Canım Teyzem...

prensesi

tocasının pamuk prensesii
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
1.303
3
116
İstanbul
şaka gibi hala inanamıyorum bir telefonla çok sevdiğim bir insanın ölüm haberini alıyorum işte aslında herşeyin boş olduğunu bir kez daha anlıyorum senağlama:çok üzgünüm:
eşimin teyzesiydi o kadar iyi bir insandı ki şu an emin ki en güzel yerde 21inde Umre'ye gidecekti gidemedi senağlama
o kadar moralim bozuk ki içimden hiçbişey yapmak gelmiyor hiçbirşeysi yoktu teyzemin ani bir kalp krizi 2 dakika içinde can veriyor kuranı elinde ölmüş cnm teyzem kuran okuyarak can vermiş mekanı cennet olsun eşide 5 sene önce vefat etmişti inşallah buluşmuşlardır birbirlerini çok seviyorlardı nur içinde yat teyzemmm :çok üzgünüm::a015:
seni çok seviyorummmm

hepimizin sırası geldiğinde göçecez bu dünyadan. ne kadar acı dimi...mafoldumben
rabbim hepimize hayırlı ölümler versin bak ne güzel imanlı bi insanmış. rabbim yerini mekanını cennet etsin....

saolun kızlar laz kızı doğru sölüyorsun herkese böyle ölüm kısmet olmaz ama insan ne kadar severse acısıda o kadar büyük oluyor inanamıyorsun mafoldumben

Allah rahmet eylesin. Rabbim herkese böyle ölüm nasip etsin, acı çekmeden, öleceğin günü an be an saymadan, bir andamafoldumben

çok saolun iyi ki varsınız burada sizlerle acımı paylaşabiliorum evdekiler perişan halde bir de askerde oğlu vardı gittiler aldılar tam 1 senesi kaldı onun doğum gününün sabahı annesinin ölüm yıldönümü o kadar acı ki mafoldumben

başınız sağolsun. Allah günahlarını bağışlasın, cennetine alsın. ölüm güzel değil tabi ama Allah herkese bu şekilde ölüm nasip etsin. ne güzel elinde Kuranı kerim varmış. Allah rahmetini esirgemesin.

basiniz sag olsun rabbim herkese güzel öülm nasip etsin ne güzel kurani elimde rabbimin kelemini okuyrken ruhunu teslim etmis.mekani cennet olsun.

Başınız sağolsun . Allah iman kuran nasip etsin. Ne kadar güzel vefat etmiş. Acı çekmeden ele ayaga düşmeden kapı gözlemeden. Allah yattığı yerde utandırmasın.Sizlerede sabırlar versin.

Rabb'im böyle temiz ölüm nasip etsin bize de,mekanı cennet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…