Canım yanıyor ,hemde ilk kez

Ne konuştun arayınca ses tonu faLan nasıLdı? Ne söyLedin anLat bakimm :6:

çok soğuk konuştu.yarın konuşalım dedi.beni sevdiğini söle öle kapatalım dedim ama ilkin sölemedi sonra söledi oda ısrarla.evliliğn ilk dönemleri böle şeyler çok norma diyip başladım konuya ama o hiiiiçççç dinlemedi bile..ya yarında böle olursa bu akrep erkeği

kesinlikleee
çok fenalar yaa :26:
hisleride çok kuvvetli olur akreplerin..
onlardan bişey saklamak çok zordur..

HELE BİRDE ÜZDÜKLERİNİ GÖRÜRSE BU AKREP VELETLERİ ÇOK ZEVK ALIR..MESELA BENİM SALAK KARDEŞİM SEVGİLİSİNE BENİ HAYATININ MERKEZİNE KOYMA DER ARTİSTLİK YAPAR.SONRADA YUSUF YUSUF YUSUFLAR

çok soğuk konuştu.yarın konuşalım dedi.beni sevdiğini söle öle kapatalım dedim ama ilkin sölemedi sonra söledi oda ısrarla.evliliğn ilk dönemleri böle şeyler çok norma diyip başladım konuya ama o hiiiiçççç dinlemedi bile..ya yarında böle olursa bu akrep erkeği

canım ama ilk konuşmada düzelmesini bekleme zaten :20:
sabır diyorum kesinlikle sabret biraz..
kronik bi kavga kronik bi huzurla tamir edilebilir bence..
öyle tek konuşmayla değil..

Bencede soğuk konuşması normaL. Ayrıca şöyLe düşün yarın konuşaLım demiş. Yani oda bazı şeyLerin çözümLenmesi peşinde. Hem zorLada oLsa sevdiğini söyLemesinide yabana atma. Bence doğru yoLdasın devam et... Umarım herşey yoLuna girer ve bizde güzeL mesajLarını okuruz buradan. Hakkında herşeyin hayırLısı oLsun

çok soğuk konuştu.yarın konuşalım dedi.beni sevdiğini söle öle kapatalım dedim ama ilkin sölemedi sonra söledi oda ısrarla.evliliğn ilk dönemleri böle şeyler çok norma diyip başladım konuya ama o hiiiiçççç dinlemedi bile..ya yarında böle olursa bu akrep erkeği[/QUCANIM YARINA KADAR SİNİRLERİ GİDER.HEM NEOLURSA OLSUN ENDİŞELENDİĞİNİ BELLİ ETME SEN BİRAZ İLGİSİZ KALIRSAN.İNAN BANA O SANA SORUCAK BENİ SEVDİĞİNİ SÖLE DİYE.VE TELEFONLARI KAPATIRKEN SENDEN AŞKIM CANIM GİBİ KELİMELERİ DUYMAK İÇİN BEKLİCEK YIRTINACAK

canım ama ilk konuşmada düzelmesini bekleme zaten :20:
sabır diyorum kesinlikle sabret biraz..
kronik bi kavga kronik bi huzurla tamir edilebilir bence..
öyle tek konuşmayla değil..
acemi olmak ne kötü bişi ya..ama hepinizin sölediğini kafama öle bi çiviledimki aynen uygulucam..allahın izniylede düzelir die düşünüorum ilk kez ya..
:))

acemi olmak ne kötü bişi ya..ama hepinizin sölediğini kafama öle bi çiviledimki aynen uygulucam..allahın izniylede düzelir die düşünüorum ilk kez ya..
:))

düzelir canım inşallah..
bi insanın 100 kapısı varsa 100ünüde deneyeceksin, zorlayacaksın..
bi dene bakalım, evliliğin için bi sabır göster..
o yapmıyosa sen yap..
inan bunun kıymetini anlayacaktır o da, inşallah düzeldiğinizde..
bizide haberdar et gelişmelerden inş :34:

Bencede soğuk konuşması normaL. Ayrıca şöyLe düşün yarın konuşaLım demiş. Yani oda bazı şeyLerin çözümLenmesi peşinde. Hem zorLada oLsa sevdiğini söyLemesinide yabana atma. Bence doğru yoLdasın devam et... Umarım herşey yoLuna girer ve bizde güzeL mesajLarını okuruz buradan. Hakkında herşeyin hayırLısı oLsun

ayy ammmiinn.hepimizin allah gönlüne göre versin.hepimiz tanrının bi parçasıyız.
inşallah paylaşacak düzeydede düzelir :)

düzelir canım inşallah..
o yapmıyosa sen yap..
bizide haberdar et gelişmelerden inş :34:[/QUOTE
ayy kesinlikle hele bi yarın olsun..okuldan 2.30 da çıkıo bakalım konuşmalar ne yönede olucak ama dediklerinizi uyguluyucam
inşallah olucak inş:) imde bi umut var ama umarım yanılmam inş

düzelir canım inşallah..
o yapmıyosa sen yap..
bizide haberdar et gelişmelerden inş :34:[/QUOTE
ayy kesinlikle hele bi yarın olsun..okuldan 2.30 da çıkıo bakalım konuşmalar ne yönede olucak ama dediklerinizi uyguluyucam
inşallah olucak inş:) imde bi umut var ama umarım yanılmam inş

o ne kadar soğuk olursa olsun, sen sıcak ol ve alttan al :34:
bakalım bekliyoruz güzel haberlerini :21:

çok soğuk konuştu.yarın konuşalım dedi.beni sevdiğini söle öle kapatalım dedim ama ilkin sölemedi sonra söledi oda ısrarla.evliliğn ilk dönemleri böle şeyler çok norma diyip başladım konuya ama o hiiiiçççç dinlemedi bile..ya yarında böle olursa bu akrep erkeği[/QUCANIM YARINA KADAR SİNİRLERİ GİDER.HEM NEOLURSA OLSUN ENDİŞELENDİĞİNİ BELLİ ETME SEN BİRAZ İLGİSİZ KALIRSAN.İNAN BANA O SANA SORUCAK BENİ SEVDİĞİNİ SÖLE DİYE.VE TELEFONLARI KAPATIRKEN SENDEN AŞKIM CANIM GİBİ KELİMELERİ DUYMAK İÇİN BEKLİCEK YIRTINACAK

ahh ahh keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) sanki bu bana uzak gibi geldi

evet ya akrep değer veriyosa hiç dayanamaz...
benimde gece gece aşkım depreşti akrep diye diye ya :50:

İLK ZAMANLAR BÖLE DEPREŞİRSİN KIMIL KIMIL OLURSUN.SONRA SİYANÜRLÜ BÖREK TARİFİ ALIRSIN:))BEN EŞİMİN NE BURCU OLDUĞUNU BİLMİYOM KAYINVALİDEM FASULYA ZAMANI DOĞURDUM DİYO.ACABA AYI YADA ÖKÜZ BURCU VARMIKİ.....

İLK ZAMANLAR BÖLE DEPREŞİRSİN KIMIL KIMIL OLURSUN.SONRA SİYANÜRLÜ BÖREK TARİFİ ALIRSIN:))BEN EŞİMİN NE BURCU OLDUĞUNU BİLMİYOM KAYINVALİDEM FASULYA ZAMANI DOĞURDUM DİYO.ACABA AYI YADA ÖKÜZ BURCU VARMIKİ.....

ay siz ne şeker bişesiniz ya.her eve sizden biri lazım..bizede gelin :)

öküz burcu :1: :1: :1:
siyanürlü böreğe ihtiyacım olacağı şimdiden belli zatende hayırlısı bakalım :27:

Back
X