldi.. Tekrarlarını izliyorum onun genelde.. Bu akşam onu izliyim bari.. :)
zamanin yoksa ondan izlemiyosundur :)izlediğim dizi bile yok , ben kadın mıyım hakkat yav
3 kere zıplayıp 3. cüde zirveye konacak diye bilirimEvet kızlarÇökkürge'yi nasıl bilirsinizle mi başlasak
Çoğu kişi bozuluyo ama demek ki kırıyorum bazenaçik sözlü söylenmesi gerekeni güzel kirmadan anlatir :)
Pozitif olmaya çalışırım ama pek arkadaş canlısı değilimBen seni kafamda hep pozitif enerjili , arkadas canlisi olarak kuruyorum.
niyeyse kıvırcıksın gibime geliyorEvet kızlarÇökkürge'yi nasıl bilirsinizle mi başlasak
Bende izlemiyorumizlediğim dizi bile yok , ben kadın mıyım hakkat yav
Genelde zirveyi değilde banı görüyorum üçüncüde3 kere zıplayıp 3. cüde zirveye konacak diye bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?