canım sıkılıyor

Yazdıklarınızı okudum bende bu aralar çocuk istemeye başladım sanırım, arkadaşınızın dediğine çok üzüldüm ne kadar garip ne kadar kötü acı bir durumda vicdansızlık başka şeye benzemiyor er geç kendisini de bitiriyor böyleleri umarım sağlıkla alır tabi çocuğunu kucağına. Benim diyeceklerim size ama, bir tanıdığımız senelerce uğraştı devamlı tedavi gördü 10 sene neler oldu neler ypıldı bilmiyorum sormadık konuşmadık hiç 5 düşük hepsi çok yüksek derecelerde engelliymiş alınmadı düştü hepsi doktorlar umudu kesin artık olma şansı kalmadı dediklerinde bütün tedaviye son verildiğinde kendiliğinden gelen ve şimdi 4,5 aylık bir bebek umarım sizin mutlu sonunuz bu kadar acılı ve geç olmaz bir an önce istediğiniz olur bebeğiniz rahme düşer ve kucağınıza alırsınız bunlar sizi üzmesin duygulanıp üzülün diye değil mutlu ve umutlu olun diye yazdım bende sizin için dua edicem

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…