canım sıkılıyor

ben bu kişiyi 8 aydır tanıyorum ve yaklaşık 3 aydır oturup muhabbet etmeye başladık. ve ne kadar safım ki ben arkadaş çevremde hamile kalamadığımı üzüle üzüle anlatırken meğersem bu kişi de benle aynı durumdaymış hamile kalmaya çalışıyormuş ama beni hep dinledi bu güne kadar 1 kere bile söylemedi bebek istediğini. hamile kalınca kikirdeyerek '' ayy ben de hamile kalmaya çalışıyordum aslındaa'' dedi. insanlar işini biliyorlar işte. beni sürekli yakın arkadaşlarım uyarır karşımdaki kişiyle ilgili bir durumda 'kızım safmısın bak böyle böyle..' diye gerçekleri görmemi sağlarlar. ben hep üzüldüğümle kalırım. haklısın bundan sonra sadece meraba meraba olmam lazım sanırım. arkamda konuşur mu hiç bir fikrim yok ama sonuçta bu kişile geçmişimiz yıllara dayanmıyor. hiç sormayacağım hamilelik nasıl gidiyor falan diye. belki anlar.. teşekkür ederim desteğin için

Rica ederimm Valla o kadar içtensiniz ki normalde dinle çok da haşır neşir biri olmamama rağmen bu gece size dua edeceğim, inşallah en kısa zamanda yavrunuz olsun diyee

işte böyle zamanlarda söylenecek sözler hep sonradan aklıma gelir. sağlıkla kucağına alsın inşallah ama kırdığı kalpten habersiz şu an... teşekkür ederim güzel dileklerin için.. isteyen herkese nasip etsin inşallah

Rica ederimm Valla o kadar içtensiniz ki normalde dinle çok da haşır neşir biri olmamama rağmen bu gece size dua edeceğim, inşallah en kısa zamanda yavrunuz olsun diyee

Allah kabul etsin dualarınızı inşallah. ben de dua edeceğim sizin dileğiniz her ne ise kabul olsun diye :)

okuyunca duygulandım insallah bebegin olur canım adet olmazsın bebek olur insallah.bende 2 aylık evliyim cocuk olmuyor simdiden soranlar edenler olmuyomu die ima edenler laf almaya calısanlar.....varda var yani
arkadasının yaptıgı cok sacma sevinmiştir tabi hani o saskınlık vardırdır ama insanların yarasına basılarak sevinilmez.yada söyle deseydi keske insallah düsmez bişey olmaz deseydi hüsran kelimeside yanlıs.senin bebişin daha kıymetli olacak emin olbu acılarının mükafatı insallah tap tatlı bir bebek olacak insallah

canım sağol desteğin için.. inşallah isteyen herkesin, hepimizin bebeği olur.. sizin daha çok yeniymiş aman benim yaptığım gibi yanlış yapma sakın strese girme. 2 ay nedir ya olmuyo mu ne demek? tövbe yarabbim ya.. ben insanları anlayamıyorum gerçekten. söylediklerin çok doğru tabii ki sevinmenin de bir adabı var ama işte ne diyeceksin ki? herkesin bebeği kıymetlidir tabi. kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah...

soryolar gülümben cokstresliyim cok kafama takarım herseyi ve takmaya basladım tabi bende.esimde varikosel bende pko rahimde perde türlü türlü seyler cıktı cıkınca saldım kendimi.ama yakınlarda tv de bişi izledim ondan sonra degiştim haberlerde bi apartmanın alt katlarını hep su basmıstı ve hepsi hastaydı.bir dairede adam felçli kadın kanser.yan dairede kadın yaslı anne babasına bakıyo babası yatalak cocugu zihinsel olarak hasta kendisi kanser hastası ve eside terketmiş.dedim kendime haline sükret Rabbim vermiyosa bir sebebi var...cok kızdım kendime.o apartman dram doluydu içim gitti.herseyin hayırlısı inanen hayırlı vakitte hayırlı saglıklı evlatların olsun insallah amin cümlemize insallah sagol canım

Son düzenleme:

öyle tabi canım neler neler var. ben de kimyasal gebelik yaşadığımda çok çok üzüldüm sonra dedim insanlar neler yaşıyorlar kendine gel dedim. ama tabi üzülmeden de edemiyor insan. Allah bu derdimizi aratmasın

Rabbim dermansız dert vermesin canım benim.tabi kolay degil evlat baskadır.biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın.Allah kimsenin yuvasının cocuk sesinden uzak bırakmasın.haklısın gülüm Allah bu derdimizi aratmasın ne güzel bir dua

Arkadas biraz hadsiz galibaa

Allah razı olsun,Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim bu mubarek kandil gunu dua esiyorum sana cok mubarek bi gun bugun insallah canim istedigin olurr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bazı insanlar bazen gerçekten densiz oluyorlar terbiyesiz senin suçun mu yani bebeğini kaybetmek sakın üzülme keşke orda ağzının payını verseydin ben kalp kırmanın çok büyük günah olduğuna inanıyorum hele senin gibi yarası taze olan bir anne adayının ama bilmeli ki kimsenin garantisi yok ben hergün dua ediyorum hepimizin bebeği sağlıklı doğsun diye yapacak başka hiçbir şeyimiz yok çünkü. Sende sakın üzülme ister kimyasal gebelik ister düşük mutlaka Allah ın bir bildiği vardır daha sağlıklısı için vucüdun bekliyordur hep iyi düşün olur mu arkadaşım dualarımız seninle

ben böyleleri için "görmemişin çocuğu olmuş,kime hava atacağını şaşırmış"diye nitelendiriyorum.
çok çok ayıp etmiş "arkadaşınız"
dualarımız senin ve senin gibi anne olmak isteyen kardeşlerimizle,ablalarımızla.

her zaman derdime ortak oldunuz. sizi gerçekten çok seviyorum. malesef bu gün adet oldum (((((

demekki senin minik naz yapıyor annesi.en doğru zamanda gelir Rabbim ol dediği vakit.Her şeyde bir hayır vardır.bu arada arkadaşın on numaraymış senin türünden pek kalmadı deyip çerçeveletip duvara asmak lazım o tipleri.vitrin içi de olur.şaka gibiama bir seçenek daha var ki düşünmeden konuşmuştur kendimden biliyorum bazen çam değil orman devirebiliyorum art niyetsiz kesinlikle.ama tabi arkadaşının hangi tip olduğunu sen daha iyi bilirsin.Herkes kendi dilinin bedelini ödüyor bu hayatta ne demişler tükürdüğünü yalamadan ölmek yok.biraz daha dikkatlı konuşsak çok daha iyi ama.insanız işte.neyse tatlım çenemin düştüğü an bu andır.senden müjdeli haberleri bekkiyoruz ilerleyen günlerde inşallah.

ayy annesi yazmışsın ya bi hoş oldu içim.. sağol canım desteğin için. evet ben çok alındığım için başta kötü oldum. densiz falan dedim. ama onun da çok olumlu şeyler söylememiş doktor. üzüldüm gerçekten. hatta bu gün sarıldım destek oldum... niyeti iyi mi kötü ben bilmem ama Allah bilir. hepimiz mutlu olalım artık yaa. şu bir derdim var bölümü bomboş kalsın istiyorum :))) herkes bütün dertlerinden kurtulsun artık. müjdeli haber vermeyi ben de çok istiyorum canım inşallaaaahhh en kısa zamanda

seneler önce tayin olup başka bir ile gitmiştik.kısa bir süre sonra ben rahatsızlandım ve dr gittim.hamile olduğumu öğrendim ve eşimi aradım.eşimin odasında çalışan hanım konuşmasını duyunca sormuş ve benim hamile olduğumu söylemiş eşim de.bunu duyan hanım ağlayarak uzaklaşmış,tabii eşim ne olduğunu anlamamış.sonra oradaki çalışanlardan bu hanımın tedavi gördüğünü ve sonucun olumsuz olduğunu öğrenmiş.çok üzüldük ama yapacak bir şeyimiz yoktu.diğerleri doğumdan sonra geldiler ama maalesef o hanım gelmedi

benim çocuğum yokhenüz düşünmüyoruz
bunu arkadaşıma daha doğrusu komşuma defalarca söyledim henüz düşünmüyoruz diye
fakat o kendini akıllı zannedip benimle eşimin sorunu olduğunu bu yüzden çocuk yapamıyoruz sanıyor
kendisinin 2 çocuğu var ve her dafesında şöyle yapar
alır çocuğunu kucağına bana baka baka göstere göstere öper öperbak bak der,Allahım iyiki doğurmuşum seni iyiki yapmışım olmayanada ver Allahım der
sonar bir meyve soyup çocuga verir ve derki ver şunu ablana yesinde vitamin alsın çocuğu olsun
bazıları biraz patavatsız maalesef,eğer sorunum olsaydı komşumun bu lafları beni incitirdi belki
siz üzülmeyin,belkide o heyecanla ne dediğini bilemedi arkadaşınız,bazısıda gerçekten ne dediğini bilmez
umarım en kısa zamanda kollarınıza alırsınız buda en hayırlı zamanda olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…