- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi rose noire
-
Estafurullah.. Erkeklerde seyrediyor, seyreden erkek acep ben kadınmıyım demiyorizlediğim dizi bile yok , ben kadın mıyım hakkat yav
Yok maşa yaptırsam bile düşen dümdüz saçlarım varniyeyse kıvırcıksın gibime geliyor
Çoğu kişi bozuluyo ama demek ki kırıyorum bazen
olsun herkes herkesi kiriyo bazen
Beni şımartıyorsunuzÇoğu kişi bozuluyo ama demek ki kırıyorum bazen
Pozitif olmaya çalışırım ama pek arkadaş canlısı değilim
Konu atayım ortaya dedim
Sende 94 lüsün sanırım ama mantıklı yorumların var büyümüşte küçülmüşçesine
Önceki gece ilk ban ı yidim.. iyi geldiGenelde zirveyi değilde banı görüyorum üçüncüde
dırdır etmem,dizi izlemem,bulursam bilardo,batak,poker oynarım nette,abavv ben cidden bi doktora görüneyim ne kadar kadınım testi yapsınlar banaBende izlemiyorum
İlk diye ağır gelebilir sonra alışıyo insanÖnceki gece ilk ban ı yidim.. iyi geldi
Bende pis 7 li severdim ey gididırdır etmem,dizi izlemem,bulursam bilardo,batak,poker oynarım nette,abavv ben cidden bi doktora görüneyim ne kadar kadınım testi yapsınlar bana
Allah bağışlasın, sağlıklı ömürlü hayırlı evlat olsun inşallahBende dizi izlemem eskiden izlerdim de şimdi izlesem de anlamam mıkır mıkır eden bi bebeğim var şimdi..
A.s.Slm ben geldim: )
ayy ne güzel,ben de bildiğin merinos koyunu.pis kıskandım bak şimdiYok maşa yaptırsam bile düşen dümdüz saçlarım var
Avatarın verdiği bişeydir o kıvırcık hayali
Amin hepimizin evladını inşallahAllah bağışlasın, sağlıklı ömürlü hayırlı evlat olsun inşallah
Allah bağışlasın,mıkırtısını eksik etmesinBende dizi izlemem eskiden izlerdim de şimdi izlesem de anlamam mıkır mıkır eden bi bebeğim var şimdi..
AmiiiinnnnnnnnnnAmin hepimizin evladını inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende dizi izlemem eskiden izlerdim de şimdi izlesem de anlamam mıkır mıkır eden bi bebeğim var şimdi..
Kıvırcıklar düz saçlı olmak isterayy ne güzel,ben de bildiğin merinos koyunu.pis kıskandım bak şimdi
Yuz yuze gorusmek isterdimEvet kızlarÇökkürge'yi nasıl bilirsinizle mi başlasak
peki ban yidiğinizde napıyonuzİlk diye ağır gelebilir sonra alışıyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?