Canım sıkılıyor

selam kızlar nasılsınız bakalım benim bugün öğlene yemekli misafirim vardı
onları uğurladım geçtim pc başına a.s.

valla can sıkıntıları saatlerı tutmuyo arkadaslarşakkıdı
ben geldım ama sımdık cıkıcam dugune gıdıcemde hazırlanacam oyuzden belkı bı balık falan bulurum dımı ama cokacimcoook
aman yok ıstemıyom senağlama
senağlama

evet, saatler tutmuyor...olsun biz gelip yazalım, nasıl olsa gelenler bakıyor, kimler sıkılmış diye :teytey: sana iyi eğlenceler canım, ben de ev işleriyle ilgileneceğim ama biraz güç topluyorum :roflol:

evet, saatler tutmuyor...olsun biz gelip yazalım, nasıl olsa gelenler bakıyor, kimler sıkılmış diye :teytey: sana iyi eğlenceler canım, ben de ev işleriyle ilgileneceğim ama biraz güç topluyorum :roflol:

EVET YAZIYORUM GELINCEDE NE LER LMUS DIYE BAKIYORUM
saol sanada kolay gelsın
artıkm yarın gorusuruz optum herkezı

elvıra sımdıden hayırlı dogum yapmanı dılıyorum

hoşgeldin, neler yapıyorsun bakalım? ben çok geç uyandım...ev işleri ile meşgulüm. pcyi de açık bıraktım....

cn sıkılıyo çünkü askım yanımda deıl 2 ay 20 gündr ona dokunamadım ve daha cok var yanıma gelmesıne keske yanımda olsa:çok üzgünüm: ama o kayserıde ben ıstda:çok üzgünüm:

bende temizlik yapıyordum bitti çok şükür şimdide namazımı kılayım tekrar gelirim canım....

Allah kabul etsin canım...bende de ütü var sırada. gözümde o kadar büyüdü ki hiç yapmak istemiyorum..zaten normalde yapmam da yarın giymem gerekenleri ütülemem gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…