- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
yine bir adet dönemi öncesi ve ben yine streslerdeyim. patlayacak gibi oluyorum. en son bir kimyasal gebelik yaşadım. zaten psikolojim bozuldu. bir de üstüne iş arkadaşlarımdan biri yanımda hamile olduğunu öğrendi.(telefonda eşiyle konuştu, eşi doktordan test sonucunu almış) kesinlikle kıskanmadım hatta duyulandım,çok mutlu oldum ama 'inşallah benim de senin gibi sonu hüsran olmaz. hahahaaaaa...' gibi bir yorum beni benden aldı. ben mi çok alınganlık göstermişim yoksa siz de olsanız alınır mıydınız? o heyecanla belki de ne dediğini bilemedi ama ben densizlik olduğunu düşündüm... evet inşallah benim ki gibi elinden oyuncağı alınmış çocuğa dönmez, inşallah kucağına sağlıkla alır... (sizleri seviyorum. adetime 3 gün var. dua edin olmaz mı?)
Arkadaşının öküz olduğunu düşünüyorum...
Allah gönlüne göre versin, hayırlı zamanda, sağlık ve huzurla gelsin bebeğin inşallah
İnşallah mucizen gelmiştir. Ayrıca kimyasal gebeliklerden sonra daha çabuk hamile kalındığını okumuştum biryerlerde zamanında hakkında hayırlısı olsun.
O arkadaşına gelince de, gerçekten densizce bir yaklaşım olmuş. Onun güldüğü şey senin en büyük hayalindir, sanırım bunun farkına varamamış arkadaş. Üzülme hiç, değmez :)
O ne biçim arkadaş çok densizmiş. İnşallah hamilesinizdir ve hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız dualarımdasınız
teşekkür ederim.. bu halde güldürdün beni :) aslında kinlenecek bir konu değil ama onunla konuşasım gelmiyor iş yerinde. böyle olunca da kıskandığımı düşünecek diye korkuyorum
yine bir adet dönemi öncesi ve ben yine streslerdeyim. patlayacak gibi oluyorum. en son bir kimyasal gebelik yaşadım. zaten psikolojim bozuldu. bir de üstüne iş arkadaşlarımdan biri yanımda hamile olduğunu öğrendi.(telefonda eşiyle konuştu, eşi doktordan test sonucunu almış) kesinlikle kıskanmadım hatta duyulandım,çok mutlu oldum ama 'inşallah benim de senin gibi sonu hüsran olmaz. hahahaaaaa...' gibi bir yorum beni benden aldı. ben mi çok alınganlık göstermişim yoksa siz de olsanız alınır mıydınız? o heyecanla belki de ne dediğini bilemedi ama ben densizlik olduğunu düşündüm... evet inşallah benim ki gibi elinden oyuncağı alınmış çocuğa dönmez, inşallah kucağına sağlıkla alır... (sizleri seviyorum. adetime 3 gün var. dua edin olmaz mı?)
Gör bak güzel olacak her şey, bırak kim ne düşünürse düşünsün, benim anne olma ihtimalim binde 5 =)) yine de takmıyorum. Rahat olmaya çalış, streste önemli etken bu işlerde, ferah tutmaya çalış kendini
cok dengesiz biriymiş hiç yakıstıramadım acıkcası.
siz üzülmeyin bakın kimyasal da olsa hamile kalabiliyomussunuz bu da güzel
Allah ım tez zamanda sağlıklı olanı nasip etsin bnde 5 aydır hamile kalmaya uğrasıorum
canım bende senin gibi her hamile haberi aldığımda ağlamaklı olurdum dediğin gibi kıskançlık değil aslında sadece özlem bizimkisi...
arkadaşına gelince kafana çok fazla takma ama dediğin gibi muhabbetini de kesme sonra adın kıskanca çıkar mazallaahh
amin inşallah sağlıklı ve hayırlı olan çocuklar versin Allah. benim de 1 yılı geçti. yüzümüz güller inşallah. sizin için de dua edicem
inşallah hepimiz için güzel şeyler olur. ne güzel rahatlığına imrendim valla :) ben de senin için dua edicem...
bazı insanlar böyleler. karşımdaki kırar mıyım eder miyim diye düşünmeden ağızlarına geleni söylüyorlar.
halbuki senin yaşadığını o da yaşayabilirdi. neden insanlar biraz olsun karşıdakinin yerine kendini koymaz?
inşallah canım senin de en yakın zaman hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur
dualarım sizinle. Bu mübarek günde elbet Rabbimiz bizimde yüzümüzü güldürcek. İnş bebişlerimiz bizimledircanınızı sıkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?