Canım Yanıyor, Ölüyorum...

atmivararkamda

Guru
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
453
390
323
Ayrıldığımız 1 ay oldu, hiç iletişimizi kesmedik her gün konuşuyoruz barışacağımıza toparlanacağımıza dair sözler veriyor hala gelecek planları yapıyoruz. Çünkü ayrılmak istemedik ikimiz de ara verip kafamızı toparlamak istedik..
Çook ama çok seviyorum onu ayrıldıktan sonra zaten kendime gelemedim. Onsuz bi hayatı düşünemiyorum.
Bu arada ayrılık sebebimiz de benim aşırı kıskançlıklarımdan bunalmasıydı. Biraz kafa dinlemek istiyorum dedi hak verdim ben de çok üstüne gidip sıkmıştım çünkü 3 yıldır burnundan getirdim her şeyi.
O günden beri kimseye karşı bir iligisi yoktu.
Ama birkaç gündür bir kıza mesaj atmaya başladı..
Hesaplarının şifreleri bende var ve her şeyi gözlerimle görüyorum düşünebiliyor musunuz?
Benim gördüğümden haberi yok tabii yeni şifresini bilmediğimi zannediyor.
Ve daha bugün beni arayıp seni seviyorum her şey güzel olacak dedikten 1 saat sonra durup dururken kıza mesaj attı yine.
Ben ne yapacağım kızlar, yardım edin ölüyorum.......
Kalbim sökülüyor sanki yerinden.
Nefes alamıyorum...
Başka biriyle olması fikri canımı öyle yakıyor ki, bunu nasıl yenicem?
Onunla konuşmalı mıyım?

Ne yazmis kiza.Bence tamamen iletisimini kesomur boyu unutamazsin daha cok kiskanclik krizleri gecirirsin gozunun onune o mesajlar gelir.Cunku insan lafa degil davranislara inanir

Muhabbet açıyor durup dururken kızın paylaştığı şeylere yorumlar yapıyor, kız da cevap veriyor tabi..

Ayrılalı 1 ay oldu ama her gün konuşuyoruz ne demek yahu öyle ayrılık mı olur?Ayakta uyutuluyosun haberin olsun adam aldatmak için ortam hazırlamış kendine ama senden elini de çekmemiş. Öldüm bittim ayaklarını bırakıp kendine gel ac gözünü bi an önce

Çünkü ayrılık gibi düşünmeyelim biraz kendimize zaman ayıralım dedik bu kararı alırken. 3-4 yıldır birlikteyiz en ufak bir yanlışı da olmadı bana karşı hesaplarını sürekli kontrol ederim karşı taraftan gelen mesajlara bile tersleyerek reddeder(di)

ne yazmiş kiza? bi açik açik anlatsan..bence seni siniyor halen kiskanip kiskanmadigini..şifresini bildiginden haberi var bence..srn her onun hesabinu girdiginde bildirim gitmiyormu ona?

Ara vermek nedir,ayrılığa alıştırmaktır karşı tarafı.
Futbol maçı mı bu,devre devre olacak.
Bu verdiğiniz arada kıskanmadınız değil mi,canına okumadınız kıskanırken,e onun da işine geldi rahatladı adam.
Siz unutun gitsin artık,acınızı çekin ve bitirin,barışsanız da artık başka sularda yüzüyor,dikiş tutmaz o ilişki.

ne yazmiş kiza? bi açik açik anlatsan..bence seni siniyor halen kiskanip kiskanmadigini..şifresini bildiginden haberi var bence..srn her onun hesabinu girdiginde bildirim gitmiyormu ona?
Açık açık yazamıyorum kimliğimi deşifre etmemek için ama mesajlar muhabbet kurmak için yazılmış şeyler. Öyle şahsına yazmıyor havadan sudan yazıyor..
Sohbet etmeye çalışıyor yani..
Bu kıza sinir oluyordum eskiden de.

canım bır erkek zaman verelım ,ara verelim, yalnız kalmak ıstıyorum dıyorsa gececeksin o işi..ben yenı bırını bulursam ne ala demenın dolaylısıdır ara verelim demek.. Zaten sende cok sorunlu davranmıssın burnundan getirmıssın oda bunu bahane etmıs bana göre ayrılmanın da bır uslubu vardır neyse bundan sonra kı ılıskılerın de saplantısız durman da fayda var.

Ayrılmaya gücüm yok inanın, şuan bile darmadağın durumdayım çok zor geliyor hele ki psikolojik olarak çökmüş bir dönemdeyim iş problemlerimden dolayı..

Hemen ayrıl diyorsunuz ya bu nedir böyle kolay mı ayrılmak. Kac yıl emek vermişsiniz birbirinize eğer gerçekten güveniyorsan ilişkine bence git sarıl barış. UzaklâsmaSina izin verme. Her erkek boşluğa düşünce arayışa girer. Birsey yazmamis ki kıza havadan sudan konuşmuş abartmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…