- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
İnnema emruhu iza erade şey en, en yekule kunfe yekun
Bunu öğrendiğimden beri çok rahatım =))
aynı sorun bendede var
Kendisi malın tekiymiş, onu önemsemeyin
Allah size de hayırlı bir evlat nasip eder inşallahh
bende hergün böyle payavatsızlarşa mücadele ediyorum. .
İnşallahhhhhhh bizlerinde olur evlatlarımız kuzummm hayırlısı ile. .
amin canım benim inşallahh.. bir yerden sonra insan ister istemez alınganlaşıyor. böyle olunca da kıskanç olarak anılmamak elde değil. hangisiyle mücadele edlim biz?
inan 23 yaşındayım saçlarım bembeyaz oldu bu mevzu yüzünden. .
Çookkkkk üzülüyorum. . Rabbim dışında kimsem yokkkkkkkkk
Künfeyekün der ve oluverir inşallahhhh
canımmm o kadar iyi anlıyorum ki seni. hakkaten benim de saçlarım beyazladı.ama bak olumlu düşün yaşın daha çok erken tatlım en azından bu içini rahatlatsın. ben 28 yaşımdayım. 2 sene sonra oldummu sana 30. kim istemez ki çocuğuna genç anne olmayı.. ama napalım artık Allah versin de yeterki hayırlısı olsun
ALLAHım hayırlı evlatlar nasip eyle bizlere inşallahhikiz ikiz lütfen Rabbim
aaa ben de ikiz istiyorum :) hep böyle dua ediyorum. hayırlısı bakalım en kısa zamanda inşallahhh
inşallahhh yaaaaa dua eder dua beklerim canım daima
yine bir adet dönemi öncesi ve ben yine streslerdeyim. patlayacak gibi oluyorum. en son bir kimyasal gebelik yaşadım. zaten psikolojim bozuldu. bir de üstüne iş arkadaşlarımdan biri yanımda hamile olduğunu öğrendi.(telefonda eşiyle konuştu, eşi doktordan test sonucunu almış) kesinlikle kıskanmadım hatta duyulandım,çok mutlu oldum ama 'inşallah benim de senin gibi sonu hüsran olmaz. hahahaaaaa...' gibi bir yorum beni benden aldı. ben mi çok alınganlık göstermişim yoksa siz de olsanız alınır mıydınız? o heyecanla belki de ne dediğini bilemedi ama ben densizlik olduğunu düşündüm... evet inşallah benim ki gibi elinden oyuncağı alınmış çocuğa dönmez, inşallah kucağına sağlıkla alır... (sizleri seviyorum. adetime 3 gün var. dua edin olmaz mı?)
amin canım benim inşallah. artık o lafını heyecanına vermekten başka bir şey yok bana düşen. ne denir ki kıza kalkıp sen ne diyorsun deyip moralini mi bozayım böyle bir zamanında.. densizlik lafı tam da bu gibi durumlar için bence
Alinganlik deyil tabiki, resmen dengesizlik etmis.
Allah en Kisa zamanda sanada versin insallah
Saygısız.. Tam bir kendini bilmezmiş.. Ben inanıyorum sen de inan sende hamile kalıp anne olacaksın mutlaka :) Bugün mübarek gün bol bol dua et olur mu bende senin için dua edeceğim.. Üzme kendini lütfen..
Ayyy ne kadar da iyi niyetli bir insansınız, o kişiye bakış açınız beni duygulandırdı resmen. Ben olsam "Ceviz içi kadar beyninle espri yapmaya çalışmasan keşke" derdim. Aklı sıra komik olmaya çalışmış. Ama işte beyin hastalıklı olunca, yapacak bi şey yok.
canım benim güldürdün beni valla haklısın :) acaba diyorum bu kişiye söylesem mi kırıldığımı ama bunu söyleyen bir insanın benim kırıldığımı anlayabileceğini sanmıyorum.. üstüne bir de kıskançlıkla suçlanmayayım da..
Gör bak güzel olacak her şey, bırak kim ne düşünürse düşünsün, benim anne olma ihtimalim binde 5 =)) yine de takmıyorum. Rahat olmaya çalış, streste önemli etken bu işlerde, ferah tutmaya çalış kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?