- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.918
- 798
Allah yardımcınız olsun. Savcılığa şikayet edin, yanlız dolaşmayın, kapınızı kilitli tutun. Eski eşinizi siz bizden daha iyi tanırsınız belki sadece korkutmak istiyor bilemedim ama siz tedbirli olun lütfen.Boşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
eşim mesajlar atıyor bisürü
"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi
ya ben korkuyorum napıcam
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
gazetelerde öldürülen bisürü kadın var
Boşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
siz de mi boşandınız [\QUOTE]
sürüyor justcum. 2yıla giricez kasımda:) sakın korkma o seni yıldırmaya çalışıyor. Herkesin kişiliği farklı ama benim oğlumun babasıyla senin eşin aynı. Korktuğunda 155 i ara korktuğunu boşanma davan olduğunu söyle. Bende gece 2 de aradım polis kapımdaydı. Benim farklı olaylarım vardı. Oturduğum ev oğlumun babasının, evden sürükleyerek çıkarmaya çalıştı. Al p.c ni nerde kalıyorsan kal demişti. (Şimdi çok kıymetli yavrusu). Hemen ertesi gün oğlumun babasıyla hem ayrı yaşama hemde 3 ay benden uzaklaştırma kararı alındı. Ne karakola gittim ne de savcılığa . Sadece korkuyorum demem yeterli oldu.
Yerde mi sürüklendiniz siz
Devletle oyun olmaz, eğer ortada bir dava varsa ona katılmak zorunda..
Kii kaldı ki tehdit davasıydı bu..
Oyuzden devleti yanılttığı için mahkemeye gitmediği için tıktılar içeriye
Allah yardımcınız olsun. Savcılığa şikayet edin, yanlız dolaşmayın, kapınızı kilitli tutun. Eski eşinizi siz bizden daha iyi tanırsınız belki sadece korkutmak istiyor bilemedim ama siz tedbirli olun lütfen.
Siz tedbirli olun , o varsın havlasın. Lütfen savcılığa başvurun bir an önce.bileklerimden
kaç celsede btti peki
bigün bana şiddet göstereceğini de düşünemezdim o yüzden bilmiyorum artık
Boşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
Ben ilk duruşmaya gittim, o gelmemişti işte..bileklerimden
kaç celsede btti peki
bigün bana şiddet göstereceğini de düşünemezdim o yüzden bilmiyorum artık
bileklerimden
ya ben kendime kızıyorum
onla konuştukça normal biriymiş gibi algıladım onu
düzelebilir sandım umutlandım
üstelik de ben suçluymuş gibi düzeltmek için uğraştım ya o kadar çabaladım
bir de neden karşılık vermiyor diye üzülüyordum
siz haklıydınız
bana sert yorum yapabilirsiniz
senin daha yumuşak bakman doğal bazı insanlar kendini bağlatana kadar içindeki canavarı saklıyor,sonra da o kötülükleri ona yakıştırmıyorsun ya da affedici oluyorsun,herkesin bir sınır noktası var seninki biraz üstteymiş maalesef..ya ben kendime kızıyorum
onla konuştukça normal biriymiş gibi algıladım onu
düzelebilir sandım umutlandım
üstelik de ben suçluymuş gibi düzeltmek için uğraştım ya o kadar çabaladım
bir de neden karşılık vermiyor diye üzülüyordum
siz haklıydınız
bana sert yorum yapabilirsiniz
Dünkü o son özür mesajından sonra bir şey yazdı mı?
senin daha yumuşak bakman doğal bazı insanlar kendini bağlatana kadar içindeki canavarı saklıyor,sonra da o kötülükleri ona yakıştırmıyorsun ya da affedici oluyorsun,herkesin bir sınır noktası var seninki biraz üstteymiş maalesef..
yok yazmadı ben uzak durmasını söyledim ben de onu tehdit ettim
ona karşı malesef
ben konunun gerisini bilmiyorum eğer kocan özür dilediyse annenesöyle ama,babana söylemesin,çünkü babanla da muhattap olursa kocan daha çok sinirlenebilir kuzumYa anneme ulaşamadım henüz ona söyleyemedim
Açmıyor
benimkide yüzüne kezzap atarım demiştiii
hiç sormaaa yolda hep tetikteydim o zamanlar karanlıkta dışarı çıkmazdım işten eve koşarak giderdimbi ara da o modaydı çünkü
artık bıçak falan daha meşhur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?