kızlar ara ara aklımageliyor canım sıkılıyor kvdem hamile kalmadan önce bi doğur sana bilezik alcam şöyle yapcam böyle yapcam gibi bisürü laf...hamile kaldım doğurdum okadar basit bi bileklik taktı ki çok bozuldum arada aklıma geliyor çok sinirleniyorum benim hiç böyle bi talebim beklentim yoktu zaten doğuma yakın hep sızlanmaya başladı
tşk ederim çok güzel yazmışssınız ama ben kasti almadığını haset ettiğini nefsinin yüzünden yapmadığını düşünüyorumeee ne önemi var
takmasın
gereksiz vs vs
bunu açıkça söylemiş ama evdeki hesap çarşıya uymamış
bilezik alacağım demiş alamamış ama üzerine yatmamış bileklik almış
maddi gücü buna yetmiş
kötü niyet yok
unutun gitsin
beklenti kötüdür beklentiye kv sebep olmuş ama siz gelmiş geçmiş deyip unutun
beklentin olmasa güler geçer, zoruna falan da gitmezdiyalan mı beklentim yoktu ama hem böyle söyleyip hemde dalga geçer gibi sırf lafını yerine getirmek için taktığı zoruma gidiyor
tşk ederim çok güzel yazmışssınız ama ben kasti almadığını haset ettiğini nefsinin yüzünden yapmadığını düşünüyorum
yalan mı beklentim yoktu ama hem böyle söyleyip hemde dalga geçer gibi sırf lafını yerine getirmek için taktığı zoruma gidiyor
eşimi biraz kıskanıyor bendenneye haset edecek?
dalga geçin diye açmadım konuAslinda buyuk kelepce bilezik takacakmisti ama gelinin beklentisi yok diye kucuk takmis
iyi de ne alakası var yapma Allah aşkına yaeşimi biraz kıskanıyor benden
eşimi biraz kıskanıyor benden
Hiç bir anne evladını kıskanmaz.eşimi biraz kıskanıyor benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?