canım sıkıldı

Kıvırcıklar düz saçlı olmak ister
Düz saçlılar kıvırcık zaten
Gerçi düz saçı kullanmak daha kolay ama arada bir kıvırcık yapayım dersen de durmuyo işte
En iyisi dalgalı mı acaba

yoook dalgalida iyi degil :)

Bende dizi izlemem eskiden izlerdim de şimdi izlesem de anlamam mıkır mıkır eden bi bebeğim var şimdi..
Evet bebek cekirge kiz hakkat 94lu musun sen? Masallah senin hepten ablanmisim ben
Benim de bir oglum var seninkiyle aralari az sanirim benimki 2ay 6gunluk daha

Evet bebek cekirge kiz hakkat 94lu musun sen? Masallah senin hepten ablanmisim ben
Benim de bir oglum var seninkiyle aralari az sanirim benimki 2ay 6gunluk daha
Arya 94 lü sanırım
Ben 87 liyim sen kaçlısın ?

Benimki 11 ayına girdi, seninde ilk zamanları daha zordur gaz olayları var dimi

Kullanıcı adı ve şifremizi giriyoruz
Dan diye şu tarihe kadar cezalısınız diye bi mesaj alıp sezercik gibi yutkunarak gidiyoruz, giremiyoruz
Kaşları ya da yüzü şu ifade ile tutuyoruz gibi bir form var mı yoksa doğaçlama mı gelişiyor

Kaşları ya da yüzü şu ifade ile tutuyoruz gibi bir form var mı yoksa doğaçlama mı gelişiyor
Benimkisi doğaçlama aman yine mi banlandım ne dedimdi sanki iki muhabbet sokuşturdum araya alt tarafı diyorum, bugün işyerinde gün geçmez kk sız diyorum ve bi süre kendi kendime yöneticilere küsüyorum da haberleri bile olmuyo tabi

Arya 94 lü sanırım
Ben 87 liyim sen kaçlısın ?

Benimki 11 ayına girdi, seninde ilk zamanları daha zordur gaz olayları var dimi
Ben 84luyum kuzum gaz var hem de nasil, birbirimize anca alistik malum benim yas fazla oldugu icin anca alistim bebis naapsin

Konu yu acan mi yiyor cezayi
Yok sen bilmeden yanlış başlığa konu açmışsın diye seninki taşınır sadece başka başlığa
Ceza almazsın
Ben çenemden dolayı alıyorum cezayı yeni de değilim kuralları bilmem lazım gibisinden hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…