- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
banada hiç takmasalardıda olurdu ama hem öyle söyleyip hemde böyle yapmasıgitmesin
ya aman zam geldi boş ver bir şey takmayacağım deseydi
bana mı doğurdun deseydi vs vs
kv oğluma ne taktı unuttum valla
bir yarım bir cumhuriyet taktılar galiba
ikinci torun tek erkek vs vs
bir önemi var mı yokkk
hiç takmasalar da olurdu
ne alaka ya tabiki hayır ben hem böyle söyleyip sonra yan çizdiği için sinirleniyorumKayınvalideniz bilezik takacak diye mi doğurdunuz?
banada hiç takmasalardıda olurdu ama hem öyle söyleyip hemde böyle yapması
bişey paylaşmak da suçBaşka derdin mi kalmadı kardeşim :)
Üzüldüm senin adınaaaa...............
ikincide dediğiniz gibi yaparımben olsam doğurmaz takana kadar içimde tutardım, gerekirse içimde üniversite çağına kadar tutardım, rahim benim bebek benim derdim çok safsınız
Bence sinirlenmeye hakkınız yok. Beklentiye girmeyin.ne alaka ya tabiki hayır ben hem böyle söyleyip sonra yan çizdiği için sinirleniyorum
Ya siz her söyleneni niye ciddiye alıp beklentiye giriyorsunuz ki?ne alaka ya tabiki hayır ben hem böyle söyleyip sonra yan çizdiği için sinirleniyorum
Gerçekten boş vaktiniz çoksa hobi edinmelisiniz bence.
Spor yapın,en güzeli.
Enerji atarsınız.
artık hiç beklentim yok zaten desede inanmam
Bana kimse bişey almadı almayacakta sanırım ,kendi adıma üzüldümkızlar ara ara aklımageliyor canım sıkılıyor kvdem hamile kalmadan önce bi doğur sana bilezik alcam şöyle yapcam böyle yapcam gibi bisürü laf...hamile kaldım doğurdum okadar basit bi bileklik taktı ki çok bozuldum arada aklıma geliyor çok sinirleniyorum benim hiç böyle bi talebim beklentim yoktu zaten doğuma yakın hep sızlanmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?