allahım herşeyi istediğin gibi versin canım.hayatta ne yazıkki bi takım acılar yaşıyoruz.bu acılar zaman zaman büyük zman zaman küçük oluyor. ama yinede bizi yaratana karşı bizi yarattığından dolayı bi teşekkür borcumuz var ve aman aman isyan edip asi olmayalım. umarım herşey gönlünce olur canım.acı çekmek ne kadar acı verici bu durumda olsa senin bizlerden daha üstün bi yanın var bence. merhameti,saygıyı,sevgiyi,hayatı daha iyi öğrenmişsin.acı insanı olgunlaştırır. allah katında da inan baa güzel bi derecen vardır.
bak sana radyoda duyduğum bi cümleyi aktarayım; YARIN HAYATTA KALAN ÖMRÜMÜZÜN İLK GÜNÜ. hayata yeniden başla. yeni doğmuş bi bebek gibi. ben bazen öyle yapıyorum. hatta beynime format attım diyede espri yapıyorum halimi soranlaraaa:sm_cool::sm_cool:
Yeni yil, yeni umutlar canim...
yasadiklarin hic kolay degil, ve izleri kolay silinmeyecek bunu sende cok iyi biliyorsun.
ama zamanla insan herseye alisiyor,
en büyük acilar bile hafifliyor.
bak yeni yila giriyoruz, tüm olumsuzluklari, kötü düsünceleri kafandan silip bi kenara at bence.
Insaniz, hayat bu... insan maalesef istemedigi bi cok seyi yasiyor,
mühim olan kendini kaybetmemek ve basin dik yoluna devam etmek...
ALLAH sana güc versin, ve yeni yilin sana hep mutluluk getirsin...
"YETER Kİ GÜN EKSİLMESİN PENCEREMDEN"..................
SAĞLIKLI MISIN...yürüyebiliyor musun??beynin çalışıyor mu...dostun var mı içini dökebileceğin...
nefes alabiliyor musun.... eeeeee daha ne...
ben de 2007 de senin gibiydim...herşeyi zamana bırak zaman her şeyin ilacıdır.
bu satırları yazanın da okuyanların da dünyaaaa derdi var. önemli olan dertleri dert etmemen.işin sırrı burada...
elif şafak filiz akının programında şöyle dedi
"HÜZÜN MEVSİMİ DE VARDIR İNSAN HAYATINDA.OLMALIDIR DA...... DEPRESYONA GİRDİM.DEPRESYONDAN ÇIKTIĞIMDA YENİLENMİŞTİM.GÜÇLENMİŞTİM.BEN BİR BAŞKA BEN OLMUŞTUM.ACIM BANA GÜÇ VERMİŞTİ"
acılar insanı olgunlaştırıyor.bilgeleştiriyor.illa ki düzlüğe çıkacaksın bir gün. daha güçlü.daha sakin.daha olgun. her şeyi farklı görmeye başlarsın.geçmişi düşünüp "bu ben miydim" dersin.....
Canım,senin yaşadığın durumu öyle iyi anlayabiliyorumki bende 1aylık evliliğimi bitirmek zorunda kaldım 2008 çok zor bir yıldı ama zaman herşeyin ilacı,umarım gelecek yıl umutlarla dolu bir yıl olur hepimiz için.
canım bende seninle aynı durumdayım,2008 yılı tam bir kabustu benim için de.dayakla hakaretle geçti..ve ben de ayrılıyorum eşimden..Allahım büyük..inşallah hepimize yaşadığımız acıları unutturacak bir ömür nasip eder..ve 2009 yıl gözyaşlarımızın karşılığında güneş bizim için doğar..hep dua et sevgiyle kal canım..Şeniz:1hug:kaydirigubbakcemile3yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?