- 30 Eylül 2012
- 453
- 390
- 323
- Konu Sahibi atmivararkamda
-
Ne yazmis kiza.Bence tamamen iletisimini kesomur boyu unutamazsin daha cok kiskanclik krizleri gecirirsin gozunun onune o mesajlar gelir.Cunku insan lafa degil davranislara inanir
Tükür suratına pisliğin! Hem seni arıyor her şey güzel olacak diyor hem kıza yazıyor. Hem karnım doysun hem pastam dursun. Yok paşam!
Ben de işte barışıcaz diye bekliyordum saf saf.. Kızın mesajlarını görünce şoka girdiim ne yapacağımı bilemiyorum..
Ayrılalı 1 ay oldu ama her gün konuşuyoruz ne demek yahu öyle ayrılık mı olur?Ayakta uyutuluyosun haberin olsun adam aldatmak için ortam hazırlamış kendine ama senden elini de çekmemiş. Öldüm bittim ayaklarını bırakıp kendine gel ac gözünü bi an önce
Ne yapacağımı bilemiyorum derken?
Açık açık yazamıyorum kimliğimi deşifre etmemek için ama mesajlar muhabbet kurmak için yazılmış şeyler. Öyle şahsına yazmıyor havadan sudan yazıyor..ne yazmiş kiza? bi açik açik anlatsan..bence seni siniyor halen kiskanip kiskanmadigini..şifresini bildiginden haberi var bence..srn her onun hesabinu girdiginde bildirim gitmiyormu ona?
Başka biriyle olması fikri canımı öyle yakıyor ki, bunu nasıl yenicem?
Çünkü ayrılık gibi düşünmeyelim biraz kendimize zaman ayıralım dedik bu kararı alırken. 3-4 yıldır birlikteyiz en ufak bir yanlışı da olmadı bana karşı hesaplarını sürekli kontrol ederim karşı taraftan gelen mesajlara bile tersleyerek reddeder(di)
Ara vermek nedir,ayrılığa alıştırmaktır karşı tarafı.
Futbol maçı mı bu,devre devre olacak.
Bu verdiğiniz arada kıskanmadınız değil mi,canına okumadınız kıskanırken,e onun da işine geldi rahatladı adam.
Siz unutun gitsin artık,acınızı çekin ve bitirin,barışsanız da artık başka sularda yüzüyor,dikiş tutmaz o ilişki.
Sakın ayrılma cnm. Ortada çok büyük bir sorun yok.. pişman olursun sonraAyrılmaya gücüm yok inanın, şuan bile darmadağın durumdayım çok zor geliyor hele ki psikolojik olarak çökmüş bir dönemdeyim iş problemlerimden dolayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?