canım sıkılıyor

İnnema emruhu iza erade şey en, en yekule kunfe yekun

Bunu öğrendiğimden beri çok rahatım =))

O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O'nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur.

Yasin Suresi 82 / 1

özet bu aslında ama insanoğluyuz işte.. hatırlattığın için teşekkür ederim :)

bende hergün böyle payavatsızlarşa mücadele ediyorum. .
İnşallahhhhhhh bizlerinde olur evlatlarımız kuzummm hayırlısı ile. .

amin canım benim inşallahh.. bir yerden sonra insan ister istemez alınganlaşıyor. böyle olunca da kıskanç olarak anılmamak elde değil. hangisiyle mücadele edlim biz?

inan 23 yaşındayım saçlarım bembeyaz oldu bu mevzu yüzünden. .
Çookkkkk üzülüyorum. . Rabbim dışında kimsem yokkkkkkkkk
Künfeyekün der ve oluverir inşallahhhh
amin canım benim inşallahh.. bir yerden sonra insan ister istemez alınganlaşıyor. böyle olunca da kıskanç olarak anılmamak elde değil. hangisiyle mücadele edlim biz?

inan 23 yaşındayım saçlarım bembeyaz oldu bu mevzu yüzünden. .
Çookkkkk üzülüyorum. . Rabbim dışında kimsem yokkkkkkkkk
Künfeyekün der ve oluverir inşallahhhh

canımmm o kadar iyi anlıyorum ki seni. hakkaten benim de saçlarım beyazladı.ama bak olumlu düşün yaşın daha çok erken tatlım en azından bu içini rahatlatsın. ben 28 yaşımdayım. 2 sene sonra oldummu sana 30. kim istemez ki çocuğuna genç anne olmayı.. ama napalım artık Allah versin de yeterki hayırlısı olsun

ALLAH’ım hayırlı evlatlar nasip eyle bizlere inşallahh ikiz ikiz lütfen Rabbim

Şaka gibi. O an o insan müsveddesine bi kafa atsan yeriymiş. Bazen forumda saçmasapan şeyler için alınganlık yapan insanların konularını görürken, böyle bir öküzlük için alınıp alınmama arasında kalman çok fazla masumane.
Alınmayı geç eğer yüz yüze bakmaya mecbursam ben olsam bu terbiyesizliğin acısını çıkartırdım.

Saygısız.. Tam bir kendini bilmezmiş.. Ben inanıyorum sen de inan sende hamile kalıp anne olacaksın mutlaka :) Bugün mübarek gün bol bol dua et olur mu bende senin için dua edeceğim.. Üzme kendini lütfen..

Ayyy ne kadar da iyi niyetli bir insansınız, o kişiye bakış açınız beni duygulandırdı resmen. Ben olsam "Ceviz içi kadar beyninle espri yapmaya çalışmasan keşke" derdim. Aklı sıra komik olmaya çalışmış. Ama işte beyin hastalıklı olunca, yapacak bi şey yok.

Saygısız.. Tam bir kendini bilmezmiş.. Ben inanıyorum sen de inan sende hamile kalıp anne olacaksın mutlaka :) Bugün mübarek gün bol bol dua et olur mu bende senin için dua edeceğim.. Üzme kendini lütfen..

inşallah canım inşallah... buraya yazdığım zamanlar sizin destekleriniz beni bir süre iyi hissetmemi sağlıyor. sonra yine umutsuzluğa başlıyorum... duan için teşekkür ederim. yarın oruç ta tutacağım kısmetse bol bol dua edeceğim herkese tüm dilekleri için

canım benim güldürdün beni valla haklısın :) acaba diyorum bu kişiye söylesem mi kırıldığımı ama bunu söyleyen bir insanın benim kırıldığımı anlayabileceğini sanmıyorum.. üstüne bir de kıskançlıkla suçlanmayayım da..

Açıkçası bu samimiyetinize bağlı biraz. Eğer samimi olduğunuz biriyse elbette söyleyin kırıldığınız şeyi. Ama nedense benim kafamda insanların sıkıntılarını alaya alan, ciddiyetsiz, nerede ne konuşacağını bilmeyecek kadar patavatsız biri canlandı bu kadınla ilgili. Dediğiniz gibi dedikodu çıkarabilecek biri mi arkanızdan? Yani şöyle bir durumda yerinizde olsam ilişkimi keserdim tamamen. Yani kırıldığınız noktayı söyleseniz özür mü diler yoksa orada burada kendi yaptığını anlatmayıp "gamze bana soğuk davranıyor hamile olduğumu öğrendiğinden beri" mi der? Ama her iki durumda da koyun aranıza mesafeyi, kim ne derse desin. Ama size önerim insanları önemsemeyin bu kadar, çok hassas birisiniz belli ki, ben de bi zamanlar öyleydim ama değiştim. Yani ben bekarım ama bildiğim kadarıyla bu hamilelik olaylarını stres falan da etkiliyor. Relax olun, boşverin kim ne düşünürse düşünsün sizinle ilgili, bence fazla iyi niyetli birisiniz, inanın çok takdir ettim Ve bu tarz insanlar hep eziliyor ne yazık ki. Dişli olun bence

Ben olsam o dakika"umarım alaya aldığın şeyle sınanmazsın kardeşim" der gider çay doldururdum kendime. İnsanlar gerçekten sonu ne olacağını bilmedikleri şeyler hakkında aptal davranabiliyolar. O ona verilmiş bi'emanet bunu unutmasın.

Tez zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah, canını sıkma lütfen...

Yorumlardan az buçuk tanıyabildiysem mükemmel bi'anne adayısın. Allah tez zamanda gönlüne göre versin senin de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…