canım sıkılıyor

banada hiç takmasalardıda olurdu ama hem öyle söyleyip hemde böyle yapması

ayrıca çocuk doğurup ondan bundan hediye bekleyen kadınların dramı nedir Allah aşkına?

ben çocuk yaptım diye annem veya k.validem bana niye hediye alsın onlara mı yaptım ne alaka?

banada hiç takmasalardıda olurdu ama hem öyle söyleyip hemde böyle yapması

ama yapmış belki cidden parası yoktur

neden hep olumsuz yandan bakıyorsunuz ki

burada ne konular var bir çorap bile almadı diye

sizinki çocuğa da değil size hediye almış

maddi değerinin ne önemi var ki

Beklentim yok diye kendinizi kandırmayın çünkü gayet beklemişiniz. Lafa gelince herkes çok cömert vaatlerde bulunur zaten zamanla bunların gerçekçiliğini ayırt edersiniz.

ne alaka ya tabiki hayır ben hem böyle söyleyip sonra yan çizdiği için sinirleniyorum
Ya siz her söyleneni niye ciddiye alıp beklentiye giriyorsunuz ki?
Benim kayınvalidem neler der, torun olunca ona şunu alıcam, bunu yapıcam.
Ah bana bir loto çıksa ilk işim size ev almak olacak vs. , devamlı oynar kendisi.
Ama yarın birgün gerçekten para çıktı diyelim hayatta ev beklemem kendisinden, almadı diye sinirim de bozulmaz açıkçası.

Bana kimse bişey almadı almayacakta sanırım ,kendi adıma üzüldüm .Sende olan var olmayan var diye düşün şükret

Beterin beteri var benim kızım oldu kaynanam kizima 3 gramlık bileklik taktı bide o ora k v parasida olduğu halde esas bizimki dalga geçer gibi yaptı yarasi da ismini koymamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…