- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi rose noire
-
Ali muhteşem yüz yılda cihangir ken daha sevimliydiBen Güneşin Kizlarini izliyorum.
Diziyi degil tabi Ali 'yi
Kıvırcıklar düz saçlı olmak ister
Düz saçlılar kıvırcık zaten
Gerçi düz saçı kullanmak daha kolay ama arada bir kıvırcık yapayım dersen de durmuyo işte
En iyisi dalgalı mı acaba
Vay : ) beklemiyodumYuz yuze gorusmek isterdimoyle biliyorum yane
Bnde yarın ınternetten ızlerım :) Bugun evde olamıcamAa eveet, o güzeldi.. Tekrarlarını izliyorum onun genelde.. Bu akşam onu izliyim bari.. :)
Aman kimse halinden memnun değil ama şükür saçımız var ( :yoook dalgalida iyi degil :)
Her hali guzel isterse harem ağası olsunAli muhteşem yüz yılda cihangir ken daha sevimliydi
Yöneticiler taşıyacak sen zahmet etmebenimde ama konu taşımamız gerekiyormuş kızlar
Evet bebek cekirgeBende dizi izlemem eskiden izlerdim de şimdi izlesem de anlamam mıkır mıkır eden bi bebeğim var şimdi..
Kullanıcı adı ve şifremizi giriyoruzpeki ban yidiğinizde napıyonuz
İsmini yazmaya korktuğum bir 4 harfli yönetici varYöneticiler taşıyacak sen zahmet etme
Arya 94 lü sanırımEvet bebek cekirgekiz hakkat 94lu musun sen? Masallah senin hepten ablanmisim ben
Benim de bir oglum var seninkiyle aralari az sanirim benimki 2ay 6gunluk daha
Kaşları ya da yüzü şu ifade ile tutuyoruz gibi bir form var mı yoksa doğaçlama mı gelişiyorKullanıcı adı ve şifremizi giriyoruz
Dan diye şu tarihe kadar cezalısınız diye bi mesaj alıp sezercik gibi yutkunarak gidiyoruz, giremiyoruz
Ay ne datluuuuVay : ) beklemiyodum
Teşekkür ederim
Ben biraz gudubetimdir
Benimkisi doğaçlama aman yine mi banlandım ne dedimdi sanki iki muhabbet sokuşturdum araya alt tarafı diyorum, bugün işyerinde gün geçmez kk sız diyorum ve bi süre kendi kendime yöneticilere küsüyorum da haberleri bile olmuyo tabiKaşları ya da yüzü şu ifade ile tutuyoruz gibi bir form var mı yoksa doğaçlama mı gelişiyor
Ben 84luyum kuzumArya 94 lü sanırım
Ben 87 liyim sen kaçlısın ?
Benimki 11 ayına girdi, seninde ilk zamanları daha zordur gaz olayları var dimi
Konu yu acan mi yiyor cezayiKullanıcı adı ve şifremizi giriyoruz
Dan diye şu tarihe kadar cezalısınız diye bi mesaj alıp sezercik gibi yutkunarak gidiyoruz, giremiyoruz
Ne oldu konu sahibi yüzün düştü
Yok sen bilmeden yanlış başlığa konu açmışsın diye seninki taşınır sadece başka başlığaKonu yu acan mi yiyor cezayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?