• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım Teyzem...

sağolun arkadaşlar bugün 7.si oldu bile hayal gibi insanoğlu bir var bir yok mafoldumben

cnm teyzem zaman ne çabuk geçiyor bugün 40ını yapıcaz mafoldumben
senin yokluğuna hiç kimse alışamadı

şaka gibi hala inanamıyorum bir telefonla çok sevdiğim bir insanın ölüm haberini alıyorum işte aslında herşeyin boş olduğunu bir kez daha anlıyorum senağlama:çok üzgünüm:
eşimin teyzesiydi o kadar iyi bir insandı ki şu an emin ki en güzel yerde 21inde Umre'ye gidecekti gidemedi senağlama
o kadar moralim bozuk ki içimden hiçbişey yapmak gelmiyor hiçbirşeysi yoktu teyzemin ani bir kalp krizi 2 dakika içinde can veriyor kuranı elinde ölmüş cnm teyzem kuran okuyarak can vermiş mekanı cennet olsun eşide 5 sene önce vefat etmişti inşallah buluşmuşlardır birbirlerini çok seviyorlardı nur içinde yat teyzemmm :çok üzgünüm::a015:
seni çok seviyorummmm

mekanı cennet olsun.

Canım vefat şekli Allah bilir ama çok güzel bir şekilde vefat etmiş umarız Allah ona cennetinde yer vermişdir.Başınız sağolsun kalanlara ömür versin Allah

basin sagolsun Allah sabir versin acini cok iyi anliyorum benim teyzemde öldu gecen yaz cok kotu bir aci hemde ilk defa bu kadar yakin bir akrabam ölmustu Allah kimseye bu aciyi yasatmasin cok zor
tekrar basin sagolsun

Allah rahmet eylesin
herkese nasip olmayacak bi ölüm şekli
mevlam sizlerin ömrünü uzun kılsın
hayatınıza böyle bir insanın girmiş olması ne büyük bir mutluluk
bu bile güzel bi mirastır

Back
X