• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım tehlikede mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
eşim mesajlar atıyor bisürü

"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi

ya ben korkuyorum napıcam :KK43:
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
gazetelerde öldürülen bisürü kadın var :KK43:

Ohaa ! Kafayı mı yemiş bu adam.kim kimi öldürüyor.kendini texas da zannetti herhalde.Allah ım korusun bu tür canilerden.evlenmeye evlenirler.Boşanırken de düşman kesilirler.Kalıplarına ...... !

"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi

yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
Mesajları kesinlikle silmeyin ve savcılıktan koruma talep edin, hatta ve hatta ayrı bir dava açarak nezaret altında olmasını sağlayın. Allah yardımcınız olsun.

Korkma birsey yapamaz salak ..
Savciliga suc duyurusunda bulun ama..msjlari goster...onun amaci seni korkutup sindirmek...

Koruma kolay kolay verilmiyor. Muhtemelen 100 metreden daha fazla yaklasmama karari verilir. Yaklastigi zaman polis cagirirsiniz zaten. Ama telefon tacizlerinin önüne kolay gecilmiyor. En olmadi farklı numaralardan arar durur.
Kadin yaninda koruma oldugu halde korumasiyla beraber olduruldu.
Ben yaklasmama karari verdirdigim halde sokakta yerlerde suruklendim.
Bilemiyorum, tek önerim sakin olmaniz konusunda. Mesajlara cevap vermeyin. Tacizlere kulak asmayin ki daha fazla kudurmasin.

yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
Banada öyle demişti, ama boşandık geçen sene.
Sonra yine hazmedemedi, tehdit etti beni ve ailemi.
Savcılığa dilekçe verdim şikayet ettim.
Duruşmaya katılmadı, sonra duruşmaya katılmadığı için gecenin bir yarısı polis gelmiş almış bunu 1 gece içerde kalmış.
Ama iyi şu an vazgeçti tehditlerinden. İçerde 1 gece yattığı için vazgeçmedi ama, onun öncesinde pes etti.
Hiç bir mesajına cewap vermeyin, sadece size attığı mesajları saklayın.
Ben hiç cvp vermemiştim daha çok çıldırıyor ama olsun sonra pes ediyor zaten. Havlayan köpek ısırmaz misali canım ;)

Bağlı bulundugun yerdeki en yakın karakola gitmen lazım canım onlar seni yonlendirirler dikkat et kendine alkol sorunu vardi esinin yanlış hatırlamıorsam sakın yapamaz falan diyip bulusmaya falan gitme allah belasını versin

yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor

Mesajları silmeyin. Avukatınıza onları da gösterin. Gerekirse polise başvurun. Resmen hayatınızla tehdit ediyor sizi.

koruma kararı çıkartsanız ne olacak ki? hiç bir şey olmayacak...

yaşadığınız şehri değiştirme şansınız yok mu? tek çare kaçış...

Allah onu islah etsin,sizin de yardimciniz olsun..
Bisey yapmasini beklemeyin esinizin yaptigi basli basina suc teskil ediyor zaten
Savciliga basvurun ve bosanma davanizda da kullanin bu durumu
Ne umarken neler buluyoruz hayatta yazik ya..

yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
just şıktayım,canım hemen savcılığa şikayet et. tehdit edildiğini söyle. ayy sabah sabah sinirim bozuldu şimdi

yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
Banada öyle demişti, ama boşandık geçen sene.
Sonra yine hazmedemedi, tehdit etti beni ve ailemi.
Savcılığa dilekçe verdim şikayet ettim.
Duruşmaya katılmadı, sonra duruşmaya katılmadığı için gecenin bir yarısı polis gelmiş almış bunu 1 gece içerde kalmış.
Ama iyi şu an vazgeçti tehditlerinden. İçerde 1 gece yattığı için vazgeçmedi ama, onun öncesinde pes etti.
Hiç bir mesajına cewap vermeyin, sadece size attığı mesajları saklayın.
Ben hiç cvp vermemiştim daha çok çıldırıyor ama olsun sonra pes ediyor zaten. Havlayan köpek ısırmaz misali canım :KK66:

boyle aciz zavalli erkeklerin gucu ancak eslerine yeter
bence korktugunu belli etme ve git sikayetini yap polise

Neden böyle tehtid ediyor boşanmak mı istemiyor manyak herif bencede şehir değiştirin imkan varsa

Nasıl oldun.just ? Ne durumdasin bir gelisme var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X